daj nemoj zajebavat eee....... a ništa, onda ću ga ja slučajno gurnut niz stepenice ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Printable View
daj nemoj zajebavat eee....... a ništa, onda ću ga ja slučajno gurnut niz stepenice ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I have a pair of slippers with your name on them... papucharu jedan nikakav :bunny:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Eh, ovako bude uvijek kod sastanaka forumaša.
Mjesec dana prije sastanka: cijeli forum najavljuje dolazak
Tri tjedna prije sastanka: trećina počinje s uvjetima :) poput "ako bude u Zagrebu i ne bude padala kiša i Dinamo mi odigra protiv Ingrada hendikep i ako se nalazimo između 18:49 i 19:23 onda možda dođem ako mi se poklope neke stvari".
Dva tjedna prije sastanka: ona prva trećina je do sad već rekla da ne dolazi, a slijedeća trećina smišlja isprike lagano.
Tjedan dana prije sastanka: trećina ljudi je i dalje zagrijana, ali se bar pola njih uplaši nepoznatih geekova (kako si vizualiziraju ostale forum membere) i odbiju ih interne šale koje odišu homoseksualnom ljubavi starijih članova koji se već znaju od prije.
Dan prije sastanka: najlejm isprike koje se mogu smisliti, kao ova gore navedena :evil: ili se ljudi jednostavno ne javljaju, iako lurkaju u nadi da će se sastanak otkazati pa da nemaju grižnju savijesti :bunny:
Sastanak: okupi se dobro poznata i još bolje baždarena (s izuzetkom Whiteboya) ekipa od 4, 5, 6 ljudi i eventualno jedan novi koji se više nikad ne pojavi :spin:
I? Kad je taj sastanak :)
I say God damn, Chelex.. God damn!
;D ;D ;D
Ajl du maj best tu šou ap.
E, yebala te Fata, sad ću ju nazvat, pa pokazat što je muškarac (kad već to nerme drugdje vidjet ;D) i poslije će te molit da dođeš na sastanak!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Pas mater, moja je sva sretna kad idem na tak nekaj, da me ne mora više gledat... :)
Gle, ovo je bilo najavljeno PRIJE bilo kakvog 'hepeninga' koji ti je uletio, tak da fino razmisli kome ćeš lansirat odjeb.
Nema ga godinama i onda namiriši žurku :)= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Jok, buraz: nažalost sam za ovo s Fatom znao još prošli mjesec, kad se krenulo govorkat o tome. A to kaj sam ja to zaboravi na prvi spomen žurke, to je nešto drugo :-/= Citat =:
Izvorno postao Whiteboy
joooj, ma dobro, niš neću više reć. :-X= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I onda...kad je to sutra...ili ni vi ne znate :) OK...našao sam :)
Šta jest, jest: bit će mi drago vidjeti te nakon svih ovih dugih godina :licklips:= Citat =:
Izvorno postao gog
imamo dve opcije Remy ili Remy .......čovjek bi reko "...važno je zvati se Ernest" ;D , ovaj put bi mogli za promjenu u Remy ;)
nemoj slučajno kliknut na "novi postovi"....jer nebuš stigel na sastanak ...= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Evo ja sam vec spremna za sastanak...podloga je tu...jos samo da je vrijeme malo blize...
Ovje se nalazimo http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=631= Citat =:
Izvorno postao tomo
ovo ce biti prvi sastanak na dvije lokacije. Tomo i ja na jednoj a ostatak foruma na drugoj. Nesto kao Live Aid :)
To sam i napravio... pa mi se zapalio procesor :spin:= Citat =:
Izvorno postao tomo
viš i ja bi došao da sam danas u zagrebu... :-/ :evil: tek od ponedjeljka :(
e a mene zanima nešto; dal netko od vas iz K pivovare koja navodno radi do 11-12 planira otić negdje van kasnije se malo utuć il svako doma svojim putem? jer ja planiram okupirat sidro do 6-7 ujutro, pa na 2 redovni....
Ja bum samo do 23h...Zadnji vlak ode u 23:45 :)
Sve opcije su otvorene ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
A zakaj zajebavaš, kaj se nikad nemreš prilagoditi?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
dakle, ja se sad skidam s foruma, pa da ponovimo još;
K pivovari u Ilici 222 ( http://www.kpivovari.com/page.aspx?PageID=21 ).
U 20:00 sati
ja ću doć sa user_name, mi ćemo se nać malo prije, i doći ćemo oko pola 9. nemojte da sad na kraju neko zajebe, tipa što čelavi kaže pada kiša il dinamo ima priliku protiv šibenika, pa mora vidit oće dat gol. whiteboy, ako ne dodje nered i tomo, teoretski tebe znam jedinog, pa te molim da se suzdržiš od alkohola dok ja ne dodjem, jer mi te se ne traži pod stolovima ;D
ovo za kasnije, bi se mogli dogovorit kad se skupe svi vitezovi okruglog stola, ko bude za odemo negdje, ko mora doma, mora.... (ja idem negdje u svakom pogledu)
dakle bando huligana i lopova, pozdrav i vidimo se!!! ;D
LOL, za ovo imaš pivu :)= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Došel bu i tomo, makar na kratko, čul sam se s njim...
zappan nebu došel jer je na nekom etno festivalu (niš čudno) :)
Ok. Ja ne znam nikog. Al valjda budem nekog skuzio.
EDIT: Hm. Nisam nikog skuzio...going to me Julie :-)
http://img150.imageshack.us/img150/9...515atj7.th.jpg
Nered nije mogao doć
Mi smo kod mene i malo pijemo eto.... :)
i kak je bilo? niš ne komentirate...
A ko ti kriv kaj nisi došo... :)
A kak bi bilo? ;)
Svaka čast Vertigu, skidam kapu čovjeku, došao je iz Marije Bistrice na sastanak (autom) i nije se libio popit s nama! Car! :beer: Samo se nadam da je dobro do doma stigo, niš se ne javlja...
Eto, a nekima je bilo predaleko iz Zagreba doć na sastanak... :rolleyes:
A ******, pa bili smo tamo... jedino kaj je trebalo neko vrijeme dok se skupimo, oko 9 smo svi bili na hrpi. Šteta, drugi put se na PM javi da razmjenimo brojeve, pa nas nebuš fulao...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
živ sam, lol
okubljanje je bilo ok, vino je teklo, kreveljili smo se, bili kod wb-a doma... ugl komedije.
Heh...ja mislio da zakasnio...došao u pol 9...vidio neke male grupice ljudi i ništa. Drugi put. Bar mi nije večer propala jer sam imao rezervni plan :)
ima li slika s tog okupljanja ili ste svi bili do daske, pa nije imao tko slikati?
Djevojka!? Prije bi rekao žena, kad ga je zatekla in flagranti ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
molim !?!?! organizirali ste sasatnak dok sam bio u novalji???:rolleyes:
evo viš..to su ti forumaši tvoji ;D
= Citat =:
Izvorno postao tomo
Ti se nemaš kaj javljati :wstupid:
ma buraz budemo se samo ja i ti našli fučkaš ove balavce:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao tomo
Da da, ak dodes kod njega...;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
idemo ti i ja do Tome ondak= Citat =:
Izvorno postao damgol
eto i ja se vratio sa godišnjeg, žao mi je ta nisam mogao doći :(, ali nadam se da ćete uskoro ponoviti okupljanje. :beer:
ma čitaš mi misli;)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
dobro i kad je sljedeci miting? skupila ja hrabrosti pa bi dosla :)
i da jel bi mogao netko u ovu subotu,ja se dogovorila vec sa zerom pa ak oce jos netko nam se prikljucit nek rece :)
Došao bih ja...ali imam ispit u pon.= Citat =:
Izvorno postao mala
Šteta...
LOOOOL strgat ću se!! ;D ;D Kak si ga sad zayebala, nit ne znaš! :lmao:= Citat =:
Izvorno postao mala
Vidi ti njega, cara, kako on tu špreha na forumu! Fino i potiho! Evo i slike od malene je počeo stavljati, pristupio joj sam od sebe ponudit pomoć u tome... ;D
LOL Samo tako majstore! :beer:
P.S. @mala: e da, mislim da ne bi bilo u redu da vam se pridružimo... ;) Viš da nam je i sam to htio prešutit.
ma jok,da sam htjela da bdemo sami onda nebi nis ni govorila...nega kad se vec s njim idem nac onda da i jos nekoga upoznam,onda wb...odgovor jeee........? :rolleyes:
LOOOOL e ovo je već stvarno lom! ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
Sorry hani, morala buš se malo strpiti da mene vidiš, drugi put... yebiga, štreba se za državni ispit, tak da od mene niš do kraja 9. mjeseca.= Citat =:
Izvorno postao mala
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
zašt me zajebala?
jesma ti rekao da se primiš knjige ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ja pomažem svima u nevolji ;D
a ma di bi ti? e ne može ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
EDIT: treba upoznat što više ljudi, a ne opet tvoje sexualne maštarije:evil:
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a jbg onda...ak oce netko nek javi do subote :) bilo bi mi drago da jos nekoga upoznam:)
koje subote, ko se nalazi? :)
ma ja i zero smo se dogovorili pa smo mislili ak oce netko s nama,al nema veze.ove subote
Kaj, lagano je splasnuo entuzijazam, dobila si jezikove juhice od zere...? ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
wb krivo si protumacio stvari ;) da sam znala da tako iz konteksta izvlacis stvari nebi to napisala,pa sve izvrces....i na kraju krajeva,protumacis sve krivo...
a kaj mogu i ja, mogu i ja :D ?
mozes naravno.javim ti na pm jos
Ti možeš prvo do mene, da ja odobrim dal možeš na sastanak. :D= Citat =:
Izvorno postao malena01
naručit ću ti čelavog da ti malo reljef na licu poravna ako ovako nastaviš ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
mos i ti do mene, ak si hrabar ;) pa cemo onda postavljat uvijete ;) :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Evo, ja bi došao...samo neka bude tokom dana, jer za večer već imam dogovor (noćno kupanje u Tuheljskim toplicama uz mjuzu, alkohol i dobre žene ;D)= Citat =:
Izvorno postao mala
Uh, I like the sprtit! ;) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao malena01
nis od toga na kraju,idemo samo zero i ja na kavu,a za sljedeci sastanak -dolazim sigurno,borit cu se i protiv vjetra i oluje.:thumbup:
Ah she changed her mind, it's a solo date after all...;D ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
ma nije to nikakav sastanak trebao biti ..nego sam samo pitala ako oce jos netko,a kad se svi skupe onda idemo svi ;)
A zakaj mora biti sastanak u subou...možemo se naći npr. i prek tjedna...meni odgovara danas, sutra, preksutra...ako je netko za, neka kaže...
yea...yea...= Citat =:
Izvorno postao mala
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
To kad fax pocne, onda bumo svi lutali po Zagrebu, pa umjesto da je svaki u svom bircu, jedan dan se mozemo skupit svi u jedan ;D
Istina! Subotom navečer više-manje svi imaju dogovore sa društvom, curama, dečkima il kim već...a prek tjedna se može odvojiti čuka vremena za koju kavu da se nađemo...= Citat =:
Izvorno postao user_name
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
men isto odgovara i danas i sutra i preksutra itd....
Pa možemo se npr. danas naći negdje u gradu i popiti cugu, pa ako još netko hoće neka nam se priključi, kaj veliš?
mozda i nebi mogla danas jer sam se dog s frendicom,al ak se jos netko skupi,lako ja to odgodim za neki drugi dan.ajd da vidimo oce jos netko:)
Možda bih i ja mogao danas pošto je ispit tek u pon.
Di bi se našli...ako me primate...;D
LOL, dobri su to ispiti... meni je oko 20.09.... uh, sad me znoj oblio, odo štrebat...= Citat =:
Izvorno postao observer
Jednog dobrovoljca već imamo...pa meni bi odgovaralo od nekih 7-pol 8 pa nadalje...pošto smo svih iz drugih dijelova grada najbolje da se nađemo u centru...
kaj samo komentiras, a di je dogovor? strah te a :D ? nek,i treba ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
U biti meni više odgovara sutra.
Today I just can't. Obligations, obligations...
Evo, može u 8 na trgu kod sata? Ako se javi ljudi, nađemo se, a ako ne, ti odeš s frendicama, a ja odo s frendovima :)
LOL, da! Bojim se kaj će sve bit ako kutu obućeš... ;D= Citat =:
Izvorno postao malena01
Odgovor na PM... ;)
papak druge znaš zajebavat a ti se dogovaraš preko pm-a:rolleyes:
Gademit dok ja pročitam forum već se pet puta dogovorite i odustanete ;D
Jel ima zainteresiranih za ovaj vikend onda? I nemojte mi s ispitima sad, svi imamo ispite :) Nedolazak opraštam eventualno vajtboju jerbo on ima stvarno uberispit. Al nema veze jer će se ionako pojaviti kad vrbujem M&M (malu i malenu) da dođu :P
e čupavi, dok ti navrbuješ već bu malena01 i potpis promijenila ;)
Eh...ako nije kasno i ako je birc negdje blizu...mogu i ja doć :)
= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
ja sam za ovaj vikend ;)
ajde ch3lawy organiziraj okupljanje pa i ja dođem :D
ja isto nisam za vikend, to mi je rezervirano za pijanku sa ekipom :)
dajte neki ovako dan
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a kaj mi nismo ekipa ha????:rolleyes:
napravit cemo i mi pijanku :D
Meni isto vikend ne odgovara...za petak imam dogovor za Lake, a u subotu idem u Tuheljske na brčkanje...
Okej, saslušao sam sve zahtjeve i mislim da je najpametnije da se nađemo slijedeći fremot, što je imaginarni dan koji prkosi zakonima kvantne fizike jer je I usred tjedna I dio vikenda. Tako ćemo pomiriti oba tabora koji se dvoume između radnih i neradnih dana. :wall: Za sve ostale pojedinosti o mehanizmu funkcioniranja sastanaka forumaša pogledajte moj post na tu temu koji mi se ne da tražiti (ali budući da imam ovako sulud broj postova neće vam biti teško kliknuti na "prikaži sve postove ovog usera" ;) )
Ili da jednostavno kažem "subota" jer ću tako barem biti u društvu jedne male zvane "mala". Bok mala :wave:
EDIT: odlučeno je da se ide u Piranhu da konačno vidim tog Damgola uživo, čujem samo najbolje o njemu pa da mu konačno i stisnem ruku :retard:
hebate, kaj vi zagrepci i jutarnji odlazak po kruh tak dugo dogovarate:rolleyes:;D
bok Ch3lawy :wave: znaci nist od upoznavanja...ah...kompliciran narod...
Tja, bas su svi ovo ono nesto, isli bi al nebi isli, zato ljepo dojdite svi na sljeme, pa opicite tam sveopcu feshtu, ono predlazem Gorshchica > fest mesto u shumi, s velikim domom, klupicam i zelenom povrsinom, malo teze za doc, al isplati se, ili Zlatni medved, ono odma do zicare, za ove bez avta, tam su hebene feshte i dobro se jede i pije ;)
Morete na obodvije lokacije dopeljat rodbinu zenu decu itd, pa si svako nadje kojekave zanimacije.
Bogamu propao je moj diabolical plan, izgleda da ću još jednu subotu provesti sam doma...= Citat =:
Izvorno postao mala
Yeah right...
Bit ću vani i svi (ili ti *.*) koji su planirali izaći ovaj vikend bi se mogli javiti da se organiziramo negdje. A ekipa koja se planira naći tijekom tjedna nek javi kak je bilo pa ćemo na forumu uspoređivati iskustva. :)
WHO'S WITH ME?! :jump:
ee smrt je vidis pametan :) pa ja zivim ispod sljemena tak da sam 100 % uz to :)
Sljeme Rulz!
Eto, ja sam na sljemenu ovaj vikend, tocnije u nedelju, u Zlatnom Medvedu, pa ak se ko zaleti gore bu me videl, sam morali bute vi mene prepoznat, jer ja nem bil sposoban prepoznavat ljude :p ;D
ak bus bil ko vitez obucen onda nema problema u prepoznavanju,ali ovak drugacije malo teze :)
i ko na kraju ide? meni je bed solo doc tam već se pola vas zna :)
Niš ti ne mora biti bed, osim možda zato kaj nitko nejde... ;D
pa kaj se niste nekaj dogovarali :) ? ah gori ste od mene :D
Da vidimo da li ima danas dobrovoljaca za okupljanje :) Negdje navečer oko 8 u gradu :)
ak nece biti kise :) ja