evo kada vec pricate o time karticama,jeli moguce kupit za nokiu 6680 karticu sa vise od 64mb memorije?i gdje thx
Printable View
evo kada vec pricate o time karticama,jeli moguce kupit za nokiu 6680 karticu sa vise od 64mb memorije?i gdje thx
Ovdje se ne raspravlja sigurno o kraticama... I bolje nemoj da ne bude po prstima od moderatora... ;)
Super, ima stavrno povoljnih telefona. Moj izbor ce najvjerovatnije biti 6230i jer imam pretplatu na Tele2 ali nisam uzeo nikakav mob.
U ponudu dodani i mobiteli iz nogometnog paketa odvojeno.
Dakle Benq-Siemens C81 za 495kn na pretplatu
http://static.tele2.hr/tele2hr/HR-HR...SiemensC81.jpg
i Siemens A31 za 45kn na pretplatu.
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...SiemensA31.jpg
Da, samo koju pretplatu imaš? Ako imaš neku koja više nije u ponudi ne možeš zadržati istu i uzeti mobitel, toga si vjerojatno svjestan.= Citat =:
Izvorno postao radule
Da, znam, imam 0kn (kad sam majmun i nisam uzeo 85 dok sam mogao) ali Nokia mi zapala za oko, samo zna li neko da li je 6230i kodirana na Tele2. Ako je onda mi se bas i ne isplati kupiti tamo kad bi je odmah morao odkodirati i izgubiti garanciju.
na kutiji pise - uredjaj radi samo s tele2 karticom .
Tako piše i na kutiji od moje N6170, pa nije bila kodirana... Naravno da će to ljepiti na kutije, ali ako možeš, probaj zatražiti u trgovini da staviš karticu u uređaj...
nekad im se omakne, pa ne kodiraju, ali obično par mobitela od 100. nije to sad da je cijela serija nekodirana= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Novo u ponudi: Sony Ericsson K510i za 895 kn u BlaBla paketu ili 455 kn na ugovor na 18 mjeseci...
stvarno dobra ponuda.samo da je jos prosiriva memorija,ali to bi vec bilo previse traziti za te novce!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vrlo dobra ponuda.I ova motorola L2 sa blutut slušalicom za 755kn mi se cini ok.Prodaš slušalicu za 250kn, paket za 50 i imaš mob za 455kn.
Sad je 695 kn... Još su neki išli dolje...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Pa jeftinije mi je to kupiti, nego samo blutut slušalicu.Zakon!!
Zato sam si ju ja i uzeo...
Jel dobra ta slušalica koja dolazi s njim?Jel znaš da netko treba mobitel i paket, ja bi samo slušalicu, i dao bi 150kn za nju.
Ja sam ju uspio do sada samo isprobati, a kako se prije nisam susretao sa BT slušalicama, ja sam zadovoljan...
iz tele2 paketa sam koristio:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
sonyericsson k700i,sonyericsson z520i,panasonic vs3,nokia 1600
i niti jedan nije bio zakljucan
Tele2 nikada nije ima u ponudi SE K700i...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
frend je reko da je taj k700i kupio u tele2 . ocito ja nisam bio upucen u ponudu mobova ili on laze...ali za ona tri sam sto posto siguran= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Frend ti mulja ili se zabunio... K700i nisu imali u svojoj ponudi, a kako se radi o malo starijem uređaju, čisto sumnjam da će ga ikad imati...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
valjda je tako ili sam ga ja krivo sluzio...
my bad za krivu informaciju
EDIT:
jel znate da li je nokia 1110 zakljucana?
BENQ SIEMENS C 81 895 KN NA BONOVE I 100 KN NA RAČUNU= Citat =:
Izvorno postao ojpi
A SIEMENS A 31 345 KN NA BONOVE SA 100 KN NA RAČUNU
Novo u ponudi - http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...cssonk510i.jpg Sony Ericsson K510i,doduše malo su skrivećki stavili ali eto,bar se kreće.
Bla-Bla paket: 895 kn ( s početnih 100kn na Bla-Bla računu)
pretplata: 455 kn (Uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci i minimalnu mjesečnu potrošnju prema odabranom tarifnom modelu.
)
jel ko zna di možda još ima x200 na pretplati
Blesani jedni... U uvodnim flash animacijama još im stoji stara cijena od 755 kn za Motorolu L2... ;D Ne da mi im se slati mail...
K510 ima pravu 1,3mpx kameru, ili interpoleted..?
Sve bolja i bolja im je ponuda a či si sada uzetic simens c81 .
da li je nokia 1110 iz tele2 zakljucana ili radi na sve mreze?
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...cssonk310i.jpg
Za pre-paid samo,zasad valjda.Cijena Bla-bla paketa: 645 kn
Novo u ponudi bla-bla paketa od danas: LG S5200
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...li/LGS5200.jpg
Cijena bla-bla kompleta: 995 kn
= Citat =:
Izvorno postao phone
došla u SANTA DOMENICA 1 GB 499 kuna:evil:
to je previse.od 512 kosta 210kn.po meni je prevelika razlika.
Pa je...al past će cijena. Svugdje pada. Čeka se da padne na barem 300 kuna :)
frish-KI
jel ti Motorola L2 "zaključana" na tele2 mrežu? I zna li tko dal je SE K510i iz njihove ponude "otvoren".
Cheers
Po "n"-ti puta: i oni zaključavaju svoje uređaje, ali može se dogoditi da neki uređaj ne bude... Bivša N6170 je, primjerice, bila otključana... Jedino da odeš u trgovinu i pokušaš u uređaj staviti drugu karticu...
Da, zato i pitam jer se može dogoditi da bude slobodan, pa bih volio znati koliko često i koji modeli.
Čovječe što je tebi :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa čovjek samo pita jer vidi u profilu da imaš L2
= Citat =:
Izvorno postao Highlander
Ništa meni nije, već je na to pitanje odgovoreno nekoliko puta u threadu... A i ne da mi se svaki puta stavljati tonu smajlića da me netko možda ne bi krivo shvatio...
Slažem se s tobom da su ovakva pitanja postala nepotrebna jer već smo mogli naučiti svi ne samo sa ovog foruma nego i iz iskustva da operateri zaključavaju svoje uređaje pogotovo ove jeftinije i iz pre-peid paketa, te da postoji mogućnost podkradanja greške ali ajde ti pogodi koji je otključan.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Iz ovoga se vidi da pojedinci ne čitaju cijelu temu nego puknu pitanje tamo di stignu.
Bilo je samo pitanje dal je mobitel otključan ili ne. Nikoga ne želim gnjaviti. Sudjelovanje na forumu vas, naravno, ne obvezuje na odgovor samo ga čini besmislenim.
Čitao sam i druge threadove, na apsolutno isto pitanje a za druge modele mobitela članovi foruma najnormalnije odgovore: Je, zaključan je! ili Ne, nije zaključan!
Inače, mislio sam da su već neko vrijeme svi mobiteli zaključani dok nisam pročitao post broj #808 na jednoj od prethodnih stranica...
Isn't that ironic!
jeli oni ono imaju k800 u ponudi ili sam ja sanjao??? nemogu vjerovat
di si to vidio?
Nazire li se kakva ponuda mobitela za postojece pretplatnike na pretplati 0kn?
Rado bih uzeo mobitel na 18 mjeseci, ali mi se bas i ne isplati uzimati potrosnju 85kn (ne trosim preko 50kn mjesecno) ili tarifu mukte (zbog cijene poziva).
nisi sanjao, vidio sam jedan plakat od tele2 i na njemu je bio k800, no njega su izgleda stavili da više ljudi vidi plakat, jer tko nezna za k800= Citat =:
Izvorno postao aksicni
ako ima,ja kupujem odmah.:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ma nema, ba koliko ja znam :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Bio sam na prodajnom mjestu, i ono zavarili mi u lice :) Zvao službu za korisniki, oni se nisu smijali, ali sam se ja njima smijao :) , i naravno na internet stranici nema ništa (doduše, tamo uvijek i bude kad svi već znaju).
tko zna, možda ga stave kao znak proslave 1. godine na našem tržištu.:lmao:
Ma ja bih za znak proslave 1. godine da stave za pretplatnike 0kn neku ponudu mobitela, jer ovo nema smisla. Uzmem telefon i gubiti povoljnu tarifu, mogu se prebaciti na samo jednu od one dvije koja ce mi povecati racun. Da bar uz aparat ponude minimalnu potrosnju 48kn i tarifu 0kn, to bi bilo nesto. Ova ponuda je katastrofa i prestara, sta god da ides uzimati na crnjaka se vise isplati.= Citat =:
Izvorno postao nijala
ma ja se samo šalim. ne vjerujem da će staviti k800 u svoju ponudu jer se ne uklapa u ideju: "jednostavno i jeftino"= Citat =:
Izvorno postao borisd
Pa to baš i nije istina. Može biti i skupi mobitel jeftin, tako da je jeftiniji nego drugdje. Ne kažem da će biti u ponudi ali moguće je.= Citat =:
Izvorno postao nijala
sinoć pričao s jednim od jačih ljudi u EM-a i on kaže da je k800 bio na pretplati za 1300kn, ali da je bilo manje od 70 aparata u hr tako da vijerovatno su zaposlenici to pokupovali. to je bio planirani gubitak od tele2 da privuče korisnike.
inače k800 za mjesec dana dolazi u prodaju kod nas. operateri imaju prednost neku pred dobavljačima glede telefona nisam baš siguran kako to ide. dobavna cijena k800 u tvornici je 319 eura.
što misliš pod tim "kod nas"? jer koliko ja vidim, taj je mobitel već odavno u dućanima...= Citat =:
Izvorno postao aksicni
= Citat =:
Izvorno postao nijala
u kojim dućanima. mobitel još nije službeno došao za slobodnu prodaju!
A to što je u VIP-ovoj ponudi već nekoliko tjedana?
jeste u sluzbenoj prodaji jer ga i hg spot ima u ponudi.
evo par linkova gdje ga prodaju:
http://www.propero.hr/product_review...ducts_id=20167
http://217.14.221.177/MOL/EUWeb/Star...v8tibGw8LIvlBh
http://www.svijet-medija.hr/product_...e=GSM_uredjaji
ali možda on nikad ni ne dođe u tele2.
kao što je to bilo s onim W550 kojeg su dijelili rukometašima...:jehon:
ja se ispričavam možda sam ga krivo shvatio ali to što ga vip ima to ta neka shema da operateri imaju mjesec dana prednosti.
tako sam ja skužio slobodno me ispravite!
ispravljamo te...:licklips:= Citat =:
Izvorno postao aksicni
i ništa ne brini, i ti ćeš nas nekad ispravljati...:thumbup:
LG KG800 Chocolate samo na pretplatu 1.395,00 Kn.:klap:
Mislis 1195 kn?:jump:= Citat =:
Izvorno postao noćni_djelatnik
otkad je u ponudi?
Zašto je to važno? Vjerovatno od danas...
Ako netko zna nek napiše koja se oprema dobije sa lg kg800 u paketu :cool:
Ponuda koja vrijedi slijedećih 6 dana uz pretplatu:
KG800......995KN
BENQ-SIEMENS C81......195KN
MOTOROLA L2......95KN
NOKIA 1110......1KN
I naravno da na stranicama nema ništa o tome... :-/
bio sam prije par dana u jednom od TELE2 partner shopova pa sam pitao sto se sve dobije u paketu. Ljubazna prodavačica je otvorila kutiju i izvadila sve što dolazi s njm :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jay
Dakle:
* Handset;
* Charger;
* User’s guide;
* CD with software for phonebook synchronization, connectivity applications and various content;
* USB-wire;
* Travel charger;
* Carrying bag;
* Earphones;
* A remote control with 3.5 mm jack for operating the media player and the microphone;
* Two protective films for the front panel;
* A trinket with foam-rubber for cleaning the phone, on the other side.
Jedino nisam siguran da li dolazi samo punjač ili i putni punjač, pretpostavljam da je to sve jedan punjač (ovaj popis opreme je sa mobile-review-a), bluetooth slušalica ne dolazi u paketu.
Također, kako podavačica nije otvarala svaku vrećicu u kutiji, ova 2 zaštitne naljepnice za prednji ekran nisam mogao vidjeti, ali vjerovatno su unutra :spin:
Zahvaljujem, tako sam i pretpostavljao, a izostanak bt slušalice je logičan s obzirom na cijenu po kojoj ga nude.
nema na čemu :licklips: evo samo da dodam sliku kako bi to trebalo izgledati kada se raspakira= Citat =:
Izvorno postao jay
http://img207.imageshack.us/img207/4...011aax7.th.jpg
Pliz možeš malo pojasniti ovo kako na stranicama nema ništa.. Ja sam recimo preplata (ona 0kn) i šta sad, mogu otići tamo i kupiti neki od ovih mobova za navedene cijene samo zato jer sam preplata?= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Da, mozes, pise ovako:
"Ponuda vrijedi od 04. do 09. rujna uz sklapanje pretplatničkog ugovora na 18 mjeseci (Tarifa s MUKTE brojem ili Tarifa 85). Ponudu mogu iskoristiti i postojeći TELE2 pretplatnici koji imaju ugovor bez mobilnog telefona."
Ali onda moras mijenjat Tarifu 39, ukoliko ju imas, ne neku od ponudjenih tarifa.
:wall: da, vidim i sam sada.. Nekako mi ne odgovara prebacivanje s ove 0kn tarife na neku od sadašnjih.. Ali ima i logike jer tim ugovorom i minimalnom preplatom donekle kompenziraju cijenu moba, dok bi ja onda profitirao :/
E sad, možeš uzeti i novu pretplatu, jedino ne znam koliko bi to bilo isplativo (npr. Tarifa 0 + Tarifa 48) jel bi dva puta i placao 12,5 kn frekvenciju.
:)
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
evo updejtali su web stranice :)
http://www.tele2.hr/rates/promotion/postpaid_promotion/
:king:
konačno više:spin: dugo im je trebalo= Citat =:
Izvorno postao basho
Hm.. našao sam mjesto gdje se može promocija TELE2 saznati prije dnevnog tiska (oglasa) i TELE2 web stranice :thumbup:
Dakle, na http://webshop.kredi-prom.hr/tele2_index.htm
možemo vidjeti slijedeće:
Simpatično za početak nove školske godine.= Citat =:
Posebna ponuda Tele2 za čitatelje časopisa National Geographic Junior u razdoblju od 4. rujna do 31. listopada 2006.
Tele2 "bla bla" start paket s mobilnim telefonom Siemens A31 po cijeni od 295,00 kn + Poklon paket (BenQ-Siemens nogometna lopta, kapa šilterica i privjesak mini kopačka) + National Geographic Junior naljepnice i raspored sati
Popust 10% na sve ostale mobilne telefone u Tele2 "bla bla" i Tele2 pretplatničkoj ponudi.
*Za ostvarivanje ove posebne ponude korisnik na prodajno mjesto Tele2 partnera mora donijeti kupon iz časopisa National Geographic Junior. Kupon se može iskoristi samo JEDNOM, ali za kupnju do dva Tele2 proizvoda.
Jedino ne znam, ako netko donese taj kupon, da li ostavaruje dodatnih 10 % popusta na već sniženu cijenu TELE2 LG KG800 paketa (895 kn - 10 %) :-) Hehe
pa ne vjerujem da jos ima i taj popust!!!;D
bilo bi smiješno da ima :king:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ja uvijek ovdje provjeravam cijene. To su maloprodajne btw, i neki od njih čak isporučuju u Hrvatsku (iako nije problem dogovoriti se s frendom u Sloveniji ako je EU limit, a nema ni carine u tom slučaju). Inače, kad isporučuju van EU odbijaju porez (16.5%).= Citat =:
Izvorno postao aksicni
http://www.idealo.de/preisvergleich/...-ericsson.html
Za usporedbu, kod svijet-medija je 3,394 kn (471 Eur)
jel se taj popust može ostvariti i na mobitele koji su u slobodnoj prodaji (npr SE W810i)? ;D= Citat =:
Izvorno postao basho
Jel dobio netko u tele2 paketu s kg800 tu neku zastitu za displej foliju neku?
ta folija ti je ona folija kad mobitel prvi put izvadiš iz kutije (zaštitna folija koja je već na njemu), ali je malo glupo imati to na mobitelu jer se folija na krajevima savija pa onda to glupo izgleda :)= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
A mislim stvarno jadno....to dobijes na svakom mobu :))))) a oni to navode ja si mislim neki screen protector... a ono to ta folija ... haha :bunny:
Nažalost zaključana je tema o tele 2 službi za korisnike,trebalo se banirat one koji ne pišu o temi,a ne zaključat temu.Pretplatu sam potpisa 6 rujna,a još mi aktivirana nije, još u petak mi je rečeno bit će u subotu,ako ne u ponedjeljak,da ako ne dobijem nazovem službu,u subotu ne dobijem nikog nikako 3 put zvao,sramota da 2 dana niko se ne javlja u službi za korisnike.Danas popodne dobijem i ženska šta radi tamo reće dobiti ćete toko ovog tjedna.Ja protestiram čekam nedjelju da mi aktiviraju,ako opet ne odgode zbog radova na mreži i kažem da mi je glupo plačat 60 kuna za 10 dana,ona kaže bit če umanjena,pitam koliko,ona kaže neznam točno.
Sory,šta pišem ovde,ali tema o službi je neopravdano zaključana,trebalo je banirat one koji se nisu držali teme a ne zaključit teme,da ljudi mogu pričat o službi tele2 i njihovoj temi
Nova akcija do isteka zaliha: Ruksak mukte!
Novo u ponudi: Nokia 6070 za 495kn na pretplatu i od sad još nekih mobova ima u prepaid ponudi, mislim da se radi o LGu KG800, Samsungu x300 i SE K510.
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...nokia_6070.jpg
http://www.tele2.hr/rates/mobile/residential/nokia6070/
mislim da 6070 ne vrijedi te novce na pretplatu.
da evo nam Lg čokolade za 1995kn u bla bla prepaidu.....
s tim se u potpunosti slažem.....= Citat =:
Izvorno postao zmija
http://www.tele2.hr/rates/promotion/
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
da li je Nokia 1110 u Tele2 ponudi kodirana samo na Tele2 ili mogu i T-Mobile SIM kartice ici unutra?
thx
mislim da ti nije dekodiran,i da moze samo tele2,jer je to tele2 paket.. :-/
nije kodirana= Citat =:
Izvorno postao sendjo
nije kodirana.ja sam je kupio i stavio vip karticu i radi bez problema.:thumbup:
Znači, iz pouzdanih izvora tvrdite da su sve Nokije 1110 u Tele2 bla bla paketima nekodirane?
ne znam jel su sve,ali ovu sto sam ja kupio nije zakljucana.i prije sam kupio panasonic vs3 pa nije bio zakljucan.
Pa, nemojte onda pisati da nisu kodirane... Nisu bile kodirane one koje ste vi kupili...
moguce da cijela serija tih nokia nije kodirana,jel cuo sam od puno ljudi da su im kartice drugih operatera radile u njima.
pa nisam samo ja tvrdio.mnogi koje znam isto kazu,a i dosta forumasa.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ja isto imam jednu kupljenu prije dva tjedna i nije kodirana .
neznam..ja kada sam isla pitati,rekli su mi da nije kodiran.. buu.. :-/ ako je odkodiran..to je super!!! :thumbup:
glupo pitanje ali jer netko možda načuo misli li Tele2 stavit u ponudu neki malo "bolji" telefončić? gdje su vremena kad se mogao upiknut x700 a moram priznat da ni ova čokolada nedavno nije loša al neki k750 ili neka solidna symbian nokia ne bi bila na odmet, ah... nada umire zadnja