Trouble... dobil 23 Gb, al dok hocu povuc original s marketa pise Downloading i nist se ne dogada... online store veli da device nije compatible.. morac tu rucno povuc apk s mobilisma.. tak ce valjda ic
Printable View
Skini pa ručno instaliraj
Download link s ApkNew
4shared link
pozz grupi, prvo da pitam u vezi dropboxa, znači tih dodatnih 23gb dobivaju svi kad tad kojima dolazi ICS?
drugo, trebal bi neku preporuku za backup.., planiram resetirat na tvorničke.., a prije toga bi spremil neke aplikacije koje opet planiram koristiti i spremil bi wifi passworde. Znam da je titanium najbolji, al za njega treba imat rootan mob, a moj to nije
Bez roota zapravo i ne mozes napraviti kvalitetan backup. Jedina alternativa je da imas neki app za backup koji dodje s ROM-om cime ta aplikacija automatski dobiva root status (neki stock ROM-ovi to imaju). Ako ne... Ne znam sto ti preporuciti.
Tak sam si i mislil :sotona: je onda bum rootal i titaniuma stavil.., a mogu sa njim wifi pass backupat?
preporuka tipkovnice koja je najslicnija originalu, samo da su z i y zamijenjeni, odnosno na pravom mjestu ;) z u prvom redi u y u 3. :)
A ako pod original smatraš izvornu android tipkovnicu, onda bi moja preporuka išla za Smart Keyboard. Ima hrpu opcija i mogućnosti podešavanja :)
trazim jednu aplikaciju, ali se ne mogu sjetiti kako se zove. radi se o notezu. izgleda kao neki otvoreni notez i ima na sebi mrlju od salice kave. zna netko kako se zove?
windows live messenger za android,gdje skinuti (motorola charm)
Na marketu skini MSN messenger: mercury
Sent from my HTC Tattoo using Tapatalk
Nema nikakve potrebe za otvaranjem nove teme. Drugi put prvo pretrazi i pokusaj koristiti neku od postojecih tema.
Treba mi neka aplikacija ako postoji da sve kontakt brojeve prebaci na sim karticu?hvala
skinu sam multi ling keyboard ali ne mogu ili neznam napraviti da mi tipkovnica bude klasicna telefonska a da imam hr slova.Orginalna(evo 3 d) tipkovnica se moze podesiti da izgleda kao telefonska ali ne podrzava hr.
dali postoji mogućnost na android mobitelima da govoriš poruku i mobitel ti je sam piše i šalje kao iphone. Imam htc desire
Postoji generalna tema o zahtjevima aplikacija(premješteno u nju).
Također, ne bi bilo loše kad bi pogledao pravila o naslovima tema
OT: nisam se susreo s takvom aplikacijom, samo za čitanje poruka sam se susreo.
Ako želiš baš naredbe, onda Voice Search, ako želiš jednostavno diktiranje, onda to ima više-manje svaka tipkovnica (koristi se Googleov servis za prepoznavanje govora). Naravno, kao i kod Applea, to ne radi sa hrvatskim jezikom.
Može preporuka za neku dobru kameru,da promjenim ovu sto sam dobio s mobitelom s+
odakle skidate aplikacije a da nije sa marketa(ima li crno tržište) fala
Bi li mi mogao tko uploadati Evernote Widget? https://play.google.com/store/apps/d...vernote.widget
Meni javlja Error processing purchase, ne znam zasto jer je aplikacija besplatna, a i ostale stvari skidam bez problema :-/
Widget je besplatan, ali za njegovo koristenje potreban je program Evernote, koji do nedavno nije bio besplatan.
Camera ZOOM FX
Lomo Camera
Prvi post ove teme :coffee:
Evernote je oduvijek bio besplatan koliko ja znam (ima i PRO verzija, ali to je opcionalno). Uglavnom, imam Evernote instaliran. Ali nije problem u njemu nego uopće ne mogu niti pokrenuti download s Marketa (iliti Google Playa, kakav debilan naziv :rolleyes:), kad stisnem download javlja mi ovu gore napisanu grešku.
Kako god, našao sam na mobilismu :)