jdabic-pa pogledaj ga,mala harfica bi mu taman dobro došla
Printable View
jdabic-pa pogledaj ga,mala harfica bi mu taman dobro došla
a to je...nekak mi je ko svetza voda nit koristi niti skodi..bez veze..nedefiniran..ocito ce biti visoko plasiran na listi za odstrel..= Citat =:
Izvorno postao smogovac
sad ja idem gledat ;) moji komentari naknadno
lana je meni najbolja i najzgodnija
btw, ovaj ivan iz ludbrega je u stvarnosti još veća seljačina
meni je taj ivan najveci komicar puknem od smijeha cim ga vidim...morao bih jedanput i pogledat malo da zapamtim kak se koja zove da bi mogao pohvatat imena komada= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
men su oni svi isti........
pa jel si daltonista kak ti mogu bit isti Hamdo i Ivan razlika u podosta nijansi...;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao muras
...a i frizuri!;D= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
ha -- ha -- ha.... bas ste smjesni.... :thumbdown:
Jbt,kakvu sam lavinu pokrenuo... ;)
Nego,ajd se mi kolektivno prijavimo na BB3.... jooooooj,to bi tek bilo loodilo,zar ne Erika? ;)
ja BB ma dajjj pa nema sanse hehehehheh
Au contraire, mon cheri! To bi baš hercig bilo... dapače i štoviše...
:licklips:
hmmmm..a mozes li mi pojasniti ..ZASTO???:)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Mislim, ovo se zove brijanje online i na očigled svima. Ono, get a room! ;D
hmmmm ovo su vec teske rijeci...zahtijevam javnu ispriku:/ SAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ma ljudi, molim vas!
Ja sam samo rekao da bi bilo super kad bi mi bili skupa u BB3. Nikakva pokvarena mašta & prljave strasti, nothing of a kind :angel:
Ma da.. tko te ne zna, skupo bi te platio ;D
ja vise necu komentirati nista:p
Ajme, pa nemojte sad samo zbog mene... Ajd, budem onda ja u tu sobu. ;D
Grunt,BlueDevil,WB,Gog,Pinocio,.... Mala,Irena,Andrea,Lili,Erika.... ma,bas bi bilo ludo!!!!
pazi ti redoslijeda:P hahahhahahhahah
Ma,lupao sam redosled (sem jednog imena mozda ;) ),ali sad kad bolje razmislim,to je u stvari to :love:
Nego,smotani ovi novi u BB... nece nijedan zadatak izvrsiti
Uh, dobar ti je raspored. Jedino bi bio bed jer ne bi nitko nikoga htio van izbacit. Svatko bi nominirao sam sebe, a gledatelj ne bi zvali. I onda bi mi ostali unutra forever, i svi bi dobili po milju ali nitko je nikad ne bi potrošio.
A onda bi ih sve poslali u onu stvar s dnevnim (i tjednim) zadatkom, jer bi imali svaki po milju. I na kraju bi završili ko pleme. Svi bi se križali međusobno, bili bi ko na Silbi ;D
hmmm nemogu se potuzit na raspored :bunny:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Cuj,a ko moze? Bilo bi idealno,jel da? ;)