ajd ubuduce malo pripazi na naslove, procitaj pravila foruma i potrazi teme koje se vezu uz moddanje C902. Inace leti u smece
Printable View
ajd ubuduce malo pripazi na naslove, procitaj pravila foruma i potrazi teme koje se vezu uz moddanje C902. Inace leti u smece
Tesko je pomoci kad nisi rekao sto si tocno napravio. No s druge strane, da znas sto si tocno napravio, vjerojatno bi znao i popraviti...
Probaj skinuti firmware za njega, pa iz njega extractati original camdriver i staviti ga u telefon.
I drugi put pazi sto radis! Vec je bezbroj puta receno da moddanje nije nesto sto se moze zbrljavit nabrzinu, da treba DOBRO znati sto se radi!
Jao e
Molim vas
Kako se na ovom mobitelu (C902) pali lampa samo da svijetli...znači kad dođem doma pijan da mogu pogodit ključ
I ne mogu igrice instalirat, stavim masu jar fileova u Razno folder i nema ih na mobu
upalis kameru, prebacis na video i upalis svjetlo za video (najjednostavnije)
Da li netko ima upute kako mjenjati flash teme na c702
Nekakav link da ne tražim po ovim beskonačnim postovima
Ljudi, daj pazite kud sta postate!
@sasle,
Tema za zahtjeve NIJE tema za ovakva pitanja!
Da ne spominjem da je sve vec napisano, samo treba malo koristiti pretrazivanje. :hm:
I sta sad, da pocnem jednostavno brisati ovakve postove, onda bi ispao zao i sebican i sta ja znam...
A pravila procitati i pretrazivanje koristiti, to je eto problem izgleda. :jehon:
pretraživanjem bi našao
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=173
samo koristiš a2uploader za ubacivanje swf-a u mob
može netko uploadati originalan menu.ml od w705
C902 mi ne valja baterija, evo danas sam imao stand by teški nikakav net ni pozivi i to, ujutro sam ga izvadio sa punjača bio je cijelu noć na punjenju, sad je baterija na 86%
koji vrag mu je?
izgleda da je
mene tak isto zeza,koristio aerix za convert u blue/UU u brown
za dva dana je prazna full
Ocigledno nisi vidio svoju vlastitu temu i objasnjenje u njoj...
Drugi put prvo malo potrazi umjesto da spammas stalno istim postovima/temama.
promjena pjesme shake-om
1.ući u Walkman
2.pustiti pjesmu/opcije/u pozadinu
3.>*<<*<*
4.servisni testovi ->Vibriranje/odabrati
5.klik na Walkman tipku
6.izaći iz servis testa
7.Shake, shake, shake!
radi na svakom A2 Walkman telefonu s accelerometrom
jel to znaci da radi na W910 bez drzanja one walkman tipke???...
i jel treba svaki put ponavljat postupak???
Zdravo
Imam ovaj C902 i nemoze da mi srzi bateriju vise od 10 stai, probo sam od kolege drugu bateriju isti problem, kupio sam i novu bateriju isti problem.
Uradio sam Update preko SEUS-a i opet isto MAster reset itd
Dakle svasta sam probavao ali nista nije rjesilo problem
MAximalno 10 sati drzi baterija
Bio mi j esoftware ver.R3EA038
pa sam u bacivo kod kolege na R3CA037 opet isto
Sad sam negdje na netu naso da bi R3EA037 mogo rjesiti moj problem ali nemogu da nadjem taj fail.i dali je softwerska greska ili Hardwerska
Dali je netko imo slican problem i dali ga je rjesio
Neznam kako je doslo do ovoga jer sam telefon kupio polovnog i od prvog mi je dana ovako , ja mislio nevalja baterije medjutim......nije do baterije
Kod mene je orginalna baterija BTS 38
Cak sam smanjivo svjetlost na 50% i samo GSM mode ali opet isto 10 sati max
Molim ako neko nesto zna o problemu neka javi
Pozz
Da li si ga možda debrandirao?
svi firmwarei: http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=856
Misliš pod "originalna baterija" da si sam novu kupio ili polovnu već original dobio u mobu? Pitanje kako ju je taj neko punio od prvog dana. Za primjer, ja i cura smo isti dan dobili 2 ista SE k608 prije 4 god. Ja sam ga punio po pravilima ona nije pazila, ostavljala po 15 sati puniti, nije nekad praznila do kraja, punila nemarno po 15-20 min pa prekine... 1.5 god. nakon toga meni bi držala po 3-4 dana baterija dok njoj 5-6 sati jedva dok na kraju ni toliko. Isti model, ista baterija, različiti postupci punjenja.
uvalio ti netko mob koji je otključan aerix-om
to je bug kod otključavanja
čista lutrija,otključao ih nekoliko i na kraju ja na...o na svome w902
ah život....
rješenje o kojem se priča je update SEMCBOOT-a preko boxa
Hvala na brzim odgovorima
Sto se tice baterija probo sam od kolege njegovu koja u njegovom fonu drzi 4 dana, a i moja drzi kod njega na istom telefonu 3 dana
Dakle bateriju iskljucujem
Danas mi je potrosio sa ovim R3CA037 0d 11.30 do sada evo 23.50 dakle 12 sati je proslo 50% baterije, mada nisam imo razgovora 5 minuta i sliko sam samo par slika ito je to.
Mozes li malo da mi pojasnis ovo sa aerixim-om sta sad da flasujem preko boxa ali ja sam flesho preko boxa,(kolega je to radio) samo neznam ovo SEMCboot sta je to, i kako to uradit i koji firmware staviti
Branding neznam dali je bio ??
hvala
Na onoj stranic sam naso
C902_R3EA037_FS_CENTRAL-EUROPE_RED52.fbn
i cust pack fali .mbn a nemogu naci tamo na onoj stranci
Mislim da nisi shvatio.
Ako je otkljucan Aerixom, nema ti pomoci. On ima bug kojeg prenese u GDFS i zato brze trosi bateriju. Rjesenja tog problema zasad nema.
I drugi put ne otvaraj novu temu ako postoji vec pogodna.
ako ti kolega ima box onda neka ti napravi update SEMCBOOT-a
idi u skriveni meni >*<<*<*
servis/karakteristike/softver/SEMCBOOT R6A013
ili repair gdfs-a
skida logove za to ak se radi preko box-a znači treba platiti
mislim da to nije problem zbog aerx-a jer sam ja svoj C902 otkljucao sa aerx-om i trosio je brze bateriju ali ne toliko koliko ti kazes.... meni je drzao skoro 2 dana ako ga ne koristim previse (samo par poziva)...
;D;D;D
ak on nezna koji ima box kak bi ja koji ga nemam
uputi ga ovdje
http://www.mobile-files.com/forum/forumdisplay.php?f=93
postovi prebaceni iz 3200/3210 teme u ovu, jer je C902 3150
Zdravo
Vratio sam ga na njemacki CDA xml fail prebacio preko a2 uploadera i sad nema nas jezik nakon sto sam uradio soft update
preko SEUS-a i onda preko aerix-a uradio unlock i sad mi pise da je SEMCBOOT R6A013
Pa cemo da vidimo dokle ce gurati baeterija ako je to toga bilo
pozz
EDIT:
Problem i dalje isti :angry:
pozz
A drug moj ovako stvari stoje, gdje god odnesem ko ima box i ja mu kazem problem itd odmah oni pocnu nesto filozofirati i nece ni da probaju, kad spomenes semcupdate i sl odamh okrenu ne drugu stranu temu i to je to.
pozz
da quotam sam sebe..
jel mi moze neko napraviti uslugu? da proba staviti ovaj (SonyEricssonLogo) font na mob(W910), i kaze da li u kalendaru vidi razliku izmedju normalnih dana i onih kad ima neka obaveza(ti dani su podebljani)
uglavnom koristim taj font i na w660 i tamo se vidi razlika, no u w910 je nema.
btw: da znam da se preko cale_ui_layout.xml moze staviti veci font za te dane(sa obavezom)
Raviole
Za početak pogledaj svoj post iz ranijih dana pa onda sam sebe komentiraj
vidiš da si i ti baljezgo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=41625
Radio sam flashovanje na k800 za kojeg i ima nekoliko otvorenih tema, ali za c702 nemogu naći.......
samo sam tražio da me netko uputi gdje na forumu ima točne upute kako ubacivati flash teme a ti mene tu ismijavaš.
Spusti se na zemlju!!!!!!!!!
Kao prvo, nisam "baljezgao" (kako ti to kazes) u temama u kojima je izricito bezbroj puta jasno i glasno receno da to NIJE DOPUSTENO (kao sto je ta tema za zahtjeve).
Kao drugo, ovo se inace zove komentiranje rada moderatora izvan podforuma gdje je to dopusteno, sto se inace kaznjava... Cisto da znas. Sve pise u pravilima inace.
Ne znam po cemu si zakljucio da te ismijavam, samo pokusavam ovdje odrzavati sve da je uredno i pregledno, sto znaci da moram reagirati na ovakve stvari.
Ovo je inace strogo tematski forum, i jednostavno MORAS paziti kud sta postas. Inace mod mora micati postove kud spadaju, te po potrebi upozoriti (sto sam ja i ucinio).
BTW mogao si me bar osloviti pravim nickom.
No dosta sad off-topica.
jedan super tutorial: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=44130
tnx to Kaosblade
jel prati tko "trajno" patchanje..
neko vrijeme sam se bavio sa DB2020, pa reko da vidim sto je sa ovim..
kolko kuzim jos uvijek je jedino free nacin
RED->(Aerix)->BLUE->(D-Ultimate Unlocker)->BROWN
u principu me muci aerix/gdfs/baterija..
jel netko pokusavao?
ovdje lik spominje GDFS repair.. mislio sam da to i nije bas moguce? :hm:
Imam trajno patchan G502 vec oko mjesec dana, bas sam pratio taj tutorial. Izgleda zakomplicirano ali uopce nije. Sve radi stabilno i normalno, instalirao sam oko 10 patcheva, puno je bolje od jjpatchera.
I da, ako se koristi ovaj nacin, koji je jedini besplatan, morate otkljucati mobitel aerixom, a on moguce da ce vam ubaciti taj bug koji smanjuje trajanje baterije. Zasad se (ja mislim) to moze popraviti samo sa box-om)
ovdje imaš i sa slikama
http://www.red-gsm.net/t44302/
što se tiče baterije,na w902 imam taj bug a na w705 nisam(oba provučena kroz aerix)
experti vele da je na A2 skoro nemoguće oštetiti gdfs(pišem što sam čitao)
riješenje problema bi bio update SEMC BOOT-a boxom
čekam da UU napravi update svojih loadera i SEMCBOOT-a pa ću pokušati s njime(jedan log)
jer lik s se-nse koji se obećao pomoći nikak da javi da mi to riješi boxom(remote control,usb over network)
Da li to znaci da su jako male sanse da aerix ubaci taj bug u gdfs?
Ili ovo tvoje(MASVA) sto si citao da je skoro nemoguce,znaci da ga mi patchanjem nemremo tako lako srediti?
btw:samo da provjerim.. kolko znam jos uvijek nije moguce napraviti backup gdfs-a? kao sa db2020 platformom..
osim boxa ne možemo free napraviti backup gdfs-a
ako se toliko bojiš daj 80 kn za log UU i njime pukni mob u BROWN
Sa k800 sam bez problema radio sa xs++ ali sa c702 mi se javlja greška:
21:08:21| TURN OFF PHONE!
21:08:21| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
21:08:21| You have 30 seconds...
21:08:21|
21:08:28| Baseband ID: C900
21:08:28| Protocol Version: 4.1
21:08:28| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:n/a)
21:08:28| ...using GDFS name
21:08:28|
21:08:28| Profiling SEMC phone...
21:08:28| Platform: Unknown
21:08:28| OTP CID: 0
21:08:28| EROM CID: 0
21:08:28| EROM Color: n/a
21:08:28| IMEI: n/a
21:08:28| Phone ID: n/a
21:08:28| Region: n/a
21:08:28| CDA: n/a n/a
21:08:28| Firmware Version: n/a
21:08:28| EROM: n/a
21:08:28| Ready for operation!
21:08:47| After making any changes with FSX
21:08:47| you must press the 'Shutdown' button
21:09:03| After making any changes with FSX
21:09:03| you must press the 'Shutdown' button
21:09:06| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
21:09:06| Error: FSX failed.
21:09:06| FSX Shutdown!
21:09:08| Disconnected... Unplug the phone
jednostavno nemogu otvoriti fsx da pomoću njega snimam flash teme
MOLIM POMOĆ :gun: :rifle:
probao sam i sa A2 Uploader ali on čak ne prepoznaje mog kad ga spojim ništa samo se vrti bezveze
@sasle,
C702 je DB3150 platforma, gdje pise da XS++ to podrzava? :jehon:
Zaboravi XS++, jdflasher ili A2uploader.
E sad, zasto ti A2uploader ne radi, to ne znam...
Osim toga, ono je tema samo za flash teme/menue, ne za objasnjavanje kako se koriste. Za to postoje druge teme. Drugi put pazi kud postas.
http://topse.ru/files/file9511.html
Na ovom linku našao sam predivan destop sa ovim glupostima sa strane (sat, kalendar itd..)
Kada sam skinuo file i raspakirao ga dobio sam više fajlova di točno koji moram staviti
Znam da to negdje na forumu piše ali jednostavno nemogu nać??????
.....sory ravilov..... :respect:
Hm.
Ne "negdje" nego upravo u ovoj istoj temi. :jehon:
Prelistaj malo.
MASVA, koliko vidim napravio si update SEMCBOOT-a preko onog lika na se-nse? Da li ti sad baterija duze traje?
http://topse.ru/files/file9511.html
U ovih 30-tak stranica našao sam nešto malo..... ali nedevoljno.
Znaći kako sam rekao ima više flash slikica za destop koje se mjenjaju kada se listaju, a uostalom kad ih snimim na mob nemogu ih sve tri stavit na destop. Kako da ih spremim da se one mjenjaju?
Čak bi se i naziv pjesme trebao prikazivati dole; kako se to napravi, dali moram mjenjati layout?
MASVA prijatelju ti bi to mogao dobro opisati :drink:
....nešto malo kasnije.....
Sad sam malo prčko po mobu i skužio da od ove tri slikice (back, desk i play) treba staviti desk na zaslon onda sve radi osim sranja na ruskom
Samo mi još nije jasno zašto uz te tri slikice nalazi i file menu.ml, kaj se s njim dobije..
S kojim programom se uopće uređuju te slikice ili kak se već zovu
Proslo neko vrijeme, jel netko uspio naci neke acoustic drivere za w910?
Vidim da se spominju od W980, K850_beta_3_by_Luhcass_(loud), Mollina's Mach5 Xplood II.. tak da ih budem probao..
U principu mi treba pojacati zvucnik za razgovore..
Tak da ide i jedno pitanje, ja mogu zamijeniti samo fajl za vanjski zvucnik, a ne sve.. Ak netko opce kuzi koji fajl je za taj zvucnik :o ?
neko vrijeme sam koristio k610@w660, i malo se vratio na w910 i ne cujem nis... :D a kolko cujem hrpa ljudi se zali da im je na w910 jako tih zvucnik za razgovore.
EDIT1:
dakle, moze se mijenjati dio po dio.. evo samo neki od fajlova(kako ih budem nalazio,dodavat cu ih)
handset_0_call.wbxml front speaker
farfield_play.wbxml- general sounds,music playing through loudspeaker.
farfield_ring.wbxml- ringing volume through loudspeaker,
PHF_2_play.wbxml- thi is responsible for headset( only playing music)
VHF_hce_60_ring.wbxml- vehicle hands free
napokon nasao i drivere koji pojacavaju zvuk na prednjem zvucniku!!
EDIT2:
Media centar bez letecih cestica
oduvjek sam trazio nacin kako iskljuciti ona leteca cuda u media centru, al nisam znao kako.
blacklizard je to napravio za db3210, kao i za db3150
no problem je da iako su neki mobiteli iste platforme db3150 (C902 i W910) nemaju isti archive.fxa fajl, pa sam probao sam editirati fajl sa w910.
isprobajte, vidite imali kakvih napredaka u brzini rada media centra..
radi na W910 i K850.. za ostale ne znam..
LINK
4shared
budem se jos malo igrao sa tim, ako skuzim kako poboljsati to..
Pozdrav, trebam pomoć hitno nakon flash-anja C902 s A2 uploaderom main ,fs i custom skunut link tu s foruma nakon palenja dođe do pleas wait kada bi trebao sve to on instalirati u sebe ali se samo restarta neće ništa!
Šta da radim??
mod oprosti ako sam falio temu!!
EDIT: evo uspio sam riješit samo mi je sad opet brandiran na T-mobile ali i to ćemo nekako!
Rješenje ako bude ko imao isti problem:
we need new flash files. c902 has new hardware revision since kw 19 /2009 (week)
we need flash file with "as" e.g.
C902_R3EA038_MAIN_GENERIC_"AS"_RED52
C902_R3EA038_MAIN_GENERIC_AS_RED52
C902_R3EA038_FS_WESTERN-EUROPE_RED52
phone flashed and all is fine
Ima netko ideja? Uzeti cu sada c902, htio bih staviti flash teme i to, a bojim se :(
ako napravim backup, uvijek mogu vratiti sve na staro ako ista zeznem?
Da pitam, treba mi na brzinu. Hoce li se sta dogoditi telefonu ako je on Cid52 a ja ubacim firmware za cid53? Mislim vec sam to uradio i tel radi samo neznam dokle? :D
C510 je u pitanju. Kad otvorim A2 uploader pise Cid 52, a ja sam ubacio firmware R1ea030 red53
Ma kontam reko da nije sta opasno za njega, ili da se nece gasiti sam od sebe.. Samo sam htio da se uvjerim...
Imam 2 pitanja:
1. Mogu li promijeniti na c902 flash teme s ovim postom.
2. Mobitel je kupljen u tele2, ako to napravim, gubim li garanciju? ako da, ima neki nacin da ja ako zelim vratim bez problema stari flash pa da ne gubim garanciju.
1)
Mozes,ali za uploadanje koristis a2uploader,a ona tema govori o spajanju theme i pripadajuceg swf fajla.
2)mozes ih izbrisati ako ce ti trebati garancija.
No postoji drugi problem,neki brandirani mobovi ne prihvacaju nove flash teme. Odnosno,mozes ih staviti,ali ih nece otvoriti.
Probaj i vidi.
Tele2 nije brandiran. Dobro, samo me to zanimalo :)
jos budem vidio onda da li budem stavio :) hvala na brzom odgovoru
imam t650i.
orginalne theme imaju flash menije-radi sve normalno ukljucujuci i flash meni..
kad skinem s interneta flash theme+swf.. nece mi da radi. ne znam u cemu je problem?
Pozdrav imam problem oko izrade .vkp gfx patch-a.
Radi se o c702 uređaju. Kada ubacim tj. posložim sve ikone i stisnem
make vkp patch dobijem ovu grešku http://pertinax-team.com/data_upload/help.JPG
Zna netko u čemu je problem?
To znaci da su ti slicice prevelike, i da moras obrisati neke druge (susjedne?) slicice da bi mogao napraviti patch.
Hvala obojici , tek sam kasnije shvatio da se radi o tome.
Ja sam mislio da će program sam pobrisati default i izvuć zamijenjene ikone.
:respect:
Pobrisat ce one koje mijenjas, ali to ocigledno ne daje dovoljno prostora...
Pitanje za Talisa
"C702 Final Acoustic pack:
http://topse.ru/files/file8163.html"
Jesu testirani ? Ja sam imao neke preglasno su se culi samo su imali
problem u pozivu , kad sam pricao s nekim nebi me cuo.
edit :
Isprobao sve , v1 mi se cini najbolji (vrhunski bass)
Kao sto je ravilov rekao..
Ak te zanima probaj izvuci origigi sliku(imas tipku za to u image tool-u) pa pogledaj kolika je razlika u velicini. Mislim da cak i kad dodjes sa misom na zamjenjenu sliku,prikazat ce ti kolki je original a kolka je zamjena.
Ako si nadjes dobre drivere,a muci te taj problem,samo vrati origigi file-ove koji u imenu imaju mic i rec a nekad fm i call
U principu,najbolje je mijenjati samo djelove drivera za ono sto ti treba,a ne stavljat cijeli pack..
bok...nezz dali sam stavio pitanje u pravu temu ali zanima me...imam jedan mob...dobio sam ga na poklon...ali treba kod uređaja a ja ga neznam...kako d ga ponistim, pročitam ili retartiram na 0000...hvala unaprijed
eto, izgleda da ja ubih svoj W910..
uploadao sam phone_app.cxc i nakon toga se ne zeli upaliti, A2upoader uopce ne reagira kad ga spojim niti sa C niti sa 2+5.
Probao i sa FAR+sefp, isto ne reagira.
Al primjetio sam kad spojim mob na oba programa, lijevi softkey lagano ko da tinja crveno :) samo se u mraku skuzi.
A kad ga spojim na punjac,isti softkey samo blicne i to je to nit ga puni, nit dalje svjetli..
Smrdi mi na EEPROM , ali lako moguce da je i GDFS.
EROM valjda... :rolleyes:
a kaj god da je,nemrem ga popraviti dok ne nabavim negdje punu bateriju.
izgleda da je problem u nekom patchu, neki lik je pricao da mu se to dogodilo jednom,i da je rijesio stavljanjem cistog phone_app.cxc file-a
a i pretpostavljam u kojem je patchu problem... ukleti patch :) nebum ga vise nikad pokusao portati za svoj mob(pokusavam ga od kad sam poceo uciti portati)
imate neku drugu ideju,osim naravno servis?
p.s. evo jutros se cak da o upalit,al se pri bootanju ugasio, valjda je skupio nesto snage..
@Xulos: a trenutno sam u procesu portanja patcheva za W910 pa moram provjerit da li patch radi prije nego ga pustim u opticaj :)
I samo da vas obavijestim o situaciji,baterija nije bila ispraznjena,tocnije imala je 68%.
Sa drugom baterijom sam vratio cisti phone_app.cxc, i upalio mob sa svojom baterijom.
Onda sam isao ponovo vratit cxc bez nekih zadnjih patcheva,i opet se nije htio upaliti. Izvadio svoju bat,stavio drugu(nisam palio mob), vratio natrag svoju bateriju i upalio bez problema.
Da sad ne duljim, napravio par testova,i nije problem u patchevima.. Vrlo vjerojatno je problem u kontaktima(koji su na ocigled cisti) Jedan put upali,drugi ne.Sad je par puta bez problema upalio iz prve.. sta ces, dizelas pa dok se malo zagrije :D :D
samo da pitam koji custom da stavim u w995 gledan na topsoniju i nema hrv za njega..da stavim od k850??
Pozz,,, imam SE v640 flashan u K630,, ,zanima me da li se moze prebaciti u W- seriju,,, W880 mozda ili neki drugi?
Hvala :-)
U W880 nemozes jer je on DB2020 , a nemozes ni u jedan drugi osim K630.
Da li mi itko može reći kako, što trebam i gdje što mogu skinuti da ubacim u svoj C905 HR izbornik, telefon je kupit u Švicarskoj. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
flešaj ovime
http://rapidshare.com/files/25150617...A033_RED53.rar
koristiš a2 uploader
Koristis kabel koji je dosao s njim.
U superthreadu su ti svi potrebni linkovi.
Samo slijedis upute i sve bi trebalo biti OK.
Ajd da vidim oce netko znat rjesenje mog problema.
Ovako izleda kad otvorim FS u A2uploader-u.
http://cafe.mobil.hr/[IMG]http://i42...com/t8q9w8.jpghttp://i42.tinypic.com/t8q9w8.jpg
Desni klik na fajlove, omogucava samo opciju read, ALI, klikom na read, dobivam ovaj error: [fsChDir] err:000E
Ideja je probat ih izvuci sa Codeclaw FS Xtractor, ALI, 2 problema, posto ti fajlovi nisu u nijednom folderu, da li treba napisati samo te fajlove u listu bez neke putanje(u xtractoru) i generirati bin fajl. pretpostavljam da da, ali sljedeci problem je: kako napisati te fajlove, posto u A2uploaderu nema opcije copy/paste.
btw: znam da bi reflash vrlo vjerojatno rijesio problem, ali mene vise interesira sto je to:)
i da, mob radi normalno ko i prije :)
probaj ovako
ubaci patch Copyings-movings of files to any folder
onda instaliraj mini commander ili moby explorer pa njima probaj kopirati txt file na memory
ili probaj patch kojim možeš s my phone explorerom u fs moba
niš mi drugo ne pada na pamet...
stavio 4th tab patch aka Copying-moving of files to any folder..
pomocu explorera na mobu mogu pristupiti samo folderima u FS-u, ne vidim te "fajlove", a sa commanderom ili ME, ne mogu pristupiti fs dijelu. gledao sam u opcijama i nema nigdje za dodati, osim c i e particije(znaci ono sto vidim i bez patcha)
tzv. "Full access to OBEX protocol in FS phone" patch ;)
trenutacno ga nema za W910, ali cim ulovim vremena, bit ce ga :)
p.s. vezano za onaj patch(alarm) ako naletis negdje na bilo kakav patch vezan za alarm(a da nije neki koji samo mice poruku) javi. a ja cu pitat na se-dev... samo sta je tamo malo "mrtvo" u zadnje vrijeme
pozdrav svima mozeli pomoc za C 903 kako da flesujem i gde mogu da skinem potrebne stvari za to main,fs,custom negde sam procitala da to treba negde da ubacim prilikom flesovanja ako nekom nije broblem za detaljno upustvo pozdrav
a kako to mogu da proverim
1214-6139R1GA028090915 ovo pise kao verzija softvera
imaš zadnju verziju firmware-a
ok i sta dalje kako da flesujem telefon imasli neko uputstvo i dali kod flesa treba da ubacujem main,fs,custom u neki program inas li resenje za mene unapred hvala
zbog čega je potrebno flešati ako imaš zadnju verziju firmware-a?
dao sam ti link na temu gdje imaš kako flešati,čitaj
pa kad ubacim fles temu nepromeni mi ikonice koje su uz tu temu nemenja meni pa sam ja nesto citala da ako se uradi fles telefona promenice uz odgovarajucu temu i sam meni telefona i ikonice aima da se ubace super fles teme kao i ikonice pa sam htela to da uradim
Flashanje je potrebno samo ako nemas GENERIC firmware. Za ubacivanje flash tema/menija je skroz druga procedura, to nema veze sa flashanjem.
Potrazi po drugim temama, vec se prilicno pricalo o tome.