Problem otključavanja karata
Na Omniji HD sam dobio instaliran Garmin 5.00.50s60.9 sa kartama Hrvatske, Slovenije, BiH, SCG i sve je radilo bez greške. Onda sam išao instalirati još par države ( Italija, Austrija, Švicarska) i tu nastaje problem.Kada pokrenem Garmin sada mi javlja da sam učitao kartu koja je zaključana.
Postupak je tekao ovako.
Budući da mi je Garmin već bio instaliran nisam ga ponovo instalirao. Instalirao sam mapsource i u njega sam ubacio Adriaroute 2.30, City Navigator Europe NT 2010. Tada je na red došlo otključavanje karata preko Garmin Unlock Generatora v1.5. U polje Enter your Unit ID sam unio otključaj ESN koji je bio u garminu, odabrao sam custom mapset i unio ID Adriaroute 708, nakon toga ID za Europe NT 10 449, za Adriatopo 928 i za SCG Route 929. Sve dobivene kodove sam kopirao na Unlock Wizard kako piše u topicu.
Nakon toga sam u Mapsourcu označio karte koje želim prebaciti na mobitel i prebacio ih. I sada mi kod pokretanja Garmina javlja "učitali ste kartu koja je taključana" i "ne mogu otključati karte putem ID -a jedinice xxxxxxxxx" (to je broj ESN-a kojeg sam unio)
Sada ne znam gdje je greška? Cijelo popodne se hebem s tim i na kraju ga ne mogu pokrenuti. Molim za pomoć!