iza sljedećeg dolaska Isusa :p
Printable View
iza sljedećeg dolaska Isusa :p
Eh, a ja taman pomislio da ovdje ima pomaka nabolje :P Silly me!
Petak u 20 sati.
Icin prosjecni tjedan u vecernjim satima:
PON - Obveze, jebeni prokleti faks mi ne omogucuje da pratim Kucanice, dozlaboga.
UTO: Mama spremila finu hranu, palacinke sa bananama i prelivom od cokolade. "Koliko god volim svoje frendove, vlastiti uzitak mi je vazniji." ;D
SRI: Cura, zove da se malo mazimo. Mazenje najcesce zavrsi u kinu sa superpovoljnom kartom za parove od 40 kuna. Hehe :D
CET: Prijatelji me zovu u Oliver (Twist?), ali meni se pjeva. Idem radje u Movie Pub na karaoke night pa ako netko od frendova dodje, tim bolje.
PET: Moram voditi zohare u setnju gradom. Iako nisu domaci, fino su se udomacili, pa im to dugujem, a i jer oni to zasluzuju (Loreal!) LOL.
SUB: Izlazak sa deckima, najcesce u Aquarius, Best ili Kiss. Tamo cu se fino rasplesat, ali i zapjevat koju, no na svu srecu nitko nece cuti turoban glasic koji se istrosio u cetvrtak :P
NED: Eh, dan za sebe, noc za mazenje sa curom u prirodi, najcesce nekom parkicu, ali tu je za svaki slucaj i mobitel da se vidi sto ima novog na cafe.mobil.hr.
Hehe, salim se, so don't take this seriously.
Sorry for OT :)
nedjelja 11h jutarnja coffee :tomato:
Prerano. U to doba jos skidam krmelje ;-)
vidio sam primjer pcexpertovog forumskog sastanka- svi lijepo u restoran i nafilati se mesom, rostiljem i povog do vrha grla. svako da po 50kn i te e to.
.eh da , ljudi zasto uvijek napisete --neodgovara mi datum--, to je papcinski, kad bi se vi htjeli nac nasli bi se odmah prvog ako ne i drugog dana, zaboga pa ne moraju sada svi doci, dovoljno je 3-4ero za pocetak..
ajde, roštiljada na jarunu :ideja: :bat:
da da :) moglo bi to ;D samo da nas vrijeme posluzi kad je ovak glupo ovih dana :(
ma dajte.. najbolje je u parkic, sa par flasica neceg mocnog :)
kakav restoran.. đizs.
Neka cuga večeras u gradu? :japan:
Ja bih mozda i dosao...a rostilj, pa pozeljno je pozurit se dok nisu rokovi poceli.
uf ja danas nebi imam ispit sutra. a ciijjeeeli dan sam na kompu :lmao:
Pa uči sad i odi kasnije...
Istina, navečer dođi do grada ;D
Ja nemrem večeras jer imam jedan dogovor, čekamo ostale prijedloge....:drunk:
Sorry ekipa i meni je nešto totalno glupo iskrsnulo, ali možemo bilo koji drugi dan ovaj tjedan...osim četvrtka :)
nitko nebi predlozio neki sastanak?
evo ja cem, neki miting ovaj tjedan :) ?
neka netko napravi cevape i pozove nas k njemu/njoj:)
ajde kad si predlozio, mogao bi ti ;)
hehe..a bih, al kad neznam radit ukusne cevape ;) btw mogla bi ti, imas veliku livadu :P, pa neki rostilj da nabacimo..usput i zeca stavimo:)
Vidi slučajnosti, čak sam slobodan ovaj tjedan :D
Eto, za sada na je troje:D
a mozemo i u troje;)