klasično od siemensa joj kak me to njihovo poslovanje ljuti
pa to je strašno,a onda se čude kaj ih sve manje kupujemo:rolleyes:
Printable View
klasično od siemensa joj kak me to njihovo poslovanje ljuti
pa to je strašno,a onda se čude kaj ih sve manje kupujemo:rolleyes:
meni se cf110 svidja, tanak je i slider je. nema neke funkcije, savrsen kao 2. mob.
...ma neću ništa reći - samo da su ružni...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
...očito Benq kreće sa svojim glupim dizajnom... očajno... kako mi je krivo što Siemens više nikad neće biti onakav kakav je bio...
I meni je to tužno.
Siemens mi je bio broj jedan, a sad ni sam ne znam.
BenQ ce izgleda upropastiti Siemens.
Žalosno.
gle, morate shvatiti da Siemens-a vise nema u proizvodnji mobilnih telefona. To sto ce neko vrijeme ovi novi modeli nositi to ime, nema osim toga vise nikakve veze sa Siemens-om kakvog znamo...
Ako jos novi vlasnik izbaci i ono poznato Siemens-ovo besplatno davanje na update novijeg FW-a, to ce biti to...
na zalost kako sad stvari stoje, vec razmisljam o alternativi za Siemens, a to mi tesko pada :(
a sto je sa SXG75-om, barem bi mi stari siemens fanovi trebali zavrsiti sa njim......
a sto se tice eventualne alternative, mozda za 2 god kad izgustiram sxg75 uzmem nekakav SE radije no nokiu..................
ja se bojim da se sa SXG75 ne desi kao sa SX1 (mozda i nece, ali onda je krajnje vrijeme da izađe u prodaju)...
prije mi se cini da bi i njega mogli povuci, no koliko sam do sada cuo to se nece desiti...
nadam se da ce ipak sxg75 izaci u prodaju uskoro, pogotovo nakon sto sam sinoc
slusao na sx1 glazbu i probio zvucnik pa sada moram sa sobom svugdje tegliti BT slusalicu..........................
A sto mislite hoce li doci neka bolja poboljsanja na SXG75 jer ovako kasnije izlazi, ali kako su poceli taman ce i LG mobitelad imati sve kao i SXG75 dok izadje
bojim se da nece... isto je bilo i sa SX1... ali sad su stvarno prevrsili svaku mjeru, ako se ovo nastavi, onda fakat vise nema smisla cekati nesto sto ce kad iziđe biti prakticno zastarjeli model...
morati cu se okrenuti nekom drugom a srce me boli zbog toga :(
Od te Benq politike mi se jedino sviđa P50.
Ima WM i sve živo, jedino je malo glomazan.
Taj će Siemens neće ni izaci. Da hoce vec bi izaso.
LG nije još izmislio irdu, bt malo više memorije, a kamo li dodatne kartice. Oni su zaostali 2g.
Potpisujem, nisam ja drugog moba vec Siemensa imao :( smrc, smrc, ali ako bude josh gluposti od Siemensa otici cu u Svablandiju i sve kinezce, tajvance (Benkjuovce) i ove glaveshine siemensa napiti, pa ih BenQ Siemens kamerom uslikati kako se .......... grupno :D= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
A ozbiljno nije mi jasno zasto ga odgadjaju???? Vidio sam u novinama ona Marijana iz po ure torture drzi SXG75, a neki drugi ludjak drzi Wolf4, ja se bash ponadao izaci ce :(
BenQ-Siemens mobile je najavio 3 nova modela koji ce biti predstavljeni u mjesecu sijecnju 2006 i to ce biti prvi modeli pod imenom BenQ-Siemens, dakle co-branded telefoni, no koliko sam mogao procitati iz vise izvora, a i nekom logikom se da zakljuciti da ce to biti samo co-branded telefoni, no ne i co-produced (iliti zajednicki proizvod), buduci da nije bilo ili je bilo jako malo vremena da bi te dvije firme mogle vec tad predstaviti zajednicki proizvod...
nigdje nema ni slova o datumu pocetka prodaje SXG75-ice.............
cijeli net sam prelistao ali .............................
nesto smrdi.............
Smrdi nesto po Svabi i Kinezcu koji zafrkavaju narod
Moramo se pomiriti da Siemensa više nema. Ove koje imate cuvajte si za uspomenu.
Pomalo se slazem, nazalost
Sve ove najave novih siemensa sve vishe podsjecaju na BenQ modele, tj. na tunguzijske modele, ja SX1 nikad, a mozda ni tad ne prodajem, zadnja vrsta siemensa :D
Ali uvjek postoji nada da ce Siemens Ojacati i prekinuti sve s BenQ-om :D
= Citat =:
Izvorno postao blazzer
U biti je SXG75 zadnji cisti Siemens...
Ma jasta, ovi novi sve neki ludi azijatski modeli, ma josh malo pa cemo imati i one LG mobitele, historijske, one ko daljinski
Ja ne vidim nikakve alternative Siemensasima osim Sharpa :) ,demit... ovo drugo je skoro sve pa totalno new style, pocevsi od SE, Nokije, Motorole pa nadalje...
Puj odvratno... :-/= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
----------------------------------
Ovo je SX2
http://img356.imageshack.us/img356/8...emens3l5kg.jpg
Lijepo izgleda ali će mo s iglom stiskati tipke :D
Photoshop je moj prijatelj:D
Ma nema nikakovg SX2, prije bi SXG75 mogao biti nasljednik SX1, to se vec govorilo
Ma alternativa je meni Motorola E1000, symbian, josh nakav lood, ma cudo, ali da ne idem na off topic, siemens meni se cini odeeeee, nema vishe onih starih, mocnih i finih mobitela, nego sad ovo neka cuda iz treceg svijeta
= Citat =:
Izvorno postao Compov
uhhh to sto si ti quota je stara vijest, gotovo prestara.... nakon toga je izasao i nesto ljepsi me75...
a ova slika - to je samo photoshop i ta se slika pojavila na webu prije godinu dana; neznam zasto sad opet to postavljas na forum?? :zbunj:
Pa mozda nije covjek bio informiran, i ja sam postavio neki crni "SX2" bio, a ima li ista novih modela u najavi???? Jel siemens mocni barem prikazao neke slike ili modele kakav bi bio onaj momak sa TV-om i ostatkom????