WIFI Analyzer "vidi" sve mreze koje sam iPhone ne vidi. A za tonove zvona, preko ifunboxa stavim tonove u Ringtones folder i onda samo izaberem
Printable View
WIFI Analyzer "vidi" sve mreze koje sam iPhone ne vidi. A za tonove zvona, preko ifunboxa stavim tonove u Ringtones folder i onda samo izaberem
Ima koja dobra aplikacija za sms delivery? Stavio sam ovaj iphone delivery, jedan mi totalno sruši poruke, ne mogu uopće uči u njih, a drugi mi ne radi, tj nema nikakvog izvješća.
mozda bite sms za opcenito slanje poruka, ako ti se da ;)
ima li neki program da mi mjeri količinu internet podataka?
skinuo sam data usage i čisto dobar program..a dal ima neki da mjeri za svaki program posebno..da vidim koji mi program najviše troši?
riječnik hrv-eng / eng-hrv .. hrv-njem / njem-hrv .. hrv-tal / tal-hrv?
najbolja aplikacija za gtalk?
ima ih nekoliko..koju koristite,koja je najbolja(push obavezan)
imo!!!
moja preporuka za:
push tone ( cydia tweak)
mijenja tonove za whatsapp,viber,gtalk i sl.. stavite custom pošto ti mesengeri mi ikmaju po 2-3 tona obično glupa ..
Molim Vas kako se zove ona aplikacija koja dodaje u mail jednu ikonu pomocu koje mogu dodati sliku dok pisem mail ono drzeci pa izbaci izrezi, kopiraj, zaljepi i onda ikona za umetanje slike. Nadam se da ste me shvatili. Hvala
Edit:
I kako micem onu ikonu od govorne poste.
Hvala
Za govornu poštu u cydii: novoicemail aplikacija.
sad ću ga probati..
koristio GtalkPlus al se sam uključuje i isključuje pa nisam stalno dostupan..
Beejive mi je zakon sto se tice messengera.
Heyy, zna li netko kako mogu skidati mp3 na iPhone 3gs a da nije preko iTunes-a? Postoji li neki program ili aplikacija? :)
Kako mogu sliku dodati direktno u mail dok ga pisem.
sw je 5.1.1.
da ne moram ici na sliku u albumu pa posalji mail vec direktno da ubacim dok ga pisem.
Tek na 6.0 su uveli tu opciju da mozes.
da ali postojala je neka instalacija s cydie imao sam to od samog pocetka na 4 nesto sw originalnom, i to su mi ovdje napisali kako se zove taj dodatak
plaća se dakle beskorisno
koristim taj Im+ i dogadja mi se svako malo da moram autorizirat mu pristup gtalku,zasto?
i otkad ga koristim mi na gmailu zna doci ona poruka upozorenja sumnjivog pokusaja logiranja..to radi im+ ili? dosad bilo kao iz kanade a sad ujutro iz njemacke? nikad dosad slicno,sve dok nisam poceo koristit im+ na iphoneu..pa sam ad i pass promijenio na gmailu...
jel to im radi ili?
da, IM+ to radi, i meni je isto tako bilo (Kanada), tako da se ne trebaš sekirat.
ja za MSN, gtalk i sl. koristim BeejiveIM with push, i radi mi najbolje od svih, uključujući IM+, na kojem su mi poruke dosta kasnile i sl.
Trazim app za USB tethering.
Googlao sam i nasao iTether, no ne mogu ju pronac u App storeu
Pdanet mislim da se zvala. Koristio sam ju lani
Ima personal hotspot, al to nije isto. Jer kada upalim hotspot koristi moj 3G, a ja zelim spojit komp sa kucnim WLANom preko iPhonea.
PS: Nisam pronasao tu aplikaciju
EDIT: Ipak trebam cekat JB kako bi mogao instalirat PdaNet app
Da li uopce postoji neka aplikacija ili slicno za hackovanje wifi-a? Ali neku koja sigurno radi!!!
pozdrav,
postoji li aplikacija za iphone koja prepoznaje broj pozivatelja, nešto kao android "tko me zove"...
znam da je bila ova aplikacija al da sad ne listam po stranicama. Aplikacija koja gasi ekran kod poziva. Imam problema s senzorom, pa mi se zna upaliti u razgovoru, pa je to malo nezgodno.
Edit Nađoh calllock, radi sve.
dali vama radi navigon na 5.1.1.?
Meni radi
pa ja neznam šta je s mojim.. na 4.3.3. radi je radio bez problema..dignuo sam ios na 5.1.1. i sad mi neće..izbrisao sam ga i opet inst. i pokaže se ona naslovna slika i samo me izbaci van.. :/ ..u čemu može bit problem?
Meni radi na 5.1.1.
koju aplikaciju za kalendar upotrebljavate? da se synca sa gmailom?
ima ih tona,neda mi se svaku isprobavati
zna neko dobru belu (karte) za iphone?
Pojavio se Google Maps kao aplikacija u US store. Ne znam kad će na hrvatskom. Izvrsna je!!!
nek neko stavi .ipa od google mapsa pa da skinemo..i isprobamo..
zašto mi kad uđem u installous piše Outdated Version,Installous will now terminate?i imam samo opciju Quit
zato šta installousa više nema
jel ima nešto u zamjenu za njega,da se skidaju krekirane app?
znam da ima..al jednostavnije je onako..šteta
ima li neki video player da podržava hrvatska slova(titl)
HD Player. Meni na iPadu uredno rade naša slova.
ima li ikakva aplikacija da mi javi isporuku poruke za iphone 4s za 6.1.1 sw
BiteSMS sa cydie (nije free)
Mozes staviti kod tomato ili vipa ! Pa razmak ispred teksta poruke,a kod tmobile *r*
a gdje biteSMS ima delivery opciju?
http://bitesms.com/main/more_features (sesti po redu)
(must have iPhoneDelivery app installed)
a to još ne radi za iphone 4 na ios6 .. samo do 5.1.1
Ne znam, nemam ga instaliranog, imao sam prije i znam da je radila delivery opcija
i radi na ios 6
Ima netko kakav link za jednu od ove dvije aplikacije: Insight Travel Guide to Paris ili Paris: DK Top 10. Neda mi se davat po 5$ za svaku, a možda nema nikakve koristi od njih! Hvala
Trebao bih flightradar24. Trazim po svim stranicama ali kad ocu DL otvori nesto sasvim deseto.
Ljudi pomagajte
Trazim (danima) i preko googla,torenata, igo (zadnju ver) za 3gs.Ili su mrtvi linkovi ili su spori.....Moze li mi netko dati dir link za igo--a i kad se instalira sa i funboxom da li automatski ima glasove ili se mora posebno stavljat? puno hvala
ako nemate igo moze neka dobra navigacija za HR s glas.navođenjem
Puno Vam svima hvala
Pozdrav, prijatelj ima neku aplikaciju za slike, znaci izbrisao je neku sliku iz camera roll-a i onda ju je uspio naci, tojest ostala je u toj aplikaciji, mislim da je besplatna.
Ima li koja aplikacija takvu mogucnost? hvala
Mene zanima da li ima neka aplikacija kada nisam cula i vidjela poruku ili poziv da mi paljenjem svjetla daje obvjest kao sto sam imala na sonyju.I zanima me jos da li ima blacklista da blokiram pojedine brojeve
Kako se to radi molim te.I ima li aplikacija na kojoj se na teefn skine obicna tipkovnica za poruke
Na nasem molim te :(
Sta znaci yailbrake na telefonu?Nemojte se smijati ipak sam zensko koje se ne razumije u tehnologiju niti znam engleski.
I treba mi app koja ima obicnu tipkovnicu tj tastaturu(na 1 su abc itd)
Jailbreak ti omogučava veču slobodu na iOS-u (teme,poruke na zaključanom zaslonu,pristup sistemu i puno drugih stvari). Prouči malo na googleu. Ne preporučam jailbrek za početnike jer nešto može poči po zlu pa se nađeš u još večim problemima.
Takve tipkovnica se možda može nači samo ako imaš jailbreak. Nisam siguran. Nauči pisati na ovoj. Kad se jednom nauciš puno je brže. Pišeš sa dva prsta ako okreneš mob u vodoravan položaj(landscape).
to je meni nesto sitno
http://img.tapatalk.com/d/13/09/12/hene6e4a.jpg
Pa nije baš sitno.
meni nekako jeste uvjek prstom kacim drugo slovo :(
Hitno mi je potrebna jedna aplikacija na kojojmogu najjednostavnije blokirati odredjeni brj i jos potrebnija aplikacija koja ce me obavjestavati svjetlom ili zvukom da sam imala propustenu poruku ili poziv dok god ne vidim.Molim vas
trazi aplikacije za blokiranje pod call blocker, a ovo drugo pod notification led.
idi redom i isprobavaj koja ti odgovara.
Ok pokusacu....Pod notification led ne pkzuje mi nista,Ima li neko sta konkretno
U ios7 imaš mogucnost blokiranja pozivatelja
Bok, imam iOS7 i iphone 4s i treba mi app da maknem govornu poštu iz "Telefon" jer svaki puta kad idem na tipkovnicu obavezno stisnem Govornu poštu?
Dali u control centeru moguće stavljanje recimo nekih drugih stavke recimo umijesto štoperice, kalkulatora i kamere staviti prečac za mobilne podatke, 3g mrežu i restart springboard?
Ikone su mi nekako prevelike na iOS7 dali se mogu negdje smanjiti?
I tražim app sličnu eWifi iz Cydie..
možda je bilo, možda nije, izvanjavam se ako jeste, teško je čitati sada čitavu temu
dakle, ima li kakva free aplikacija: riječnik englesko-hrvatski/bosanski
itranslate?
može li link na aplikaciju ako nije problem
edit:
našo sam
https://itunes.apple.com/us/app/itra...288113403?mt=8
ali ovo traži konekciju na net
zna li neko drugu kakvu aplikaciju kojoj ne treba konekcija, koja radi samostalno na samom mobilnom
Najbolja i najjednostavnija app za skidanje muzike besplatno?
App za notifikacijsko svjetlo?
Kakvo notifikacijsko svijetlo? iPhone nema ledicu, jedino ako misliš na blic od kamere.
Moze blinkati blic od kamere za pozive i poruke ako mislis na to. Drugo nista
Da,to mislim.
Im li neki program odakle mogu da skidam muziku sa youtubea besplatno.Imam 7.1.1. znaci nema JB
I ima li neka fora da se povecau slova na tipkovnici kada se pise poruka
Za notifikacije idi: postavke/opčenito/pristupačnost/LED svjetlo za notifikacije/ukljući. Muziku sa You Tubea ne možeš skidati samo možeš spremiti u omiljeno na Yuo Tube aplikaciji pa slušati u pozadini. Za slova jednostavno okreni mob u landscape kad pišeš i slova su veča.
Ima neka aPP da sa racunala mogu skinuti neki pisani dokument i da ga na mobitelu citam.Nemam jb i imam spremljen google disk gdje na mailu skinem dokument ali on se mozecittati samo na wi fi.Meni treba negdje gdje mogu citati i kada nemam wifi
Kingsoft Office, prebaciš preko wifia i čitaš.
Neka app koja povremeno brise smece skupljeno vremenom i tako oslobadja malo memorije?
Imaju li neke app koje su zanimljive na Hrvatskom jeziku=?
Nadjoh
Ovu app sam skinula i skidala par melodija.Kada ih pustim na lapu one sviraju ali nikako nece da se prebace na itunes.Nikako.Zna li neko kako to poraviti
Melodije moraju biti u .m4r formatu. Ako su već rađene onda bi trebale biti pod Tones u iTunesima.