o ukusima se neraspravlja
Printable View
o ukusima se neraspravlja
evo jos jedan nedostatak moze se printat samo 10 znakova-saznao od explosiva
:nono: ma nije istina, mozes ti printat znakova koliko god hoces
prakticko pitanje : koliko vremena otprilike treba da prebaci jednu pjesmu ?
cuo sam da dosta , to bi isto se moglo navest pod nedostatke.
na motorolama novijim je to odma gotovo s Usbminijem
sve zavisi koju kvalitetu oces
I samsunga povezujes preko USB-a, tako da ti je brzina prakticki ista.= Citat =:
Izvorno postao pitanje
Ak ti je samo do jedne-dvije pjesme recimo da mu treba minuta-minuta i pol.
Ali ako ces kupiti 512 karticu i stalno gore bacati punu memoriju onda ti se isplati uzeti card reader za 50 kn, jer za napunit 512 mb mu treba oko pola sata.
card reader-writer....nema ispod 100kn....
Kako ne u Links-u imas jedan za 38kn, a u Hgspotu za 59 kn. Citaju SD/MMC kartice.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Prvo pozdrav svima na forumu! Obraća vam se jedan perfekcionist koji nemože prihvatiti da neke stvari na njegovom novom samsungu D600 nisu kakve bi on želio da jesu, pa krenimo redom:
Kod Samsunga SGH-D600, kojeg koristim oko 2 tjedna mi se ne sviđa sljedeće:
1. Nemoguće namjestiti da istodobno zvoni i vibrira,
2. Nemoguće postaviti svoje melodije za dojavu dolazne SMS poruke ili za otvaranje mobitela,
3. Kada se odredi neka fotografija koja će se prikazati prilikom poziva neke osobe, ona obavezno bude umanjena,
4. Baterija prekratko traje,
5. Nemoguće je slušati mp3-ce i pisati SMS poruke ili obavljati bilo koju drugu radnju na mobitelu dok dotični svira fuckin MP,
6. Ugrađena kamera nema autofocus, pa slike slikane iz blizine izgledaju mutno, a ako pokušate slikati neki tekst on postaje praktički nečitljiv,
7. Ako prebacujete mp3-ce sa kompa na internu melodiju mobitela to ide užasno sporo (kod mene oko 1minute za prosječnu mp3-cu od 128kbps),
8. Prilično klimav gornji dio mobitela, koji uljeva nepovjerenje, pa ga se bojim i otvoriti,
9. Nezaštićen objektiv kamere,
10. Nije u stanju automatski na početku svake nove rečenice staviti veliko slovo (banalno i užasno me nervira)
11. Ne sprema automatski poslanu SMS poruku,
12. Slušalice koje se dobivaju uz uređaj su prevelike i ispadaju iz ušiju.
Ovaj mobitel još uvijek ima puno više prednosti nego mana, bar za mene, ali ipak nikako da se načudim samsungovim inžinjerima, kad se radi o banalnim stvarima poput vib&ring!
Mobitel sam dobio na dar, a da sam ja kupovao uređaj, najvjerovatnije bih kupio SonyEricson K750i, koji je po meni bolji, a i jeftiniji.
Što se tiče flat kabela, njega je relativno lako zamjeniti jer se samo isčupa iz utora na matičnoj ploči mobitela i iz konektora na zaslonu, dakle nema lemljenja, pa me čudi tako visoka cijena popravka.
p.s. Mogu li se kupiti neke druge slušalice za D600?
Ispričavam se za malo duži post, ali to je bilo neizbježno:thumbup:
dobro si to srocio ali za sluske se nebih slozio
A valjda ja imam neke male uši pa mi ispadaju sluše iz ušiju;D
Ma dobar je to mob, ali fali mu završna obrada, previše su se žurili da ga izbace na tržište i eto što se dogodi:-/
a ija sam htjeo neke bolje ali ih ovdje nije bilo
Pošto ja dosta dobro baratam lemilicom, pokušat ću napravit sam konverter samsungovog utora na 3,5mm chinch.
Mislim da mi neće biti neki problem:cool:
Da nece...ti to ozbiljno, sa cime ces pokriti preklop itd. da ne mislim kako bi to izgledalo.= Citat =:
Izvorno postao Knight
Btw. plastificiranje nije bas za ruke nego za masine...ali ipak je to tvoje iskustvo:klap:
Neman blage o kakvom preklopu govoriš:-/
Ako misliš na plastiku/gumu koja se nalazi oko 3,5 mm konektora, to imaš kupiti u Chipoteci, i izgleda skroz profi kada se sve zalemi i oklopi s tom plastikom:)
Zapravo i ne mora biti prekomplicirano, samo treba nabaviti pinout onog konektora i moze unistiti originalne sluske da bi napravio konektor. Ne mora otvarati konektor, nego samo prereze zicu na nekih 10 cm od kraja i polemi zice na 3.5mm zensku uticnicu i to je to. Stvar gotova.= Citat =:
Izvorno postao exotica
Da to sam i mislio o preklopu sa plastikom ali ipak je to tvoj trud....
Btw. u Chipo hmmm...neznam bas dali oni ama bas sve imaju i to ono za skroz sve djelove i to ono za lude ideje.
Upravo tako, to sam i ja mislio.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
btw. Može li se ukloniti ona traka na ekranu u kojoj se nalaze sat i datum? Mislim da se utipka neki kod, jer u settingsima nema ništa.
Nema koda,samo softverski mijenjanjem firmware-a.Ta traka je transparent za sat itd.= Citat =:
Izvorno postao Knight
http://img152.imageshack.us/img152/2319/locker6jm.jpg
Evo ljudi pokušajte ovo na svom D600, dakle uhvatite jednom rukom gornji dio mobitela, a drugom donji i lagano pokušajte «rastezati» u smjeru crvenih strelica, ja na svom D600 imam osjećaj da bih vrlo lako mogao razdvojiti ova dva djela, a to mi i nije baš drago.
Javite svoja iskustva.
nemoze se slusat mp3 i radit nes po mobu istovremeno?
pa to lowend motorola moze.
daj ajde bok samsung :freakout: :ban: :mad: :argue: :nono: :sheriff: :dunno: :thumbdown :wall:
je da je ljep , al ljepota je prolazna :envy:
dok sam imao d600 nikada se nije klimao zatvoren ili imao osjecaj da ce se raspasti,ali zato kada je bio otvoren gornji dio se klimao,ali to je kod svih ne samo kod mene.= Citat =:
Izvorno postao Knight
Ma ne klima se lijevo desno, nego kako ti je nacrtano na slici, što mi se i čini logično jer da nije tako nebi ga se moglo otvoriti jer bi gornji dio zapinjao za dio na kojem su tipke. Kad je otvoren, klima se jedva primjetno, a to mi ne smeta.
@Ljubav
A ima li lowend Motorola 2MP kameru? NEEEMAAAA:evil: :rotfl:
ma samo se nadam da je na d820 sve to ispravljeno
S obzirom na to kako Samsung ispravlja svoje bugove, ne vjerujem:-/
Ali čuda se dešavaju:)