Malo je dramatizirao, ali je pametan.
Tri dana razmišlja, ali najbolje mi je njegovo flegmatično lice (Tarik ga nešto zaje...a, a on mrtav hladan).
Jedan od rijetkih koji je odustao. Svaka mu čast. :)
Printable View
Iza treninga otreso pola litre + 3 deca,na relativno prazan želudac (bilo je pola 8),zatim oso kod frenda (umalo zaboravio) jer sam uzo danas 10kg mušula iiliti dagnji,i on to skuvao,i ja došo,nabacao se toga i otreso litru crnog. Pod tus,i sad šemetim po sobi. Fali jos koja,malo je ovo... :D
došao iz šetnje s psom...
što sad raditi?
:boring: ;D
uzas... nigdje nisam naso šuze...
inace tražim ove http://www.groundzeroshop.de/images/...47-800x600.JPG ... meni su bas ekstra uber xD.
@Smuchac: tebi hitno treba cura da te malo dovede u red :p Alkoholičaru ;D
@georgy: da, komična mu je ona kvazi-ravnodušna faca (u stvari je isprepadan i preforsiran, očito trpi velike pritiske od roditelja).
Jesi ti fan HRT-ovih (uslovno rečeno, jer su svi licencni) kvizova? Meni doza 'Najslabije karike' i 1 vs. 100 popravlja dan :)
@Luna: Iako se slažem i s tobom, mislim da su i oni donekle u pravu. Nisam nikad igrao pb, mada sam planirao. Brat jeste jednom, pa je zaradio ogromnu čvorugu na čelu... Ne znam šta je bilo s zaštitnom opremom?!
Vlasti? :)
Failed? Ili je nije ni bilo?
Ako je oprema propisna i ako se ljudi drze pravila, nista se lose ne moze dogoditi.
Druga stvar sto su ljudi (pogotovo Balkanci, Balkanac no offense ;) ) bahate seljacine koje se svuda moraju ku*cit, pa igraju bez maske ili pucaju na nekog sa 2m udaljenosti ili rade neku slicnu idiotariju.
jutro... ;)
spremio stvari, lagano za split...
pišemo se za koji dan...
pozz :wave:
K770 na kojem ne rade tipke 2,5,0 i šteka lijevi softkey vs. ispravan K700 s novom baterijom...?
K700...
OT: trebao bih učiti, ali.... :)
@ravilov
na poslu ali to lanjski snijeg
vratio se s klincem od doktora,ovaj bronhitis +alergija živa koma
@Mario, zašto K700? Nema dobar video player i ima užasno malo memorije (dobrom i K770 s 1GB ima malo memorije, ali K700 s 41 MB tek)...
@ravilov: mora da se desilo tako nešto
@Masva: žao mi je za bronhitis. No vjerovatno će ga brzo proći. Ja sam ga imao u djetinjstvu, prošao me je u pubertetu.
Ako nećeš pisati poruke- K770 :D
Došao iz PU s osobnom.
Umro od vrćine, imaju klimu- ali je ugašena (a unutra 30 ljudi i svi se kuhaju)... :(
Sad odo nešto učiti... ;D
EDIT: Zašto mi je na osobnoj "HRV" (pod Državljanstvo) ugravirano, a sve ostalo normalno isprintano na osobnoj?
To da ne mogu ispraviti ili...? ;D
@masva, bude sve okej. alergije i bronhitisi su vrlo rasireni u danasnje vrijeme, al istina je sto ti points kaze, u vecini slucajeva klincima to u pubertetu prodje, ili se bar smanji.. mi u vrticu imamo hrpu djece koji su ko bebaci bili alergicni na, primjerice, jaja. sto su kikaci stariji, ojacaju, masi njih se jaja vec postepeno uvode u prehranu.
buduci sogor takodjer ko kikac imao bronhitis. danas je sve okej.
OT: vratih se sa sistematskog. iscjedise krv iz mene :)
sad na posao. kud je, yebote, proletio vikend?!
ma mi se već privikli na taj bronhitis
bili u klaićevoj na testiranju za alergije(pokazalo mu malo na brezu/lijesku)ali nisam uopće bio zadovoljan načinom tog testiranja pa sad idem s njim na srebrnjak
Eto me... :) Spava mi se...
sada varim hranu :D
Eksplodirao mi upaljač u ruci. Ziv sam se usro... :freakout: