očto nisi instalirao drivere,ili ih nisi dobro instalirao
očto nisi instalirao drivere,ili ih nisi dobro instalirao
Mozete li dati link za k750(main,fs,custom),sto je trazio e-hero jer i meni trebaju
Moze s rapidshare ovdje je komplicirano naći (registracija...)
potrazi u temi sa zahtjevima ili pitaj forumaša Masvu
imas na www.iprotebe.cz treba besplatna registracija ali isplati se imas stvarno svasta za SE
a jooooj... registracija ko registracija... kako si se ovdje onda mogo registrovat???
a cust pack za K750/d750/w700/w800 uopste nije potreban jer se nalazi koliko ja znam u samom FW ili u XS-u...!
pozdrav svima, imam nekoliko pitanja...
pokusao sam modati svoj SE k750i u w800
napravio sam sve korake prema "Upotreba FAR managera sa CID49 mobitelima" (pdf tutorial) sa teme
"Flešanje i modanje K750i, W800i i ostalih CID49 mobitela za početnike "
no zapeo sam kada je u far menageru trebalo otvoriti
c:\db2010cid49_3_3[1].rar\rest
tj. u njemu naci rest_K750_R1DA003 KOJEG NEEMA!!!
sto naravno nisam pretpostavio ranije....:suicide:
kakav je to rest file i gdje da ga nadem (na sek750i.pl ga nema - ne za taj firmware)
a topsony ih nema uopce ili ja neznam kakva je to vrsta file-a (TJ. neznam sigurno)
pa ako moze neki savjet... sto da radim... (ne mislim probati paliti telefon)
neznam da li ce sada uopce bitimoguce ista raditi po telefonu jer sam ga sa phone XS 2 flashao sa main firmware: "k750w800_r2e_dcu.49r.ssw"
dali mozda da potrazim R1DA003 main firmware pa ga sa XS 2 flasham ponovo???
gdfs sam backupirao prije....
THX
evo meni se opet vratio isti problem, tipka 3 ne radi, njezina funkcija je premještena na tipku za isključivanje/uključivanje koja obavlja i svoju funkciju
da nije to možda hardwarski problem?
Zvuci kao da jest hardverski. Kao da imas neki kratki spoj.
Ne znam koliko se isplati, ali po meni najbolje bi bilo da to u servisu pregledaju.
ma ne, servis nikako, ne dam ja svoj mob njima, bolje ću to sam pogledati
stavio sam backup gdfs-a, malo je radilo normalno, pa opet isto, pa opet normalno, i dalje radi normalno. sad je sve ok
ljudi imam jedan problem a to jest da mi je mob uzasno spor... stopa na sve strane!!! neznam sta mu je... mislio sam da je do elfova... ali nije upuco sam mu novi software... ali nista opet isto!
eh ja imam problem sa svojim k750 setool mi javlja uvijek isto evo log:
Open COM port OK
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:36 PAF:1 IMEI:35682800875930 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
Model:W800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R1N035 prgCXC1250092_EU_1_CA
MAPP CXC version: R1N035
Language Package:EUROPE_2
CDA article: CDA102430/10
CDA version: R2A
Default article: cxc1250093
Default version: R1N035
Operator: 000-00
USERCODE:0000
RESTORATION FILE NOT PRESENT
"R1N035_CXC1250092_EU_1_CA"
YOU MUST PERFORM FULL FLASHING FOR PATCH UNLOCK
Elapsed:3 secs.
ja sam vec odradio flash main i FS i custom
Ovako,imam FS R1BC002 i Main R1L002...kad imam main od R1bc002 onda imam hrvatski jezik,a kad stavim main od R1l002 onda imam samo engleski jezik......E sad pomoc...kako mogu imati hrvatski a da imam R1L002???
Znam da se o sličnim temama raspravljalo ali nista nije pomoglo,zato otvaram novi Thread..
Hvala!!!
Probaj naći za taj firmware FS SEEurope, on ti sadrži hr.
chura sve ti pise,zar je tesko procitiat lol...
i koji si to fw fleso?R1N035?
flesaj r1db001
Nemogu to nigdje pronaći!!! Help!!!
Probaj pitati u zahtjevima za firmware,samo moraš reći i koji cid,mada nisam nigdje pronašao FS za našu regiju,a na TOP SONY-u svi su brown pa mislim da će ti biti najbolje ostati na R1BC002
tak je i meni bilo,a imao sam emea2 fs,ocito da na r1l002 ne radi hrv. jezik,a usto ima i jako puno bugova
ako neko zna kako se ubacuju fontovi jel to isto kao i za menu
mozda ima i vec napisano pa ako neko zna gdje da postavi ako nije problem
Pozdrav!
Ja sam spojio mob sa FAR-om... Imam k750i cid49 . Izlista mi dva foldera: FLASH i FS . Kada hocu otvorit neki folder, mob mi se upali... Ima li tko kakvo rjesenje?