To mogu al sam mislio da ima neka fora da nema zvukova i kad nije u silent modu
Printable View
To mogu al sam mislio da ima neka fora da nema zvukova i kad nije u silent modu
Joj kako mi je drago što se može isključit zvuk kamere!
Ono na K700i je užas! Zvuči kao šamar! ;D
Često slikam iz autobusa,vlaka ili aviona,a ne želim putnicim ići na živce stalnim škljocanjem (šamaranjem :evil: ).
Hvala SE na tom upgradeu! :thumbup:
P.S. Nisam jedan od onih što slikaju malu djecu na plaži,ha,ha! ;D
Treba te zukove zabranit :)
Jel moras stavljat na silent da ih nema ili?
Zna li iko koliko je MB firmware za k750, dobio sam seus instalacijski program i sad se spremam da update izvrsim , medjutim veza mi je modemska, pa me interesuje isplatili mi se to?:rolleyes:
Eh, sad jos jedan problem, imam file "UpdateService_Inst_2.2.11b.exe" i kada ga probam da instaliram dodje do install i kada kliknem to jednostavno instalacija stane, e sad nemam pojma sta da radim (koliko traje ta instalacija ustvari?).Imam instaliran flash player i java (doduse nije najnovija, ali pomocu nje sam k700 updetovao).Ako neko ima iskustva ili mi moze pomoci cijenio bih to.
Da, moze se i sa modemskom vezom. Ne znam tocno koliko ima mb, ali negdje 5-7 MB. Za instalaciju SEUS-a imas ovdje nesto objasnjeno:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17114
Meni isto tako stane! :creep:= Citat =:
Izvorno postao woody
Evo ga, imam instaliran frisko flash player za IE, imam frisko instaliranu najnoviji update jave i...opet nista, ma poludicu.Ima li ikakav izlaz iz ove situacije....eh.:creep: Jednostavno se instalacija zamrzne kada stisnes "install" i nista.= Citat =:
Izvorno postao Mate_Balota
P.S. Ima li ikakve veze sto instalacijski file nisam ja skinuo nego prijatelj iz net kluba (nije mi se dalo s modemom skidat 30-ak MB), mislim da ne bi trebalo imat veze, jer file je file, ali eto.
Nema veze.= Citat =:
Izvorno postao woody
BTW, meni je za K700i na broadband vezi (sa posla ;) ) skidanje firmware-a trajalo nekih 10 minuta. :-/
Jeste sigurni da je to 5-7 MB?
da, negdje sam nasao bio sve firmware za sve Sony Ericsson telefone, tako sam i vidio velicine. Sad nemam pojma gdje je vise ta stranica
Hm. Bit ce onda da su istovremeno i drugi na poslu nesto skidali. :D
Nema veze svakako nista ne mogu.Otisao sam do prijatelja u klub i tamo sve fino instalirao i na kraju...."vi imate vec najnoviji software za vas telefon", aaaahhhhh, a software mi je R1J002 prastari....neda mi se nikako.:-/
E sad sta je u pitanju ne znam, ali nece me pa nece. :-/
Mozda imas Vodafone software? U tom slucaju trebas ili preflashati sa "cistim" software-om (gubis garanciju, moras platiti nekome da ti to napravi) ili cekati da izadje novi Vodafone software.
Ne vjerujem zato sto nema apsolutno nista od vodafona u telefonu, sve precice su normalne, sve ikonice su ok...ma hajde na kraju cu ga morati flashovati i gotovo.Nego gdje da izvrsim to flashovanje i koliko kosta?= Citat =:
Izvorno postao ravilov
pa ovisi od kuda si-u Zagrebu ima metar adresa
koša od 50-10kn
Ma gdje to ima za 10kn?! ;)= Citat =:
Izvorno postao abd
(Znam, stamparska greska, ali morao sam. :D )
Da nije možda ovdje (via anonymous) ftp://64.92.166.206= Citat =:
Izvorno postao imatic
oko 8MB za W800i
stavio sam r1aa008.jel to zadnja verzija softvera?
da, to je zadnja
thanks imatic!
Sony Ericsson MMS Home Studio - napravim u njemu mms al ga nemogu prebaciti na mob.Bluetoth normalno nemoze naci pa me zanima dal se moze sa kablom?
e ovako imam jedan problem koji me užasno nervira. Pokušavam napraviti update svog softvera. Napravio sam sve kako piše tamo. Instalirao taj program i sve to i onda kada sam došao do onog dijela gdje treba stisniti c stisnio sam c i držao. Zatim je prošao taj dio i tada mi se pojavilo da otpustim tipku c ja sam to učinio ali se ništa poslije toga nije desilo(btw glavni reset sam napravio i sve što mi je palo na pamet i neće radit jednostavno)
I da umalo da sam zaboravio također imam problema sa onim programom za čitanje interne memorije mobitela (prije mi je radio). Ne može mi učitati memoriju uređaja jednostavno nema ni jedan folder kada otvorim tu memoriju uređaja. Već poćinjem sumnjati da imam problema sa kontaktima i da će mi to biti dodatna gnjavaža nosit ga još tamo da mi to provjeravaju. Pa garancija jooj.
Novi sam clan k750/w800 obitelji, dajte neki ubrzani tecaj koje programe trebam za interakciju kompa i moba?
Pa, instaliraj sav softver sa CD-a koji si dobio uz uređaj...
Jesam ali mi Sony Ericsson File Manager ne prepoznaje mob kaze "not conected"! Prepoznaje mi MS karticu kao vanjski disk ali ne i sam mobitel!
Možeš nam objasniti kako si uspio staviti novi firmware????Jesi dao na servis da ti stave novi cisti firmware?????= Citat =:
Izvorno postao zmija
Nekima ce ovdje pomoci tvoj odgovor