btw. ja sam tamo isao davno u skolu, ali zadnji put kad sam bio tamo oko borongaja (prije par tjedana) postavili su hrpu stupića sa obavješću da se parking plaća... grrrrr :confused:
Printable View
btw. ja sam tamo isao davno u skolu, ali zadnji put kad sam bio tamo oko borongaja (prije par tjedana) postavili su hrpu stupića sa obavješću da se parking plaća... grrrrr :confused:
@bbbrljo, znam da ti znas ;D
govorim ovima koji ne znaju di je tocno.
@moderatori, predlazem da se u prvi post teme nakelji mjesto i vrijeme (kad se dogovorimo), te da se (kao sto je bio slucaju u topicu povodom okupljanja za 5 godina) tamo prikelji i tko sve dolazi, pa se update - a kako se tko predbiljezi.
sto se tice dogovora, ja i dalje mislim da bismo mogli stavit anketu s ova 3 dosadasnja prijedloga.
u protivnome pocinjem vrsiti pritisak na modove i inzistirati da mjesto bude maxi :fried: pa si vi mislite ;D
Stavit ćemo, Mjesečnica ( ;D ), stavit ćemo... Polako... Danas još da vidimo ako leti neka ideja, pa ćemo stavit :)
A Jankomir je "malo dalje" za druge :D Zato se moramo dogovoriti. Uglavnom, priznajem demokraciju dok god se slaže s mojim mišljenjem, a u suprotnom slučaju uvodi se totalitarizam :fried:
a kaj fali zlatnom medi?! :mega:
je darling, znam da pise crvenim slovima, al ne pise mjesto (jos), mislila sam da se nadoda kad se dogovorimo, kao i popis kojega u prvom postu nema.
znam da je tebi iz luckog dosta daleko, no poanta je u tome da je puno prometno pristupacnije (sto se tice javnog prijevoza) no sto je to Jankomir..
a.. what about Movie Pub u Savskoj?? makar je on dosta skuuup
@zero.. ne pocinji.. nemoj.. za vlastitu dobrobit ;D
Puno baba kilavo dijete. Neka neko odredi mjesto i bok. Diktatura!!
:mega:
pa ništa...
samo se neki bune da im nema nekih piva i tako... picajzle..
Makar je zlatni medo sasvim OK. :)
BTW: oćeš ti doć?
@La Luna: ma tako svejedno di će biti okupljanje... bitno da si družimo... ;D
svejedno imam auto, a nepijem... pa mogu vozit i doć na okupljanje makar bilo u San Antonio-u... ;D :p
Movie Pub bi preskočio...
u, u, moze, moze, San Antonio ;D
lol. better not.. nije bas prejeftin, kao ni Muvie, al prvo mi palo napamet a da je na nekoj "lokaciji"..
blah..
tak svejedno..
mozemo i na mars sto se mene tice, al u tom slucaju ima da me netko motoriziran vraca u sesvete!! molit cu lijepo. ipak smo blue i ja inicirali ovo okupljanje, valjd imam neko pravo odlucivanja ;D
Na mom autu jedino fali naljepnica TAXI. Ak mi ju nabavite do tad, vozim vas...
(tak i tak se tim bavim "neformalno" )
:cool:
Što se mene tiče, i AntoniJo je OK :D
I da, Luna je glavni inicijator ovog okupljanja grla, tako da njen glas vrijedi barem kao 10 drugih (naravno, ako njen glas i meni odgovara, inače ništa :D)
1.2.2008. 19:30. Lampaši ili Ludnica ;D
EDIT:
@T-Maca:zar ti želiš reći da ja nemam život? :)
Wild,obrati se na PM ;D
Da li se primaju i stariji od 30 ? :confused: :confused: :confused:
p.s. moram povesti zenu i klince naravno :bigjump:
naravno Kokibj, nisu godine bitne. ima i starijih od tebe.
al, odmah da se razumijemo, ak sam teta u vrticu, to ne znaci da bum ti cuvala kikace!! ;D jos manje da budem u stanju cuvati ikoga, pa ni sebe ;)
Da, ova naša teta iz vrtića je zapravo p0rn0-glumica, a teta iz vrtića joj je samo najdraža uloga. Tak da ti je bolje da ženu & klince ostaviš doma. Ili u gepeku :)
Osim toga, 32 nisu neke godine -tek si krenuo ulazit u najbolje godine, strpi se..
ja sam sad isprobao, kao mod ne mogu dodat anketu na nečiju otvorenu temu kad uređujem, na vlastitu mogu, jbga.