Uradio sam to i stavio kvačicu na private, ali opet nigdje da pronađem link za taj moj private live stream, kako bi ga mogao dati prijateljima.
Printable View
Uradio sam to i stavio kvačicu na private, ali opet nigdje da pronađem link za taj moj private live stream, kako bi ga mogao dati prijateljima.
Može se u postavkama namjestiti kome da ide stream na Facebooku - od onih koji su samo iz Zagreba, preko onih koji su samo iz tvoje škole do svih Facebook prijatelja.
Ali neznam ni ja kako omogućiti nekome tko nije na facebooku da prati live, jer sam stavio na private.
Treba mi daobar radio sa stranim stanicama prvenstveno, probao sam ovaj tunein ali mi je stalno štekao i nekad se sam rušio tako da sam ga obrisao
TuneIn je definitivno najbolji, nemam apsolutno nikakvih problema s njime. Možda ti je slaba/spora konekcija ili nešto treće.
kako omogućiti u byplayeru lite da kad stavim hrvatske titlove da mi prikazuje znakove č,ć,ž,š,đ, ima tamo u opcijama subititle encoding i pretpostavljam da tamo treba pravu opciju izabrat, zna li netko?
Beats Audio na svim Android uređajima
-ekipa na xda je portala Beats audio
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1525226
Upute korak po korak
-sve radi, ali je još u razvoju(flashable zip), i ljudima se desi da završe u bootloopu postam ovdje. Kasnije lako prebacim u drugu temu post.
Brzo pitanje
ima li to novu verziju "očišćenog" Dolphin Browsera? (onu koja nema sigurnosnih problema)
Ako ima, molio bih nekakav link
hvala
:)
Nema ti toga, nije to više aktualno.
Svi koji su bili zabrinuti su otišli na neku druge browsere, ostali koriste i dalje Dolphin. U novim verzijama je Dolphin stavio u user agreement i to da skuplja podatke, tzv. user experience analytics.
XDA tema
Ono što ti može poslužit ak želiš i dalje koristit Dolphin je ova aplikacija, Logging Test App v13.
Al ako si toliko zabrinut, promijeni browser.
Sad ovisi. Jel imaš ICS?
Ako da, stock browser je dobar na ICSu, a i ovi su dobri, odnosno probaj pa vidi jel ti koji odgovara: ICS Browser +(ima i donate verzija), Chrome Beta
A od ostalih možeš probat: Boat Browser, Maxthon Android Web Browser, Opera Mobile, xScope Browser - Web & File(ima i pro verzija), a i Firefox.
Sve su ovo dobri browseri. Najbolje je isprobat jer svako ima različite preferencije.
Ima li neko probem sa appbrain i fast instalerom ? Od sinocm pokusavam da povezem/ulogujem sa fastinstalerom ali ne uspjeva
http://25.imagebam.com/download/dvw3...0Zoe%20589.jpg
jel koristi ko koji program za mijenjanje rezolucije/dpi-a?
Ja isprobavam LCD Resolution.. al izgleda da mi cca jednom dnevno boota uredaj... phone mi ne pomakne tipkovnicu kak treba, i na marketu neda instalirat neke app zbog trenutne rezolucije...
ima ko kakva druga iskustva s nekom drugom aplikacijom il tom?
Ja koristim taj LCD Resolution vec nekih pola godine, apsolutno nikad nikakvih problema, niti ne znam za njega. Jednostavno radi. :)
Jedini problem koji primjecujem je da neke aplikacije nisu fullscreen, ali to nema apsolutno nikakve veze sa LCD Resolution, to je posljedica promjene rezolucije/DPI-a i to bi se desilo sa bilo kojom aplikacijom za promjenu. To je do konkretne aplikacije da lose podrzava manji DPI.
Ima tko spoznaje gdje bih mogao pribaviti White GO Launcher EX temu?
Nije da je nebih platio pošteno developeru, ali trenutno imam samo debitnu maestro karticu. :blush:
Kada freezam sa Titaniumom neke aplikacije, piše normalno da su sakrivene, ali kada uđem u App drawer još su tamo samo je ikona svima ista da je nedostupna.
Probao sam reboot ali isto, GO Launcher..
EDIT: Evo baš napisao post i najednom nestalo iz app drawera.. malo je dugo trebalo..
Ajd da neispadne da sam bezveze postao, probao sam i ja taj LCD Resolution, i mogu reći da mi se sviđa kada je sve malo sitnije, puno više stane sadržaja u prostor, ali touchpal tipkovnica mi je prestala raditi. Morao sam clear data da bi proradila.
Zaboravih još nešto, kako da skinem Need for Speed Hot Pursuit ako nemam više Samsung Apps?
Na custom ROM-u sam, a htio bih igrat ovu igricu kad već imam backupirane fileove. Samo mi .apk treba.
Imas ju TU kad vec nemas mogucnost kupnje ;)
Hvala ti, i ja sam mislio da je to ta tema... međutim nije. :(
Black & white ima ikone u okvirima. A ova koju tražim ima gole bijele ikone bez okvira okolo. LG Prada 3.0 me baš iznenadila svojim launcherom i takvim ikonama. Na njoj mi to super izgleda.
moze li mi netko poslati link u inbox gdje skinuti tapatalk, trazim vec par dana i svi linkovi su broken
u marketu sam nasla convo kao zamjenu, ali mi se nikako ne svida...
hvala
EDIT: Hvala svima na linkovima ;) ;) me happy ;)
Prestao sam i ja koristiti Dolphin zbog tih sigurnosnih problema, probao Firefox, Operu, Boat browser (koji je najsličniji Dolphinu), ali ipak to nije to, vraćam se na Dolphin koji mi je radio perfektus.
Inače izašao je .apk mod za 23GB Dropboxa, sad ću da probam al kažu da radi :D
whaaaa?
di gdje sta.. :)
uglavnom, trebam advice, dal itko zna neki app koji bi mi blokiral slanje sms poruka na neki broj?
recimo frend siba sms-ove s Kapljice, i zabunom kad odem na reply, dode mi da pojede skoro 10kn za tu poruku jer je to kao usluga s dodanom vrijednoscu bla..
e meni u inboxu pise da poruka stigla s broja 12345, pa bi ja nekak htel blokirati slanje na taj broj
any ideas?
@kapica
Probaj s ovom aplikacijom= Citat =:
Ovo dobivaju automatski korisnici Sense-a 4.0, a ovime i vi bez njega.
Nije potreban root. Ne radi na svim uređajima. (Provjereno radi na većini GB/ICS romova).
Aplikacija dodaje prostor na vaš sadašnji, tako da ako ste koristili još koji mod prije, taj prostor će se povećati za još 23 gb.
1.) Uninstallajte bilo koju instancu Dropboxa s vašeg uređaja.
2.) Skinite ovo : http://www.mediafire.com/?yjvzu2mdrybdrqt na svoj uređaj i instalirajte.
3.) Ulogirajte se u novu, modanu aplikaciju (nema stealanja, bez brige).
4.) Nakon 10-ak minuta stiže mail o dodatku od 23gb na vaš trenutni dostupni prostor.
5.) Uninstalirajte modanu aplikaciju, skinite originalnu sa Play Shopa, i uživajte.
Ako nije stigao mail, probajte ponovo.
Dodatan prostor traje 24 mjeseca, ali će u dogledno vrijeme svakako izaći još koji mod :)
Advanced Call or Sms Blocker
edit- sad sam u opisu druge aplikacije naišao na ovo
PLEASE NOTE: Blocking of outgoing SMS on Android is not possible, so please do not ask for this feature.
izgleda da ništa od toga
Bok ljudi
jel ima netko Speed Gauge
Speed Gauge provides a GPS based speedometer with the look of a high-end digital display. Displays for Speed, Speed & Direction, Metrics (with max & average), Big text, or all GPS info. A Heads Up Display (HUD) mode with mirrored text is available for all displays. Includes GPS accuracy bar icon. Preferences for MPH/KPH, background image, and decimals. This app pauses when not active to conserve battery
nema ga za skinut više, pa ako netko možda ima
Hvala
Nikad cuo za taj. Ja inace vec duze koristim SpeedView, prema tvom opisu radi manje-vise isto kao i taj Speed Gauge, pa ako ne mozes naci taj, probaj ovaj, mozda zadovolji tvoje potrebe.
Editiran prvi post.
Dodane nove stranice i stvari