skino i pogledo ghost ridera i svakako vam ga preporucujem:klap: .
Printable View
skino i pogledo ghost ridera i svakako vam ga preporucujem:klap: .
thank you for smoking 8/10 dobar filmic
"Welcome to the jungle" - nije loš kako sam mislio da će biti. 4/10
"Bourne supremacy" - OK akcija.. Ali mi je mali abnormalno iritantan.. 6/10
"Ginostra" - katastufi.. Najskroz bljutav film.. 1/10
"Crimson tide" - volim filmove ove tematike (kao i "Lov na Crveni oktobar") pa subjektivno - 7/10
Man of the year-8/10
Film je predobar.Dobar glumac.Smjesan je jako.
BTW skidam hanibala 2007
mislis robin williams? zvucis kao da ga prvi put vidis... lol
možda i je tako,pusti ga da uživa...+marin pogledaj patch adams...
Ghost Rider, ok film 8/10
As u rukavu iliti Smokin Aces 9/10
Odlican film, zaplet i rasplet tipa Snacth i Lopovi, ubojice i dvije nabijene puske.
zmije u avionu...dosta rupa u prići,trash,ali film je baš fora..zmije odlično izgledaju i prilićno je sve realistićno+Samuel L jackson koji je na trenutke preheben...pogledati film radi zabave i zafrkancije...
naspram anaconde meni je ovo totalna zahebancija...baš je zabavan film...+moram te razočarat ,ali i prave zmije su u filmu korištena,kao recimo udav u prvoj sceni...:klap:
man of the year (slucajni predsjednik) 10/10 vec dugo me jedan film nije toliko odusevio.. iako nismo amerikanci. svakako pogledati film.
kaos- 7/10
stranger than fiction 8/10 solidno dijelo vrjedno gledanja iako se radi o cistoj fikciji odjevenoj u ozbiljan kostim, no ajd interesantno.
saw 3
7.5/10
poroci miamia 7/10 možda ocjena tako dobra jer sam ga gleda kasno navečer pa to što je malo zbunujući pripisujem pospanosti
autsajderi-impresivna glumačka ekipa,socijalna urbana drama f.f.c-solidno,ali ništa više od toga..
Armin- 9/10...topla prica o roditeljskoj ljubavi,koja mnogima fali!:thumbup:
slatki je mali ;)
http://img45.imageshack.us/img45/9127/armincu2.th.jpg
What the bleep do we know, 9.5/10
Dokumentarac, par fizicara, teolog, psiholog, filozof i td... raspravljaju o smislu i tome kako mijenjati stvari umom, ali sve sa stajalista kvantne fizike, pa koga zanima...jedino sta mi fali je nastavak, zelim cut jos :D
"Vraćam se" (Volver) - lagano, pitko i skroz Almodovarski, uz mnogo crvenih lajtmotiva. I naravno, okosnica cijele priče su opet snažne žene.
8/10
The Prestige - 10/10 , jedan od naj filmova
"The I inside" ("Izbrisana sjećanja") - konfuzan i glup; Butterfly effect je jači po pitanju teme... 3/10
"Irrevérsible" ("Nepovratno") - famozna scena silovanja M.Bellucci. Prilično konfuzan, ujedno jako jako potresan.. 8/10
http://www.egothemag.com/archives/fi...reversible.jpg
"13 days" - Kubanska kriza šezdesetih; uredan film dobre tematike.. 7/10
Perverznjak jedan :)= Citat =:
famozna scena silovanja M.Bellucci.
Pirati s Kariba 2- prilično zanimljiv film, ali definitivno premaštovit i sa manje smisla za humor od prethodnog. Ipak, "legendarni" Jack Sparrow je ogroman plus u ovom filmu.
Ocjena: 7/10