nista ima mi samo ovo
Avatari su male sličice koje se prikazuju ispod tvog korisničkog imena u postovima.
Do not use an avatar
Note: if you have a custom avatar selecting this option will delete it.
Printable View
nista ima mi samo ovo
Avatari su male sličice koje se prikazuju ispod tvog korisničkog imena u postovima.
Do not use an avatar
Note: if you have a custom avatar selecting this option will delete it.
Pričekaj onda još jedan post... Mislim da je više od 50 postova custom avatar.
Ste culi da je The Piratebay pao???
Skupila se grupica odvjetnika i zapocela tuzbu protiv 4 osnivaca The Piratebay. Osnivaci su u grdnoj banani zato sto trebaju platit kaznu od 20 mil kn (nisam tocno ziher za cifru) i najvjerojatnije ce dobit 1 godinu zatvora...
Glupi odvjetnici su najavili da ce tuzit i druge torrente (Demonoid, TorrentLeech....).:(:(:(
I LimeWire :(? Nadajmo se da neće početi hititi korisnike :D...
Nisam cuo za LimeWire...
Ali su rekli da je svaka osoba koja je skinula nesto sa ilegalno sa neta (igra, pjesma, film) kriva i da ce zapocet postupak "lociranja" korisnika tih stranica...
Ja cu cekat da se prasina slegne pa cu vidjet kasnije kak stvari stoje.
uff jel hića pa da zbrišem acc sa svih tih stranica ili .. ;D ;D
A ja sam svoj sa Demonoida zbriso sa svaki slucaj...al sam sacuvao jednu pozivnicu da se vratim nazad :D:D nikad se nezna ^^
A napravi... :D
A, da- 10 milijuna ljudi će zatvoriti koji su skidali u jednom danu s mininove... ;D;D
Pa, već su optuživali te tipove- i oni su rekli da neće platiti jer nemaju od kud :lol:
Hehehe to ti mislis....sam kad se jednog ljepog jutra probudis i zaviris u sanducic pa vidis neko pisance od FBI-a ;D;D;D;D
Sjecam se dok sam igrao WoW na krekanim serverima, pa kada je neka odvjetnicka firma Sonnenschein tuzila (u suradnji sa Blizzardom) vlasnike tih servera...uhhh to su bila vremena :D:D
A nije bitno to kaj nemaju para, strpaju ih u zatvor, uzmu kucu, auto, bilo kaj sam da ih "kazne"...
Georgy pametno zbori. Mislim realno gledajte...a ako se bojite da cete nadrapat, onda nemojte.
Ilegalne radnje pa tako i kopiranje autorskih djela nisu za papke...
Ah, nije to da se skupilo 5 klinaca iz ulice pa skidaju s interneta negdje gdje ne smiju.
Ovo je ogromna brojka i ne vjerujem da će se nekoj policiji (čija djeca isto vjerojatno koriste torrent :D) dati za....ti sa uhićenjem 10000 ljudi u Zagrebu.
A po kojoj osnovi bi radili ovrhu (pošto je malo teže strpati toliko ljudi u već pretrpane zatvore), u kojoj vrijednosti si skinuo programa/ fimova/ muzike...
Pa koliko ljudi bi se žalilo da nisu oni skidali- već im je netko hakirao...
Nema tog zakona u kojem se na bi našla rupa- ako netko ne želi platiti. :D
A koliko bi to tek bilo sudskih procesa.... u već sad prenatrpanom sustavu.
Jedino da kazne cijelu državu- kažu, Hrvati su skinuli stvari u cijeni od 20 541 416 146 €, Ivo- plati to ako hoćeš u EU. :lol:
Ma, to su priče za malo djecu...sve koji skidaju će zatvoriti... ;D:lol:
Ne želim te ja sad poticati na skidanje i što ja znam što- ali, pogledaj to realno. :)
kupujem komplet živaca. ostao lakši za 800kn.. :notooth: scam!
http://torrentfreak.com/the-pirate-b...erdict-090417/
Nije Piratebay uopce pao niti ce pasti, to je rekla i sama cetvorka. Check your facts. :)
Pa da, to su i rekli, da su originalni prekrsitelji zakona zapravo korisnici, a da je cetvorka osudjena samo za "potpomaganje u sirenju autorski zasticenih sadrzaja".
BTW ova osuda ce zapravo biti jedna od kljucnih tocki zalbe. Naime cetvorka je relativno pasivna (samo hostaju torrente), pa su po toj logici krivi i ISP-ovi kroz koje ide taj promet... :D
A sto se tice tih ~$3M, bas je frend komentirao, to bi trebali relativno lako dobiti donacijama. Mislim da ima prilicno dovoljno korisnika njihovog "servisa" koji ce rado donirati da ih spase (a mozda i servis). ;)
http://www.saintsrow.com/index.php
Počeo skidati sa torenta po drugi put i opet nije nešto ok, valjda frajer nešto dobro složio, pa sada (kad se sjetim) skidam sa Rapida!
Čini mi se kao GTA San Andreas ali nešto malo bolja kada je u pitanja pičnjava!
Otvorite temu u igrama ako je netko probao!!!!
Ok, krivo sam se izrazio sa tim "pao je TPB", mislio sam rec da su ga tuzili :D:D
A trta me sad trazit po TPB-u, da nebi nekaj bilo. Rade ostajem na onim "privatnim" torrentima (Demonoid, TorrentLeech...)
Bacio se taman u fotelju i sada gledam Wanted po 15 put ;D;D
Jel valja šta taj film?
jedina dobra stvar u tom filmu mi je bila gola angelina, drugo nista.
Pozdrav
Evo čekam neki film.
Mario, kako se gleda ono 'who posted'? :notooth:
Smuchac, jesi vidio snimak što sam postavio na fb? :notooth:
wuuhu custom user avatar...xD
Dok si u Chataonici, samo klikni na broj postova:
http://slike.hr/slika/capture15.jpg
OT: jutro... radim referat iz kemije...
jutro... ;)
odspavao par sati, šljakica...
sva sreća pa je lijep dan, pa je malo lakše... ;)