Re: Promocija 50% popusta na pakete
Jeste li oboje na istom bandu, 2G ili 3G?
Re: Bonbon - kritike/pohvale korisnika
A čuj, crtice signala su samo subjektivno mjerilo. Trebate usporediti dBm vrijednosti, a ako si u prilici probati svoju karticu u njegovom mobu to bi eliminiralo mogucnost da njegov mob ima bolje antensko pojacalo. Ukratko, nezahvalno je usporedjivati signale na dva razlicita uredjaja :)
zato sam otisao iz bonbona... 2 sim kartice i uvijek isto,ljudi me ne mogu dobit,ne mogu ostvarit poziv....
Da al simpa i tomato imaju i uspostavu poziva pa ispadne daleko vise od 50 kn. Vjerojatno je mislio 1000/1000/1000 za 100 kn uz postojece bon bon uvjete (bez uspostave i obr jed 1 sec).
Bonbon - kritike/pohvale korisnika
Ha ne znam i ja sam ocekivao nesto novo ali zadovoljan sam i s ovim.
Uplatim 80 kuna i imam velike razgovore za 30 kuna i jos za 30 kuna imam 600Mb. Sto mi je dovoljno.
Ne posaljem 50 poruka mjesecno da bi mi trebao paket poruka (50 poruka je granica isplativosti za najmanji paket poruka).
Tako da za 60 kuna imam sve i fakat mi je dosta i 400 minuta i 600 Mb.
Mozda nekom nije.. Taj nek trazi nesto drugo :P
= Citat =:
Izvorno postao
rondinaire
Kako misliš da je 100 kuna konkurentno kad Simpa ima to za 50 i Tomato (do 30/06) za 49?
Sta hoces reci da tomato samo do 30.6. ima 49 kuna za brutalnu tarifu
= Citat =:
Izvorno postao
rondinaire
Do 30/06 se može aktivirati tarifa. Nakon toga nema aktivacije (ko je jamio, jamio). Ali svi koji su aktivirali mogu koristit dok imaju para na računu. Samo treba paziti da se kod novih 30 dana ima 49 kuna na računu. Dok imaš para, ima i tarife.
Ma produzice oni. Vec su nekoliko puta nastavljali s tarifom
Ista stvar je meni na tmobile-u. Znaci otpisujem i bonbon, odo ponovo na tomato.
Radi radi.
Ocekivao sam neku novinu, ali 0 bodova.
Ili mi je promaklo?
Mislim da mi u manjim gradovima imamo manje stete na bonbonu od vas u vecim gdje ocito ima dosta proble
ma
Ja sam u smz osjetio tisine, obavijest o nedostupnosti iako je full signal, ali internet je po mojim saznanjima ok
Za ograničenje data prometa u roaming kod *136#
Mislim da je ovo uvedeno zbog Eu jer prije nisam čuo za to.
Osobno ne koristim bonbon, ali vidim da se ljudi žale na kvalitetu uglavnom prilikom korištenja 3G mreže. Tada su nedostupni, tj dobivaju poruku tko-me-zvao dok mobitel ni ne koriste. Ne znam da li se te tišine u razgovoru događaju samo na 3G mreži ili je tako i na 2G, ali to će ti već neko drugi reći.
Ja ne bih znao, prenio broj u drugu mrežu - tmobile. Uglavnom 3g radi ok. Fućkaš jeftinost kad ne šljaka!
= Citat =:
Izvorno postao
mlesic
Ja ne bih znao, prenio broj u drugu mrežu - tmobile. Uglavnom 3g radi ok. Fućkaš jeftinost kad ne šljaka!
Pa ako sa s bonbona prenio na tmobile to ti je isto
Je isto osim što nemam tišine u razgovoru, pucanje interneta ni tko me zvao poruke. Isto je ali opet nije!
Vidjet ćemo dugoročno..
Vjeruj mi ima toga i na preplati jer imam i jedno i drugo