a kakva bi mogla biti win back ponuda?
Printable View
a kakva bi mogla biti win back ponuda?
meni su ponudili 500kn popusta na bilo koji mob, 50kn/mj popusta na racun (12 mjeseci, bez produzetka) ili free prijelaz na bonove. Prihvatil sam ovo drugo, no odusto odmah drugi mjesec. Bil sam na KO50, i trazio sam raskid ugovora
Neko duže vrijeme nisam kupovao bonove preko web shopa....i dalje jadno!!!I može se samo 200 kuna mjesečno.Najbolje mi je kada me neko ograničava u mojoj potrošnji tj. kada neko ne želi da potrošim u njegovom dućanu kafići,web shopu i slično...
Sto se desava sa stranicom www.tele2.hr?
Meni je nedostupna danas!
http://www.downforeveryoneorjustme.com/ ;)
Ovdje šljaka u redu.
može mi netko samo malo pojasnit kako uključim e-bill.odem na tele 2 portal, moj račun, uključi račun i šta onda? ja nemam tu nikakvu opciju sad za uključiti ga.hvala
nakon prijetnje s raskodom ugovora su me totalno odjebali :) tako da bonbon here i come. samo me strah da mi ne ugase broj kad raskinem ugovor, kakva je tocno procedura? ne zelim da me prabacije na bonove, zelim bas raskinuti. jos mjesec dana mi je ostalo, spreman sam to platiti da ih odjebem.
Afaik, morat ćeš preći na bonove ako želiš zadržati broj i napraviti prijenos.
Ne možeš se prebacit s pretplate na prepaid kod nijednog operatera. Prvo moraš raskinut ugovor, naplatit će ti taj jedan mjesec MMP+40kn prepaid karticu, na kojoj je 25kn. S time da znaju muljat i varat ljude s nekim nepostojećim kaznama za raskid ugovora, nemoj nasjest nego ih od--bi. Prekid 2 pretplate mi je bio najbolji potez, žao mi što ga ranije nisam napravio.
Pitanje u vezi "podatkovnog prometa" u Hrvatskoj
ako imam aktiviranu neku tarifu koja ima određeni broj free MB (u Hrvatskoj), zanima me, ako dođem u područje gdje nema Tele2 signala (već je signal od t-mobila), da li i onda mogu besplatno koristiti te MB, ili mi to naplaćuju kao da sam u roamingu??
Hvala na odgovoru
To se plaća kao da si na T-mobile signalu (ne kao pravi roaming), a cijena mora biti istaknuta negdje. Uglavnom neka bijesna cifra je u pitanju...
edit: dezinformacija.
Znaci, ako imam 500mb u paketu, i ako dodjem na podrucje gdje mi ide na t-mob, onda ne trosim tih 500mb, vec se posebno naplacuje ??
To je onda shit...
Cijena na t-mobile signalu je ista kao i na tele2, normalno trošiš megabajte iz podatkovnog paketa.
Tako je, kaj se razgovora tiče nikad nije bilo razlika, samo je podatkovni promet bio skuplji na t-mobile signalu, ali ove godine su i to izjednačili.
^zato je meni bilo čudno, surfao sam preko tmobilovog signala i malo mi je samo uzimalo..
Cijena je sada ista ali je ja mislim obračunska jedinica na Tele2 signalu 10kb a T-mobile signalu 100kb.
dobro koji je vrag opet sad sa sustavom? 11. je u mjesecu a jos uvijek ne mogu provjerit potrosnju
imaju nekih problema i zahvaljuju na razumijevanju, kako su napisali na jednom forumu. Takodjer, rade na otklanjanju tih poteskoca sa sustavom
svaki drugi treci mjesec ista prica :/
je. i to je grozno. meni su bili super u pocetku, bar po pricamam moje sestre, ja ih nisam odmah imao. al ovo sad je kaos, zgleda ko da namjerno zele propast.... mislim da mi je raskid ugovora i prelazak na bonbon najbolja odluka vezana za mobilne operatere ikad!
onda kad vidim mapu, ima mi smisla... (zeleno-gdje ih vise nema, crveno-gdje su sad)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../Map_Tele2.PNG
do 05.11. nema provjere potrosnje. fantasticno :/
ozbiljno?? pa to je nevjerojatno, mislim da je to dovoljan razlog za raskid pretplatničkog odnosa! stvarno nevjerojatno
na koju foru radi ovaj tele2 ebill? se to sta placa? novi sam pretplatnik pa sve pitam prije nego napravim, jer kad slusam neke pretplatnike ispada da svarno sve moras pitat!