Dogovor je sklopnlje. Nažalost ima škole (mislim, na vašu žalost;D).
Idem spavat...nadam se da mi neče strgat auto ovi divljaci kaj se vraćaju sa tekme Dinamo-Hajduk.
Printable View
Dogovor je sklopnlje. Nažalost ima škole (mislim, na vašu žalost;D).
Idem spavat...nadam se da mi neče strgat auto ovi divljaci kaj se vraćaju sa tekme Dinamo-Hajduk.
Od čega mi neće pomoći' :p
I ja pratim štrajk.
Makar, slažem se da bi mogli normalno reći- sutra neće biti škole, a prekosutra potpisujemo i biti će je i bok.
A ne ovako, gledajte, gledajte- do zadnjeg trenutka kada treba početi škola.
Odo spavat :wave:
Cionn- a je****, ajd barem su mi lagani predmeti danas i sutra (više- manje);D
Ajme.. poludit ću..
Ja se taman ponada da ću imati odmora do ponediljka..
Ma, ja tu gledam i ne vjerujem "pesimistima" ;D;D
došao s posla... ;)
tekma, čista perfekcija... :D
stvarno, uživao u svakom trenutku...
lagano na spavanje...
noć :wave:
*burp* :D
Ipak nema više štrajka :(
Ah, dugo je trajalo ;D
instaliram ngage i gameboy emulator na e71, jel to radi kome uopće? da odustanem na vrijeme...
zašto nebi radilo? imam oboje na N73..
i možeš si staviti emulator za amigu :D
išao do škole i vratio se doma odma.. kaže ravnatelj da se ne zapisuje danas ko fali, pa što ću stajati tamo..
Šteta što će tako samo ujutro... :D
a neeee fak moram ipak u školu... a pišemo fiziku (koju nemam pojma) i pita povjest koju također neam pojma .. xDD :banme:
jutro... ;)
uf...
još samo tjedan dana...
Kako su ti Sindikati smotani...Opet su popušili obećanje koje se neće ostvarit. Mislim stvarno, rast BDP-a u 6 mjeseci (2 kvartala) treba biti 4-5%. Pa to je nemoguće za vrijeme krize i pogotovo u Hrvatskoj...Koji su to idioti...I onda će opet štrajk, pa pregovori, pa opet obećanja...
@X: Mislim da ti Ngage neće radit na E71, dok bi emulator trebao radit (sad pak opet ovisi koji).
zašto nebi ngage radio?
ngage nije uspio makar se može instalirati jer sam vidio negdje po youtubu. neki ludi tutor sam pratio, možda sam čak nešto i zaj. a tko će ga znat.. a i gameboy advanced neš zeza, ma kvragu sve to, suđeno mi je umrijet od dosade :)
E jedno pitanje, jučer sam napravio *#7370# i kada sam išo pogledat film Transformers (koji sam dobio uz mobitel) trazio me je nekakvu licencu. Kaže da je licenca koju imam neipsravna i da nevalja te da nemogu gledat film. Jel zna itko kako to riješit??
OT: Slušam Red Hot Chili Peperse i dvoumim se koji mobitel da kupim, E71 ili XM 5800.
lagano spremanje pa na posao... ;)
:wave:
u slicnoj sam dilemi sad .. samo sto je meni e71 ili iphone .. ali mislim da ostaje e71 :D
Ni ja ih ne razumijem.
Dogovorili su se da će za 7 godina tek dobiti sve kako treba....
A i tad samo ako ovo poraste (što je sigurno Ivo istražio i otkrio da neće), i to 2 kvartala za redom.
I sad imaju 13 dana da se izjasne.
A tada će već biti kraj godine i neće nikoga biti briga za štrajk, i vlada će biti opet na dobitku.
Ja mislim da je jedino objašnjenje da je Ivo (ili Jadranka) pitao: "Tko je tu glavni?".
"Ajde, dođi samnom do bankomata da se mi fino dogovorimo..." ;D;D
Hmmm...neznam XM 5800 mi je dobar zbog 8 GB memorije, TS, Symbian S60v5, accelerometar, ima ugraden MP3-player koji mi se svida, dok E71 je sjajan što se tiče kučišta, tipkovice, baterije i zato kaj je "poslovna" serija koja mi se sviđa. U subotu idem u T-Mobile centar da ih malo "pomnije" poručim.
Uzmi iPhone :p
:lol:
Grrrrrrrrrrrrr :Iwillkillyou!!!!:
Ne spominji mi ajFon :p
OT: Bit će smiješno opet gledat sindikate za par godina (1-2) kako će opet štrajkat, zato kaj će se vlada pravdat kako se BDP nije podigao za dogovorenih 5%...
I da, netreba Ivi bankomat, ima on već spremljen buntić za takve slučajeve :D