Ne, hoću probati doći do jedne slike u mobitelu koju sam slučajno obrisao. Prije toga sam ju postavio kao pozadinu.
Ne, hoću probati doći do jedne slike u mobitelu koju sam slučajno obrisao. Prije toga sam ju postavio kao pozadinu.
thx na iscpnom how-to'u!!!!
Slozio sam flash,meni, kameru, i acusic driver by blackice...super zvuk!
Puno hvala!!
Da pojasnim, vise detalja o navedenom problemu ima u ovoj temi.
kao što sam već napisao imam se w800i i na njemu walkman player 1.0 zanima mogu li ga upgradeati na 2.0 ili 3.0
Nemožeš...razlika je velika, možeš samo stavit skin na svoj walkman 1.0...
a kako da stavim taj skin
a sta mislis da se to moze da ne bi svi forumasi vlasnici istog telefona to vec uradili???
imas u ovoj temi.. prvu stranicu... prvi nekoliko postova ti o tome prica!!!
zar je toliko tesko malo pogledati???
Malo sutra.. Radi sve! Ovaj blizzardov ac. pack mi je predobar..
Da? Ajd dobro...
Ne znam kako, ali ako kazes da radi, onda valjda radi. ;)
Neznam dali je u redu ali Xs++ mi prepoznaje mob kao k750,setool kao w800,a u samom mobu stoji da je w800 (jeli sve OK ili sam nekaj sprčkal)
Tražio sam po ovoj temi,ali nisam našao odgovor (moram priznati da nisam pročitao baš svih 80 i kusur stranica)
XS ga svima prepoznaje kao K750.ako malo bolje pogledas vidjet ces da ti nest tak pise: "GDFS:W800 IMEI:K750 ,using IMEI name" tako nekako pise,ne znam napamet,uglavnom nista ti nije pogresno s mobom
OK i hvala
molim vas nabrzaka dva linka k750i fs main na hr nemam vremena.plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
vjerojatno pitanje na koje se je odgovaralo vise puta...ali...postoji neki tutorial za dekodiranje moba (k750>w800 - po postupku iz 1. stranice) za sve mreze....ako postoji vec odgovor-recite na kojoj strani ili od prilike di da potrazin...hvala...
Postoji patch, a nisi ni rekao koji firmaware...
R1BC002 CID49 ako te je to interesiralo....kako se to petcha postoji neka uputa negdije...i kako znam koji petc meni odgovara? sorry neman bas iskustva pa postavljan mozda vama expertima glupa pitanja....
@Ferrari evo ti unlock patch koji si tražio
;W800 SW-R1BC002
;Remove SIM-Lock
;(c) IronMaster
;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
+44020000
B51224: 70B5041C23F2D2F800230022011C1C20 F0B505213A22D1F7EFFE0020F0BDC046
@Ferrari,
Pitanja nisu glupa, ali su vec prilicno puta odgovorena, pa si mogao prvo pretraziti postojece teme.
Ima tema o patch unlockanju, pogledaj tamo, a ima i dosta tema sa uputama kako se patchevi stavljaju.
Hvala....sorry ravilov znan da ima puno takvih tema i pitanja....problem je ca ih ima toliko puno da bi mi trebalo tjedan dana da porođen svih 2198 postova samo u toj temi..a kamoli i ostale....hvala jos jedanput
Dosao mi je u ruke k750i zakljucan na t-mobile. Odlucio sam ga flashnuti na w800i. Ako sam dobro razumio prvo bih trebao flashati w800i main i fs (i paziti na CID), zatim generirati patch za firmware kojim sam flashao, stavit na mobitel i to je to.
E sad glupo pitanje, ali jel to znači da ako bih npr trebao ponovno zaključati mobitel zbog garancije, nazad samo flasham backupirani main i fs u kojem nema patcha i to je to, mobitel je nazad zaključan?
:wstupid: :ban: :)