kck boxing je za muay thai ribica 0,znaš i sam uostalom šta rade koljena i laktovi,tj. vidio si ne telki...:lol:
Printable View
kck boxing je za muay thai ribica 0,znaš i sam uostalom šta rade koljena i laktovi,tj. vidio si ne telki...:lol:
Aj dosta oftopičarenja Mirko i Slavko.. :)
vrag nosi pradu...- a onak ,ne znam ćemu sva strka,forica filmić,predvidljiv,neuvjerljiv,malo dosadan...5.5/10
koja to ribica??? :D
uklavnom pogledao sam ridikove kronike 8/10 zato jer ga nisam gledao od početka nego dsa 30 min zakašnjenja pa nisam baš skužio dobro priču
ong bak je stvarno naj film za cipe ja mislim da sam ga već ocjenio s 9 tkom ili 10= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Vrag nosi Pradu: sasvim solidan film. Posebno su mi dobre scene dolaska u Pariz u vrijeme Božića... ah... :) 7/10
Mala miss Amerike: odličan film! Stvarno me je ugodno iznenadio, izuzetno simpatična priča, odličan scenarij, a i nasmijao sam se pošteno. Za tu vrstu filma najbolja ocijena. 10/10
"I'm Going To Tell You A Secret" - dokumentarac o Madonninoj predprošloj Re-Invention turneji iz 2004. godine, te o njezinom privatnom, obiteljskom životu, te ljudima s kojima radi na nastupima i albumima... Vjerovatno nije za one koje Madonna ni najmanje ne zanima, ali meni je film protekao glatko... Pogledao sam ga nakon što sam si nabavio "The Confessions Tour" DVD (kojem, ako mogu, dajem skoro 10/10) i ugodno sam se iznenadio... Ona je ipak, voljeli je ili ne, brand i industrija, a to se nakon 25 godina na sceni može vidjeti i u ovom filmu, a pogotovo na live DVD-u...
7.5/10
World trade center-9/10..
moze se ispricat na tisucu nacina,meni je ok. :rolleyes:
Pulse - očekivala sam user.... a od usera nula bodova :(
cijela priča nije loša ali vidi se da su film snimali nabrzaka zato je ispao tako nedorečen. ima puno felera i nejasnoća (film je katastrofa montiran). gluma je katastrofa (a što se moglo očekivati)...
ocjena: 3/10 (i to sam previše dala)
omen 666 -dobar hororčić ima scena di se baš use..eš,valjda ciljaju na 2 dio jer mali nije umro(znaju oni koji su gledali) 7/10
hvala na spoileru...
2 nana: dobra si, ja sam mu dao NULA!
2 sliva: jebemumiša, to se ne radi..
Pogledao Krvavi dijamant...
Sjajan film i pod obavezno pogledati...
Ocjena 10/10
salagalica strave 3 9/10
apocalypto 10/10
krvavi dijamant 10/10
..step up- 7/10...nist posebno ,al eto u nemogucnosti gledanja neceg ozbiljnijeg dobro za skratit ovaj tmuran dan.:funny:
krvavi dijamant :klap: meni suuper film, samo dugo traje, ali nema veze. :) 9/10
Taxidermia - 8/10 bolesna priča o bolesnicima i bolesnim sklonostima i prebolesnim završetkom:)
Pulse - smece ovece od filma 1.5/10
tipican primjer kak Hollywood moze shebati pricu koja ima potencijala.
Em kaj je shema s studoshima koji kvazi spasavaju svijet preisfurana, em kaj je u naslovnoj ulozi uberglupa plavusha, te jos k tome nadasve losha glumica, em kaj je film predvidiv do bola, em kaj koriste neki blesavi OS na kompovima (e to najvise mrzim kad na filmovima su neki nepostojice os i ostale software).
ugl prica je imala potencijala al su shupci zahebali film...
tristan & isolda 8/10 veoma dobar film, izbjegavao sam ga pogledat jer nije da sam ljubitelj takvih povijesnih ljubavnih drama no film je fakat ok za pogledat
happy feet 8/10 slatki pingvincici fora za pogledat, nije lose
tristan&isolda..ne znam dal sam napisao već,flor me podsjetio...
bolja priča nego film 6/10
Superman returns - loše. nedostojno originala, propusti, rastegnutost filma... tek poneki zanimljiv detalj... 3.7/10
posljednji samuraj - imala sam ga doma dva puta ali nikada nisam stigla pogledati taj film. evo tek sam ga sinoć pogledala.
film je odličan :klap:
ocjena: 10/10
posljednji samuraj...tomek i ken u izvrsnim ulogama,patetićno,samurajski naivno i odlično...8.5/10
edit: možda sam mu ipak dala malo preveliku ocjenu. ajmo reči da se slažem s tobom smogy ;)
8.5 je sasvim ok brojka :)