Vratio sam, samo sad imam i hr menu :) Sad me zanima kako mogu poboljšati kameru, ima li koristi od ovih drivera za kameru, koji su najbolji i kako se instaliraju? Hvala
Vratio sam, samo sad imam i hr menu :) Sad me zanima kako mogu poboljšati kameru, ima li koristi od ovih drivera za kameru, koji su najbolji i kako se instaliraju? Hvala
driver za kameru ti ide u folder "ifs\settings\camera" što je jasno napisano u tutorialu na prvoj stranici.a sad ja ne znam kakav driver tebi treba.ak ti treba za slikati po mraku stavi si Kriomag,a ak ti treba neki brzi,jednostavni onda si stavi Sarmad
nisu ti to jedini driveri nego,samo ovako za primjer sam ta dva uzeo koji se najvise spominju
postoji tema u ovom forumu u kojoj se raspravlja bas o driverima za cameru!
svaki put kad idem slikat me izbaci iz kamere.U čemu je problem?snimanje mu radi-iako slika nije kristalna..Probao sam stvait novi main,fs i custom,driver za kameru i display ali opet isto..dali zna neko u čemu je problem???:cry:
jesi stavljo neke drivere za kameru, patcheve , elfove....
malo informacija daj
ma prije sam sve imao patch,drivere za kameru,zvuk,display,gfx ikonice..i mislio sam da zbog toga šteka pa sam ga išao na novo fleshat..i sad nema ništa u sebi..i dalje ne valja kamera..izbaci ga iz programa..ali snima..i nije baš neka slika..neznam šta mu je..
stavi neki driver za kameru pa onda probaj
i to sam probao i opet isto.. :(
a mozda ti je kamera sj***** kad i kako ti se to pocelo dogadati?
ma nije mozda... neg je definitivno.... pravac u servis ako imas garanciju... a ako ne opet u servis pa o svom trosku popravljaj
a ako nista nemoj se uopce zamarat kamerom,rade kupi novi mob nego na propravak.
pa mozda i nije bas tako.
ja sam na svom k750 strgal display i nabavil sa jedan bez baterije kojega je samo trebalo flashati za 100 kuna i slozil sam iz dva jednoga,mislim moze se uvijek naci neki pokvareni pa si slozis
ma nema potrebe... ostario je taj telefon vec... ne vrijedi ga popravljat...
tnt tunja imas pravo,to sam i naznacio u prijasnjem postu.
je moze neko programe iz prvog posta uploadati na rapidshare...znaci trebali bi mi driveri d750/w800, xs++ i main i fs cid 49...hvala unaprijed
pozdrav
imam problema s kamerom na mom k750 koji je flashan u w800, sad me interesira kako ubacit ovaj patch koji sam nasao na netu, mob je cid49, jel mi moze neko ukratko objasnit? hvala
evo patcha, sto trebam s njim
edit, uspio ubacit patch, i sad mi se kamera upali, al ne mogu okinit sliku, zna neko rjesenje?Code:; W800 R1BC002
; © crystal
+44020000
C85CE2: 05D1 05E0
F6ECD8: 05D1 05E0
F6EF9E: 03D0 0020
F713B0: 0ED0 0EE0
izbriši patch
@sony112,
Nije bilo potrebno otvarati novu temu. :jehon:
to sve sto ti treba imas na stranicama:= Citat =:
je moze neko programe iz prvog posta uploadati na rapidshare...znaci trebali bi mi driveri d750/w800, xs++ i main i fs cid 49...hvala unaprijed
www.iprotebe.cz
www.sek750i.pl
ima i na www.topsony.com ---> ali je tu neka zasebna procedura da bi mogao skidati koju vjeruj mi ni sam ne kontam!
Pozdrav svima
Koji je najednostavniji nacin resetirati d750?
sestra je stavila jos neku dodatnu sifru pri paljenju uredjaja i sada se ne moze sjetit :)
tu sifru pita poslje pina
stavio sam si taj xs++ i spojio mob i trazi me phone lock code..pretpostavljam isti onaj sto je i na mobu.ne mogu izabrat GDFS jer je zatamljeno...
sto sada?
Ma jooj odes tam dolje na gdfs nis drugo i sam kliknes na phone lock i nebi te trebo nis trazit! Eo ovak:
http://img253.imageshack.us/img253/9...lockes6.th.jpg
I na kraju tu procitas:
http://img260.imageshack.us/img260/5...lovasd7.th.jpg
Uradio sam sve kako ste vi rekli na tim slikama,ali mi nesto nevalja ima puno gresaka i kako mogu vratit nazad u originalni software k750 molim pomoc ili linkove za fs i main
star je u tome sto se jos nisam upsio spojiti na mobitel sa xs++ sve sam radio po tutorialu sa pc eksperta instalirao onaj driver koji je bio dan tamo i opet nista..jednostavno poslje
12:58:19| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
12:58:19| You have 30 seconds...
12:58:19|
se javi samo
12:58:49| Error: Cannot open phone communication port
12:58:51| Disconnected... Unplug the phone
pravilno sam drzao C na ugasenom mobu i spajao kabel