idem na odmaranje.....napokon...
@malena pa nema možda bandić novi auto a kan ovaj sanader novi sat? :D
Printable View
idem na odmaranje.....napokon...
@malena pa nema možda bandić novi auto a kan ovaj sanader novi sat? :D
Evo pije se kavica,jeste zivi :D
**** ih i satovi i auti, nek meni daju malo para pa da si kupim stan a ne da mi skudaju placu :sheriff:
jutro
bok
gibam u metropolu..
u klaićevu s klincem na kontrolu
a vrijeme šugavo...
Dosadnooo.
Došao iz škole.
Ovaj iz mog razreda prvi na državnom iz Engleskog.
Dobio je riječnik ;D:lol::lol: (prvi je u državi- pa mu treba rječnik) ;D;D
A prošle godine je bio nagrada MP3 player :freakout::lol:
Ali, dobro- valjda dobije neke pogodnosti pri upisu na faks.
EDIT: Razmišljam da li se piše riječnik ili rječnik.... :D
Ovo drugo ...
MP3 player bi mu bio daleko korisniji :)
Cekam trening. Opet sam nesto nakur*an. Valjda zbog vremena,ili zbog neceg drugog...
Same here :-/
Da, fakat.
Ma, nema do Nokie... Kad bi biral između C905 i , primjerice, 6280.... pogodite kaj bi uzeo... ;D
Mada, X1 mi je OK :D
Trenutno je financijsko s(r)tanje malo bezveze, ali slijedeći mob mora imati neki OS na sebi... Symbian ili WM...
došao s posla...
sad tuširanje i odmaranje, navečer opet na posao... ;)
Oso ja na trening... :wave:
Pijuckam bambus, slušam glasno glazbu na bežične Sennheiser sluške i pomalo pratim šta ima na netu!
Naravno Mafia Wars ;D
Lud jesam. Radije bi uzeo W200 nego N97 :tomato: . Ali koliko ja znam, malena je isto SE fan.
/me is Abusing curin laptop dok ona spava :)
Vrijeme očajno, kod mene snijeg pada već par sati, ali je mokro pa se srećom ne zadržava.
eto, zagreb danas zaobisle one silne nepogode, od kise, vjetra pa do snijega. ajt jednom da i mi imamo srece!
ludim.. ovaj tjedan svaku jebenu vecer moramo na zarucnicki tecaj.. i to traje sat i pol - dva.. ostavimo dupe i kicmu na onim sklopivim klupicama, nemos se nit naslonit ni nis.. i primoran si slusat debilane tipa "morate imati sto vise djece, zena je za rad u kuci, a muskarac za rad van kuce, blabla.."
i jos za to moram platit 70 kuna?!??!
jel bi netko rekao toj instituciji koja sebe naziva crkvom da nismo vise u srednjem vijeku?!
ah, well, morat cu im ja to obznanit..
Pa, reci da si ti već pohađala taj tečaj ;D
Ili si kupi one vatice (čepiće) za uši ;D