A što tebe muči? ajd ja ću ti pomoć!= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
Printable View
A što tebe muči? ajd ja ću ti pomoć!= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
Verovatno misli na unlock ali to nema nikakve veze sa service pack-om...
Imam moto v525M i sat hočem unlock a ne radi tutorial v tej temi. Kad hočem odpret PDSbackup.bin u PDSEditor dobim error "Range check error" . PDSbackup je 64Kb. Sam probao na 3 compih i ne radi.
To je link za moj pdsbackup!
http://www.lenartjezakon.com/antrax/pdsbackup.rar
Sad sam i ja probao nece ni kod mene da ga otvori...Napisao si u predhodnom postu da ti je oznacena opcija disable backup compression...to nebi trebalo da bude oznaceno mozda je to problem,iskljuci tu opciju i ponovi postupak
Ajd ga onda jednostavno otključaj po MOJEM tutorialu sa repstudiom. a usput si napravi fullbackup!!= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
still stuck? contact me....
EDIT: evo ti link na tvoj PDS backup koji sam ti sredio za daljnji rad. http://rapidshare.de/files/11318179/PDS.bin.html Probaj sa ovime, a ako neće šljakat, onda mi se javi da ti to sredimo! :thumbup:
Ajd nek netko proba sa drugom verzijom Flash backupa osim 2.5 jer meni ta verzija neradi dobro niti sa V525, a niti sa V550. Ima nesta veze i soft koji je gore jer mi je sa V525 prije radio, ali kako sam danas stavio 75R samo se srusi program, ali sa starijim verzijama Flash backupa uredno radi na oba moba. PDS edit savrseno otvara ispravnu datoteku i vec mi je nakon otkljucavanja lista instaliranih softwera poduza.
GoGs sam DL ta PDSbackup šta si ti napravio i je zlodalo v PDSeditor! Hvala! Ali sad kad ga restoram z flashbackup i vse dela tak kot mora ali dobim SUBSIDY error. Sam naredio "Undo last subsidy seems" ali ne radi. Možeš ti vedeti zašto?
jebao sam se dobrih pola sata da je popravim, ali nisam dirao ništa u njoj, samo sam ti je sredio da je možeš ga sam dekodirat
Pozdrav! Evo ja sam isprve otključao svoj v550! Samo mi nikako nije uspjevalo napravit backup sa 1.87(vjerovatno bi trajalo3,4 sata) pa sam sa 2.5 verzijom bez ikakvih problema napravio backup u 3 minute. Samo treba isključit opciju kompresije backup filea! Svaka čast dečki!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mali David
Naredio sam repair s repstudio_demo na svoji moto v525M i sad je mob dead! Kad ga uklopim ... za sekundo vidim diode i zatem je tema! Šta moram popraviti?
Posle repair-a telefon je potrebno flash-ovati sa nekim mosterpack-om(u tvom slucaju sa 55R ili 58R).
Meni je i nakon toga bio jos mrtviji, ako se to dogodi, vrati backup. Neboj se nista, skoro ga je nemoguce ubiti, samo se javi sa problemom i sve ce se rijesiti.
To znam. Ali kako konektam mob? Imam win xp+sp2 i kad povežem mob s pc i stisnem *#power u windowsu dobim "Device not recognized"
Nisam napisao... telefon se ne vklopi! Samo "bliskne" i tema!
Ovako sam ja vratio u zivot. Mob ti ostane na neki nacin u tom modu i kad izvadis bateriju. Ja isto imam sp2 i sve radi nema zime samo skopcaj i pokreni repstudio i on bi ga morao prepoznati. Ako ga prepozna, vrati backup nazad na mob. Ako neuspijes javi se opet.
Oh zaboravio sam, mozes napraviti opet onaj erase, kada kliknes, otpojis mob i malo sacekas, repstudio bi morao izbaciti gresku, onda spoji mob i klikni na nesto kao shut down phone i on ce ga onda pravo iskljuciti, onda ga upalis sa *+# i stavis soft, ili backup.
Radi! Mislim... sad radi na PC! Uzel sem baterijo ven i radi! idem sad ga flashat! TNX!
MOJ MOB SAD RADI NA VSE NETWORKE!!! Neznam šta naj rečem! Bog vam hvala! Sam flashal z TRIPLETS_G_0B.09.58R_LP0039_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08 _01R_SE7400AXXXX1C9_1FF i radi sve!
Ubio sam mob, htjeo sam ubaciti PDS backup, a nisam namjestio PDS backup, nego full backup, i stavio na restore, i komp je zablokirao i probo sam uplalit mob, i nista, probo sam u flash modu i nista, ima tko kaku ideju sta da radim??
UH, vratio sam ga u zivot, jedva, samo ne znam dal je otkljucan, probat cu uzet prijateljevu karticu da vidim jel, je ili nije :D
Kak ovom dečku ide Slovenski... Drugi put samo izvadi bateriju i ondak pritisni * i # i vrati bakteriju i pak ti bu v felš modu= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
Ashtray se trudim ;) Sad imam 55r ... možem namestit 72r?
Moze li mi tko lijepo objasniti kako da otkljucam svoju v550@v620 jer sam koristio upute malog davida i nisam nista uspio, rezultati su bili ubijanje moba i da nisam napravio flash backup ne znam sta bi
MOze li mi tko korak po korak objasnit kako da ju otkljucam??
post broj tri (3) u ovom threadu. http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17075 tu ti je objašnjeno kako skinuti bootloader! Ako ti izgleda komplicirano, sad napravi novi PDS backup (najbolje u ramdlr - programu) i pošalji mi pa ti je ja napravim za bilo koji flash.= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
trebaš otvoriti svoj PDS u programu po imenu PDS editoru, i kliknuti na Undo last subsidy seems, zatim save i ubaciš natrag PDS u mob i gotovo.= Citat =:
Izvorno postao fprpic
A druga opcija ti je preko repstudia!