jaooooo jucer ....slucajno nabasah na oficira i gentlemena:))))
gere....ma dobar:))))
cijela pricica mi je onako nelosa:)
Printable View
jaooooo jucer ....slucajno nabasah na oficira i gentlemena:))))
gere....ma dobar:))))
cijela pricica mi je onako nelosa:)
A onaj Kinsley? Mraaak ;D
a je definitivno najupecatljiviji lik u filmu:)))) ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
"Vera Drake" - klasična britanska drama, uz iznimne uloge. "Samo" to.
7/10
..Bjegunac-po stopedeseti put,uvijek mi je dobar 9,98/10
Btw-sutra idem u kino,kaj je ovaj čokoladni dobar?:licklips:
Navodno je. I ful kaloričan. Opskrbi se slatkim, jer sumnjam da ćeš izdržati do kraja filma. Kad se samo sjetim filma "Čokolada"... (8/10) He, pa i u njemu glumi Depp. :)
ajoj ,:licklips: :licklips: he he,mislim da bu velika Milka platila svoje!:licklips:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Koliko sam primetio sutra u 21:20 na RTLu imate nas film "Jesen stize dunjo moja"!!! Ni ja ga jos nisam gledao,al svi kazu da je super... pa pogledajte ga!!!!
Ja sam pak čitao da je film priličan promašaj. A i nije da me nešto previše zanima.
Čarlie i tvornica čokolade mi je tak, tak, ipak nema tog filma koji može nadomjestiti dječju maštu... (da čitao sam knjigu kao mali) ;D
The Island - 8/10, nadasve zanimljiva priča...
Sin City
odličan film. iznenadio me,očekivao sam nešto poput kill billa,al ovo je daleko od toga. ima sadržaja. 9/10
Ja se vec mislim mjesec bil gledo al dosta ljudi kaze da je ok
da i ja ,ali nikak da podesim termine.:spin:= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
Mrtav - ladan
jucer to gledo pijan sa frendom , film je LOOOOOOOOM!!!!
jedan od najsmjesnijih filova u zadnje 3 godien koje sam pogledo ziher
hahhahha
Radi se o tome da dva Srba moraju dovest svog mrtvog djeda iz recimo predgrada Beograda u Beograd .. ak ga dofuraju do tam dobit ce 10 000 maraka koje duguju nekom debilu .buduci da nemaju za neki bolji prjevoz , idu vozom (vlak) i tuse sve zapletljava ...e film je luuud lud hhahahhahhahah
"de je deda?
deda je stopiro i otiso
ti si svojim ocima video da je je deda digo prst i stopiro hladnjacu?
da jesam"
hahha a deda mrtav hehehe
Rekao sam ja jos davno da je taj film jedan od boljih....
..čarlijeva tvornica čokolade- 8/10.Depp odličan.Nakrkala se čokolade sve mi je slabo,tak da smo Vinceka odgodili....:licklips:
Mislim da će ovih tjedana prodaja čokolade znatno skočiti...
"Prevoditeljica" (The Interpreter) - malo trilera, za promjenu, sa klasično dobrim Pennom i Kidmanicom. Kraj mi je malo... nja-nja.
6.5/10
baš gledam "žestoke policajce" na HRT-u
woo je zakon, samo bam bam pras..pras, krv, oružje, jurnjave!!!
8.5/10 (dao bi više da nije (loše)sinkroniziran na amerski)
lili zakaj ste me odgodili??upravo pogledao čarlija...ne spada u filmove koji se mogu ocijeniti,ili ti je savršen ili sranje sa neukusnim patuljcima-moj prijedlog pogledajte pa prosudite;)
....exkjuzmi kaj si ti Vincek?:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Potvrda rezervacije
Rezervirane ulaznice morate podići najkasnije 30 min. prije
početka predstave, dakle najkasnije do 15:30 sati,
u protivnom računalo ih automatski poništava. Zbog
mogućih gužvi vikendom za podizanje rezervacija preporučujemo
Vam da dođete i ranije od 30 min. prije početka
predstave!Vidimo se u Cinestaru!
Kino: Cinestar Zagreb
Naslov filma: Čarli i tvornica čokolade
Datum: 2.10.2005
Vrijeme: 16:00
Dvorana : Dv. 7
Broj ulaznica: 2
Područje sjedenja: Parket
Red: A
Sjedala: 17,18
Broj rezervacije: 52
Ime: bulić,ljiljana
a??????da!
na obn-Leptir (steve Mc quin,dustin hofman)10/10:thumbup:
Dan Poslje Sutra - 10/10 svijetu prijeti globalno zagrijavanje koje uzrokuje promjenu klime i dolazi do novog ledenog doba... na trenutak se zamislite kako je to zivjeti u svijetu bez materijalnih vrijednosti
10 od 10? Zar remek djelo? http://i6.photobucket.com/albums/y22...i/yawnhand.gif
pa ne bash. u zadnje vrijeme nisam gledao ama bas nikakav zanimljiviji od ovog za mene cista desetka ako ne radi imena filma (nije star wars) onda radi specijalnih efekata i priče, i ne popularnih glumaca. tko je josh gledao nek presudi
Mogu ja? 6/10 Zašto takvi filmovi moraju i kako uopće mogu imati happy end?
..gledala sam ga i ja.Slažem se s Frishkecom,happy end mora bit,jer tko bi ga gledal.kad razmisliš kaj im je Katrina napravila ,a kamoli ledeno doba..ccccma daj..:spin:
"Walking Tall" (Razbijač) 4/10 klasičan "beat em up" film s The Rockom i Johnnyem Knoxvillom u glavnim ulogama
"Gattaca" - zanimljiv pogled u budućnost.
8.5/10
:rolleyes: if you only knew..= Citat =:
Izvorno postao lili
upravo gledah ''the peacemaker'' prijevod ''cvrsta ruka mira''
vin diesel u gl.ulozi - u ulozi dadilje... ocjena 6/10
Longest Yard 8.5/10
Da ne bude zabune sa filmovima sličnog naziva, taj se film zove "The Pacifier".= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
danas na 2.htv-Kuća duhova (10/10-meni)
Evo ovako jučer sam pogledao film "Hide and seek" ili u prijevodu "igra skrivača" i stvarno je odličan triler.. prvi film nakon dugog vremena da mi se full svidio...Glumci su mi također bili dobri ali ona mala Dakota Fanning je stvarno prva liga...ta cura će kada odraste biti vodeća u Holiwoodu jer odlično glumi... Priča je super ma nemam riječi...
Ocijena 10/10 obavezno pogledajte...
RoadTrip - 8/10 . mix u stilu americke pite, i teenie filmova s fr. prince jr.. inace odlicna priča
meni naprimjer film nije ništa posebno,več bi reko da sam se i malo dosađivo gledajuči ga,ali eto ukusi :)= Citat =:
Izvorno postao cyber
Ja pogledah StarWars III Osveta Sitha (skinuo ga odavno, a tek ga pogledao).
Ocjena 10/10, film stvarno cudo, pogotovo ona scena kada se Anakin i Obi Wan bore s Saberima iste boje :) hihihi
Mislim da sam ga već ocjenjivao. Meni je film prilično loš. Klasične "bu!" scene jer ne znaju više napraviti triler ili horor sa jezivom atmosferom. A to sa podvojenim ličnostima je već prožvakana tema.= Citat =:
Izvorno postao cyber
Svi James Bondovi filmovi prije Brosnana - 10/10 - zbog efekata u to doba, komada u to doba i prije svega sentimentalnih razloga ;D
Ljudi, vi hrpetinu filmova ocijenjujete kao remek djela, sa maksimalnom ocjenom. Nije li to malo precjenjivanje? Mislim, to bi reklo da je po nečijem ukusu taj film bezprijekoran. Mislim da je nekima sustav vrednovanja nelogičan.
Po meni je Star Wars III remek dijelo, i među najboljima je SW filmovima.
SW je definitivno meni najbolji serial filmova ocjena 9/10 9 jer uvijek moze bolje= Citat =:
Izvorno postao blazzer
najbolji su IV, V, VI. ali oni orginalni ne oni preradeni.
E vidiš ovo je pametna misao, i ja se slažem 9/10= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
Kangaroo Jack - 4.5/10 komedija, nije bas nesto za nasmijat tu i tam ima par scena. ok za pogledat. radi se o dvojici tipova koji nose 50000 dolara od strane mafije nekom tipu u australiji. na putu sa dzipom lupe klokana misleci da je mrtav oblace mu jaknu s 50000 dolara....
Mene onaj crnac Anderson nevjerojatno iritira sa svojom "glumom". To je takvo forsiranje nekog humora da samo stvara kontraefekt. Tip je ka-ta-stro-fa!
ma ok je. pogotovo kad se sjetim susjeda koji je isti on (ne po boji koze). meni je ok odglumio u Cradle 2 Grave (od koljeveke do groba)
..dali je netko gledao: "Spartan " i "Paparazzi"?(da vidim dali mi se isplati to gledat ili ne):creep:
Čitao sam da je "Paparazzi" jako loš, točnije da je prokleto nelogičan. Ne mislim trošiti 12 kuna na to. Trenutno ima puno boljih filmova na policama, kad već u kino ne mogu. Link
poglej oba, nisu tak loši, za ubit večer
:notooth:to mi je frendica posudila+Blade 3,koji neču gledat:notooth:Hvala na preporukama!= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
"Nestajanje" (The Machanist) - eh... malo sam više očekivao, mada sigurno nije loše.
7/10
EDIT: mea culpa, mea maxima culpa.
ja mislim da se pise "The machinist"!!! :D
ugl, ja jucer s dragom gledao Mr i Mrs. Smith i dobar mi je filmek!
9/10
jučer sam pogledao "Constantine"-5/10- ništa posebno, stara Američka patriotska fora gdje jedan čovijek?? spašava svijet( ovaj put od sila tame) :wstupid:
:rolleyes: a da nisi malo pretjeral(ali pošto si bio s dragom,ajde...)= Citat =:
Izvorno postao igl
mozda zbog anđeline! :D
sala!
..znala sam(šala);D= Citat =:
Izvorno postao igl
Red Eye (Noćni let) - 6.5/10
Očekivao sam da će biti bolji, al ok je...
..stari film: "jour de fete"francuski(Praznični dan-slo)Jaques Tati (kao poštar)nasmijal me do suza.(9,99/10):)
...Paparazzi..ocjena :pogledati ako se_- baš mora! 3/10:rolleyes:
Spartan-Val Kilmer,mračan film(3 scene po danu)sve već videno.5/10
zadnje pogledao sad na tv 'sto muskarci zele'. sve u svemu zanimljiv film 7/10
"Lovci na djeveruše" - 8/10
Odlična romantična komedija sa dosadnim početkom (prvih 10-15min.)...gledati sa partnerom:)
"Španjolski Engleski" (Spanglish) - moglo je dosta bolje, mada moće proći. Problem je uglavnom u scenariju i nekim totalno promašenim scenama. Ali, nije ni za baciti. Stoga...
6/10
"Nešto poput ljubavi" (A Lot Like Love) - nije razočaravajuće, ali nije ni topla voda.
6.5/10
"Loš odgoj" (La mala education) - ostavite svaku predrasudu pred vratima, ako želite u potpunosti uživati u ovom Almodovaru.
8.5/10
"Battleship Galactica" - 9/10
Vidio sam prvo trailer od dobra dva sata, a onda i prvu sezonu . I remake je SUPER!!!
Trailer od dva sata? Koliko film traje? Dan i pol? Kad to izlazi?
....evo pročitala sam došao je DVD-Ong-bak(ocjena 4,09)a i Smogovac je radio na recenziji(šala)a možda je to neki drugi???(filmski net).= Citat =:
Izvorno postao smogovac
..idem u kino(opet) neznam kaj da gledam.Preporuke....fala;D
Ja bih pogledao "Wallace & Gromita", "Noćni let" ili pak "Život i smrt Petera Sellersa".
Nije mi se dopao taj film... ok je šora (iako uglavnom varijacije na temu laktom-u-glavu), ali film kao takav mi nije nešto...= Citat =:
Izvorno postao lili
Gledaj 'Sjećanja na ubojstvo' . Upravo sam došao iz Broadwaya gdje ga prikazuju u sklopu revije azijskog filma. Odličan,odličan film. Triler o serijskom ubojici koji nikad nije pronađen sa elementima blesavohumorne komedije.
Remek djelo. 9.5/10
"Američki vukodlak u Londonu" (An American Werewolf In London) - simpatičan crnohumorni horor s početka 80-ih. Može se učiniti kao nevin, ali ima nekoliko brutalnijih scena.
6/10
..Arsene Lupin- da se pogledat 61/2 /10
...Djevojka sa bisernom naušnicom- mini priča,gluma odlična,dočaran ambijent i stoljeće...7/10
..Ong bak- kaj da velim nije me baš nešto oduševilo(to muški drugačije doživljavaju)borbe su snimljene super,ali priča je isfurana...tako da 7/10
lili,u tom filmu priča nije bitna...to je naj borilački film ikad snimljen...čista tehnika bez ijednog efekta,surovo-predobro.....
....pa to sam rekla da je super!Inače nebi dobil toliko.Btw ti si pisal "recenziju " u filmskom netu?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
heheheh,di si to našla....da!
Pa... na filmski.net...
A sad da je 'naj' borilačkiji... hmmm... a si skužio kako nema šore di ovaj nekog ne pokušava laktom u glavu i onda je to snimano iz 10 kuteva i u slow motionu a samo jedan udarac... i nije mi jasno kako on tako nizak pa skoči 10 metara u zrak da bi se laktom spustio na glavu nekog tko je 2 puta veći od njega (i koji btw samo čeka da ga se odalami)... al dobro, vjerojatno je stvar u 'duhovnoj spremi'... ;)= Citat =:
Izvorno postao smogovac
No da se razumijemo, ja sam također uživao u scenama fajta... ;D
na rtl-ja,ja i Irena 8/10 (buhhvahaha):)
svaki borilački film sam bar 73x gledao,krvavi sport valjda 5 god,svaki dan uz doručak..i taj mi je najdraži,ali ovaj je najbliži stvarnoj borbi.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
i nema jet lija koji leti po zraku i maše svim živim,hvala Bogu...lik je prije trenirao gimnastiku i atletiku ,pa je skočan:)
"7edam" (Se7en) - stvarno, triler s kojim rijetko koji film istog žanra može stajati rame uz rame. Od priče, izvedbe, režije, fotografije do šok terapije na kraju filma. Svaki Fincherov film s nestrpljenjem iščekujem...
9.5/10
predobar film...i the game mi je u tom rangu
E, da... isto Fincherov. 8.5/10
A kad smo kod Finchera:
"Soba panike" (Panic Room) 8/10
"Alien 3" 7.5/10
"Klub boraca" (Fight Club) 9/10
...Noćni let- zgodan filmić 8 1/2 /10..hvala na preporuci!:thumbup:
"Oprosti za kung fu" - laganoritmički, laganohumorski hrvatski filmić. Bolje od većine snimljenih od '91. na ovamo.
7/10
"Napad na policijsku postaju" (Assault On Precint 13) - nisam gledao original, mada čitam da je glavna radnja izmjenjena. Onako, solidno... Ali, priznajem, pogledavao sam na sat. :)
5.5/10
...donesla mi frendica Ring 2 .Moram se psihički pripremit za to pogledat:freakout: .Btw kaj je bilo u prvom djelu?Tv,bunar:confused: votever...:vamp:
Isto to je i u drugom djelu. Bezveze film. Dvije strašne scene, iste kao i u prvom djelu...
:rolleyes: THX imaš pravo,5/10 :bunny:
Green Street Hooligans 10/10 Odlican Film
The Grudge (Zlo) - dobro cimanje 8/10
japanske verzije (Ju On) - 7/10
isto dobar jap. horor "Spirala" - 7/10
"Luda vjenčanja" (The Wedding Singer) - jedna od meni boljih komedija. Lepršavo i... smješno.
8.5/10
Amityville horor, po istinitom događaju, nije za osobe sa slabijim srcem. Inače dobar film, ali brrrrrrrrrrr...
Hitch, will smith u ulozi majstora za veze, slatkasto 8/10
7 seconds, w.snipes i bandu zaskoci druga banda tjekom pljacke, super akcija 8/10
slatkasto??kaj ti je on slatki ili kaj?
da film je slatkast. ;)
upravo pogledah talac (the hostage) bruce willis 7/10
...Kraljevstvo nebesko- razvučeno...ajde 7/10 zbog slatkice Blooma.
..The four feathers (četiri pera)7 1/2 /10