došao s jaruna... ;)
sastanak obavljen, danas chill out do kraja dana... :)
Printable View
došao s jaruna... ;)
sastanak obavljen, danas chill out do kraja dana... :)
Kupio kartu za Flogging Molly, otiso na kavu i sad odmaram :D
Došao s igrališta.
Dugo nisam bio.
Šta su napravili od Brestovečke... (Luna- jesi vidjela?)
Pola ceste odlomili i spremaju se asfaltirati...
Strašno, a cesta je bila čist ok.
Bolje da su moju asfaltirali.
Sad nagovaram svoje da ne glasaju za HDZ- ako ne asfaltiraju i moju ulicu ;D :lol:
od 7 ujutro do prije 2 sata bio u skoli nes radio neku literaturu dolaze novinari....:klap: jedva pisem ja zaboravio tko sam....majkoooo :jump:
je, žorži, vidjela sam. psujem ih svako jutro s prasinom u zubima dok picim bičikljetom na đob.. uyebali su mi turu, sad moram prelazit cestu :D
i btw, adeze ti nije na vlasti u zegeu, bandidos ti je esdepeov :D tak da ti sam nagovaraj starce da ne glasuju za adeze :D
Ma, pričaju lokalne babe- "agenti", da je to djelo HDZ- a.
A do sad su bile pouzdane. ;D
Znam i ja da je Bandić u zagrebački rendžer- ali vjerujem lokalnoj obavještajnoj agenciji. :D
Izvrnuo kuk na nogometu. Sad nemogu gazit s desnom nogom. Inace sve 5... :) :**balomajku:
Pozdravljam :wave:
ma dobro da nisi izvrnuo e-khm nes drugo :klap: probaj ga ODvrnuti hehe bice bolje.....drzimo fige...ajmo svi....SMUCO OZDRAVII!!111jedan xD
krenem u šetnju, a vani pljušti ko iz kabla...
pas nije htio van kolko pada... :D
možda se smiri pa poslije malo u neku šetnju, čisto iz dosade, ne potrebe... ;)
Napisah tutorial.
Sad gledam što ću gledati :)
Gledam jednu od najboljih utakmica u posljednjih nekoliko godina :P
uff što mi je drago za čelzi....
ahaaaa.
rajt :kava:
pratim crvene jos od tamo neke '98. to je ljubav. koji abramovic? jok ba. dok je citav svijet ludovao za mančesterom ja sam ponosno hodala uvijena u liverpulov sal. i jos ga imam. sam kaj me danas malo cudno gledaju po sredstvima javnog prijevoza kada sa skoro 26 godina u dupetu secem u liverpulovom salu :D
Nisam fan čelzija, al sam na početku Lige prvaka njih odabro kao moje glavne favorite.
Zasad im jako dobro ide. No kud preko Barce?
Ma prvo se treba vidjet kako ce danas odigrat Barca i drugi.
Ipak Chelsea ce pobjeeeedit!!! ;D;D;D;D
Smuch znam kako ti je. Vjeruj mi. Lijevu nogu prije tjedan dana na košarci iskrenuo.
Visibabe- vijesnici proljeća.
Vrući asfalt, friško obojeni znakovi...- vijesnici izbora. :)
Ovoliko nisu radili u Brestju sve ukupno 5 godina ;D