Mario ne piti ;D
Printable View
Mario ne piti ;D
Večer :)
Došao s vožnje, skoro me pogazio džipćić :D
Majku mu, da sam imao neki prijenosni minobacač ;D;D
Ja čekam zeleno na križanju i vidim da će se sad za sekundu upaliti...
Pogledam desno da li netko skreće u ulicu koju ja prelazim- nema nikog...
Upali mi se zeleno i krenem preko- kad, odjednom, 15 cm od mene pojuri (skrene) neki džip koji vozi, ono, 150 na sat:freakout:
Kako sam poludio... :D
Moram si namontirat neko oružje i spojiti na dinamo na prednjoj gumi :crazy:
Pravi Jeep? Ili kakav SUV? Možeš mu bacat banane pod kotače, kao što je Remi radio ;D.
Šta ja znam šta je ;D
Znam da je srebrni ;D;D, mene podsjeća na neki BMW ili tako nešto... :)
A, bio sam sa strane i bio je kojih 70 kilometara brži od mene, tako da ništa od banana ;D
Ja danas poludio... Stavljam na K770 startup i shutdown screenove od C510 T-mobile... ;D Osvježavam brandiranje :p.
kaj ocete vi, mene je auto eksli pobro :D
al na stranu to, fakat ima kretena na cesti.. mene je tako u dupcu na fakin zebri pod zelenim svjetlom skoro pobrao zetov bus!! go figure.
inace, dosla s premijere star treka
suvisno je komentirati, izuzev - zivi dugo i berićetno
zapravo kad se sjetim ... nije bilo nedavno neg pred 4 gondine otprilike ... ali se stalno sjetim toga..xD.. i onda poslusam ovu pjesmu
http://www.youtube.com/watch?v=x7MCb...eature=related
.. sad sam skuzio da mi psm na msn ima smisla...xDD.. :D :D
Daj ne laži Luna :p ;D
Jel šta valjda taj Star Trek?
Odo ja spavat :wave:
a valja.
prekratak mi je film, prekrsili su gro starfleetovih protokola i kraj mi se ne svidja bas, al valja. definitivno valja!
posto sam jedina zena u cetari otkad male nema ova izjava ce biti gayly, al, kapetan je prezgodan :D
lol
noc, žorž
Uživam na novom FW-u na N96-ici;D;D;D
Upravo sam stavio da mi se skida Star Treck :D
Idem spat...
Sutra je dug dan... Počinje od 4:30...
Pozz...
Mene je prije par godina udario mrtvački automobil, ja prelazio ulicu biciklom. Tačnije, udario je u bicikl, slomio pedalu, ja završio na tlu, pa onda i u hitnoj, i tako... Nisam mogao hodati 2 dana :o
Odoh spavati, umoran... :wave:
kaj, film? ovaj novi? to je neki cam, jel da? ak si imao ikakvu namjeru odgledati to u kinu, ne skidaj ga. camovi su opcenito losa stvar, pogotovo kod filmova s ovolikom kolicinom efekata koje ima ST. uyebat ces si film samo tako! pazi, ja sam ga odgledala u kinu i nisam bas prehappy jer im je zvuk u dvorani bio koma, preglasan. a sad jos losem zvuku dodaj i losu sliku - nemas nist od filma. ako si fan, radje se strpi!
points, mene je retrovizor zakacio po ruci. zderano koljeno i rame su posljedica pada na asfalt. i udarac glavom, da :D imala sam fakat, ali fakat jako puno srece. tek sad mi postaje jasno koliko.
na biciklu je dost toga zdrmano, vilice iskrivljene i tako, al nakon promjene kotaca vozi on :D izdurat ce jos neko vrijeme, nemam sad para za novi :(
Izduraće :)
Mah, ja imam par ožiljaka, da me podsjećaju na taj nemili događaj. Nisam imao direktnog kontakta s autom, ali je pad bio gadan...
Ja sam ipak bio uvjerljivo najblesaviji - pao sam s bicikla ajmo reci sam od sebe, na skroz ravnom asfaltu, cak nije bila cesta nego parking. ;D
Sto reci, prenaglo sam zakocio prednjom, prekobacio preko guvernala, pa bicikl preko mene... Pritom izgrebao cijelu ruku od lakta nanize i slomio mali prst.
Znam znam, budala. a sta sad. :rolleyes:
Inace, i ja bio na Star Treku, i otprilike isti dojam. :)
došao s joba... ;)
sad na spavanje, opet ko jučer 13 sati u komadu...
neki umor me pere ovih dana... :D
noć... :wave:
Dobar jutar svima.
Vidim, ovdje nista novog... :p
Danas odo pokupit diplomski, da vidim zasto bi trebao dati citavo cudo novaca.
I u ponedjeljak predaja diplomskog... :)
truba trubi mi smo rodoljubi :banme:;D
Kazimira, prisjeća se, poznaje cijeli život jer je 'on iz kvarta'. U vezu su ušli nakon što je izašao iz zatvora (5. prosinca 2008. op.a.).= Citat =:
Želim izraziti sućut obitelji poginulog i obitelji ranjenih policajaca. Čovjek je jednostavno puknuo. Bio je u zatvoru, dobio je drugu priliku, ali se, nažalost, nije uspio snaći na slobodi. Imali smo divnih trenutaka, no u zadnje vrijeme mu je bilo loše. Prestao je piti tablete i mislim da je pljačku izveo ne razmišljajući", rekla je Ivanušec.
Ne opravdava ga, ali kaže da nije sve crno-bijelo.
puj!
osoba , ako ju mogu tako nazvati , koja sa kalasom udje u banku i spremna je otvoriti vatru na policajce i sa neznam koliko metaka ih izresetati , ne zasluzuje vise ikad vidjet isvijetlo dana ,a ne da se jadnik "nije prolagodio"
puj puj
jutro... ;)
kako lijep dan... :)
stamp, salzem se, ali se donekle slazem i s njom. samo donekle.
jer iz iskustva znam kako to sve ide.. moj bivsi, prva ljubav, inteligentno stvorenje do bola, dobar ucenik, zdrava obitelj (osim sto su ga previse razmazili), imao sve u zivotu.
u manje od mjesec dana sve je oslo u kitu. lose drustvo, adrenalin, kokain - ucinili su svoje.
klinac od 18 godina, pljacka poste i nekog kioska (koliko me pamcenje sluzi), odlezao dvije i pol godine. pazi, za to dvije i pol godine, a netko tko ubije sece slobodan nakon par godina! naravno da ga ne opravdavam niti smatram da je trebao dobiti samo dva dana, samo prikazujem apsurd naseg pravosudja.
isti taj klinac je u remetincu dijelio celije s ovima iz "zlocinacke organizacije". s ljudima koji o kriminalu pricaju pod normalno, kao mi ostali o, ne znam, vremenu. iskrive ti se vrijednosti. sto si duze unutra, manje na okolinu gledas realnim ocima.
rijetki su ti koji, kada izadju, se ne vrate kriminalu. a tu je opet drzava kriva. danas taj decko i ja nismo u kontaktu, ali cujem od zajednickih frendova da nemre dobit posao. jbg, ima dosje, nitko ga nece primiti. zavrsio srednju, faks upisao, i svejedno nemre srediti zivot. zbog sranja koje je napravio s 18 godina i bome posteno platio za to sranje.
pa ti sad budi normalan. naravno da nikako ne opravdavam ovog kazimira, samo kazem da mi je jasno kako je lako takvim ljudima puknuti po savovima, jer jednostavno ne vide smisao u "normalnom" zivotu, cini im se kao da ga nit ne mogu imati.
i zanimljivo je kako se u velikom postotku takvih slucajeva radi o momcima iz normalnih obitelji, o momcima koji su bili oke ucenici. pa se svi kasnije zgrazavaju kada dodje do ovakvog zla "pa kako on, to mirno pristojno dijete.."