flushed away-vrlo dobro,fora,odlićan soundtrack i sporedni likovi..idealno za pogledati u srijedu navečer prije spavanja..
7/10
Printable View
flushed away-vrlo dobro,fora,odlićan soundtrack i sporedni likovi..idealno za pogledati u srijedu navečer prije spavanja..
7/10
Bitka na Neretvi
Svi znate postavu...
Najbolje mi je ovo:
"Njemci i Talijani su napali uz pomoč 18000(???) četnika" :):):) masivna lolčina
9/10
War of the Worlds 8/10
Spiderman 6/10
Predator 10/10 (po ko zna koji put!)
Mrak film 4 Mrak/10
Four brothers 8/10
BTW...hoće li koji novi dio predatora izać!(znam da neće...to više nije fora!)
"World Trade Center" - nakon foršpana rekao sam da film neću gledati, jer je sve frcalo od patetike i nabrijanog patriotizma. Na kraju sam ga ipak uzeo (2 platiš, treći besplatan :)), ali opet to nema veze sa Stoneom. Let 93 je mnogo bolji, mada nije u potpunosti ista tematika.
5.5/10
"Parfem - povijest jednog ubojice" (Perfume: The Story of a Murderer) - jednostavno, zasrali su ga kak spada. Prvo, navodno nema nikakve veze sa knjigom, drugo kakav je ono kraj?? Jesam li ja to gledao nekakvu fantaziju? Nakon vrlo dobre "Lole", Tykwer je dobio puno više para, ali očigledno to većinu redatelja opali u glavu, pa rade gluposti. Vjerovatno se radi o nekakvom ego tripu koji ja nisam skužio.
2/10
shortbus
:klap:
Gledao sinoć 'Noć u muzeju', predobra i osvježavajuća komedija, a iako se radi o reprodukciji jednog starijeg filma, meni i društvu se svidjela...
Moje preporuke... 8/10
little miss sunshine...
pogledao prvih 20 minuta filma i ugasio.
mislim da to dovoljno govori o mojoj ocjeni njemu ;)
Zaposlenik mjeseca,ok film,zabavan - 8/10
Arthur u zemlji minimoya ,volim tak nest pogledat i svidio mi se full - 10/10
život drugih-dobitnik oscara za naj strani film,očito mu je to politička tematika dofurala...dosadno i tmurno,ne preporučam...
ghost rider ,predobar film. svakako pogledati 10/10
2 friski- uglavnom svi filmovi koji su snimani po nekoj knjizi jako malo uopce slice knjizi...tak da ..to nije nista novo:cube:
U petak sam gledao:
Dream Girls - meni je film dosta dobro legao... ocjena 8/10
SAW 3 - ok nastavak, bolesne sprave za ubijanje, ista šema ko u prva 2 - u zadnjih 5 min se sve preokrene - 7/10
mrtav ladan - stara jugoslavenska komedija za 10
Deveta vrata
3/10
volim pogledati Johnny Depp-a ali ovaj film me stvarno razočarao. film je dosadan i predvidljiv. mislim da se nisu mogli odlučiti hoće li to biti triler ili horor i na kraju dobili nešto između. srednju žalost...
Rocky 2006-A cuj te to je rocky.Radnja je ista .Gluma dobra.Pa mozda 7/10 ocjena.Dobar film
The bridge 7/10 dokumentarac o Golden bridgeu, mostu poznatom po samoubojstvima. Godine kad je sniman bilo ih preko 20...Film nije kontroverzan kao sto zvuci i kao sto su najavljivali, ali nije los IMO...
scary movie 4 6.5/10 ma glupo do bola al bas zato i zabavno
imam ova tri filma kojeg bi trebao prvog pogledat (nemam baš puno vremena za gledanje taman jednog)
Babel
The.Illusionist
The.Prestige
illusionist...babek slobodno preskoći,vjerujem da tebe neće zanimati
Ja upravo skidam ghost ridera...A na hardu mi je americka pita 5 ili 4(uglavnom najnovija)
Vrag nosi Pradu
6/10
zabavan filmić koji može dobro poslužiti kao bezopasna razbibriga, ali nije jedan od onih filmova koji se pamte...Meryl Streep je, naravno, izvrsno odradila svoj dio posla.