Dvoumim se između 5800 i iPhone- a...
Samo što nitko u blizini nema iPhone. (ima li netko od vas, pa da dođem i pogledam malo? ;D)
Ali, izgleda da ću se još zadržati uz 5800.
Printable View
Dvoumim se između 5800 i iPhone- a...
Samo što nitko u blizini nema iPhone. (ima li netko od vas, pa da dođem i pogledam malo? ;D)
Ali, izgleda da ću se još zadržati uz 5800.
vjeruj mi neces dugo..:D
hebo iPhone kad nemožeš ništa preko BT-a poslat i sve moraš sinkronizirati...
i to ti je kao multimedijalni uređaj...
ja mogu ;D
nemoj biti ljubomoran,pa nije niti e71 tak losa
Mein Gott...
Samo ne ovdje... :fried:
ja imam oba dva...ali iphone nije moj nego bratov ..... ;D
Dvije tekme danas. U 5 na travi,a u pola 8 na asfaltu...
došao s tekme... ;)
lagano odmaranje, navečer šljakica...
Došao iz doma zdravlja....
Strašno...
Čekam na uputnicu za rentgen 2 sata...
Već bi me dvaput operirali ;D
Ajde da doktorica i sestra znaju na kompjuteru- možda bi čekao 1.5 sata.
Idem se spremat i za ZG...najprije u laganu šetnju a kasnije u Avenue Mall u Cinestar na Brze i žestoke :headbang:
Pozdrav svima...
Jao..............
Pospajao sam sam djelove od 6280 natrag... imam viška :D
aj fon..
da..
debilizam!!
mislim, moze on biti najjljepsi, najskuplji i ne znam sto jos sve naj na svijetu, al je debilno napravljen!! to je "multimedijalni mob" koji ima 1% multimedije kao takav. oke, moze on imat svasta, al kad se na njega nakrcaju aplikacije. a ruku na srce, bar 60% korisnika to opce ne zna..
kak mozes mob nazvat multimedijskim, a ne stavit opciju snimanja videa u njega?
dokaz da reklama moze sve prodat.
@Luna: zašto ne mogu stisnuti Thanks button u ovoj temi? Tj. nema uopće tog gumba... :)
Truć... iPhone je za prekenjavanje :) Ako već ne smije imati tipkovnicu, radije 5800XM ili BB Storm
mario, vid gle fakat, nema ga!
nisam opce skuzila.
ne znam zakaj, bum pitala :D
Neznam kako ljudi mogu bez tipkovnice. Danas u T-shitu, tam iPhone, tam 6300i, i sad ja oču na cafe mobil. Na 6300i ne radi WLAN ( :( ), a iPhone radi, ali je tipkovnica za ubit se.
Zato za 60% ljudi nije taj mobitel. ;D
Viđao sam po vlaku neke penziće kako imaju iPhone i napikavaju i traže slovo pola minute (za njih nije iPhone), ili sam već dosta davno (kad je tek izašla N95 i bila zvijer) u servisu (donio sam svoj k800) vidio neki stari bračni par kako donose N95 i pitaju kako se upisuje i mijenja pin- tad sam skoro zaplakao ;D.
Tada mi se još jednom postavilo pitanje (koje je Mario nedavno tu napisao): Zašto ljudi koji nemaju pojma o nečemu- imaju najbolje stvari? (možda on nije isto tako napisao, ali shvaćate što mislim).
Eh, da- reklama svašta prodaje, to je odavno tako. :D
Ali, ima ljudi koji ne gledaju reklame, već sami prouče i potraže nešto detaljnije (ili iz prve ruke).
Tails- ovisnik :p
O čemu? I tko, ti il ja? Ja ovisnik o fizičkoj qwerty tipkovnici jesam... :p