carbon mi je pomogao :respect:
rjesenje:samo sam stavio R1bc002 FS i customizirao ga sa xs-om
Bok decki...
Nakon flashanja k750 u w800 i cid 36 i 49 imam osjecaj da se brze baterija prazni...a to me je pitao i gospodin kojem sam zadnji puta flashao k750 u w800...
zna li netko nesto o tome...
i da ponekad mob kao da se pocne spajat sam na internet..pojavi se mala zem kugla na 3 sek i nestane...
Hvala...
a da ti meni samo kazes kako si ga uspio dignuti iz cid 36 u cid49??? aj matere ti to vec mjesecima trazim!= Citat =:
Bok decki...
Nakon flashanja k750 u w800 i cid 36 i 49 imam osjecaj da se brze baterija prazni...a to me je pitao i gospodin kojem sam zadnji puta flashao k750 u w800...
zna li netko nesto o tome...
i da ponekad mob kao da se pocne spajat sam na internet..pojavi se mala zem kugla na 3 sek i nestane...
Hvala...
a to da ti se pojavi kugla... ako ode na net... sam to nije normalno... ali ako je na netu normalno je da se pojavi kugla!!!
evo imas ovdje:
http://www.iprotebe.cz/software-edit-flash-file
je li mi mozes samo pojasniti kako si digo cid36 u cid 49??? daj pls... mjesecima to vec trazim!!!
negdje sam procito da trebas neku stariju verziju setool-a i das te ona na pocetku (kad se konektas) pita oces podignut iz cid36 u cid49
ili probaj sa xs++-om, isto bi te trebo pitat jel ga oces "upgradeat"
a cito sam i da je neko samo flashno cid36 k750 sa cid49 softom i sve radi
ali prvo probaj sa seusom
ama pokusavam ja sa xs-om ali mi non stop izbacuje error... neki,,, uspio sam sa nekom starom verzijom dignuti... nesto al ne radi mi sve!!!
no ne pita me da izvrsim upgrade... de ako neko ima taj stari setool da mi da link... da pokusam sa njim!
koji su najbolji driveri za zvuk i kameru za k750 moddani u w800?imam obicne slusalice koje se dobiju s k750,da mi nebi netko preporucil driver za hpm70
trenutno za zvuk koristim WOW by BlackIce a za kameru Kriomag 21.91,pa bi zelio promjeniti,ovi mi se cine zastarjeli
Ne znam koji su trenutno aktualni za K750/W800, ali mislim da vrijedi isti komentar kao i na slicno pitanje u drugoj temi.
hvala crni!!
upravo zaradih 50kn ;D
ljudi imam problem sa kamerom na svom k750i. naime koji god driver da ubacim desava mi se da nekad kamera radi a nekad ne!
ustvari uvijek radi samo kada nekad slikam nekad me samo izbaci a nekad snimi sliku u memoriju!
da li neko zna u cemu je problem?
problem ti je najvjerojatnije u gfx patchu, izbrise ikone oje imaju veze s kamerom i walkmanom, ako je isto, nda drugi patch nađi
nece u mene na taj nacin da se rijesi... a dosad nikad slicnih problema sa kamerom... cudno mi je to!!!
hmm, pa probaj flashati sve ponovo
pokusao sam ... ev malo prije sam popizdio max... full flash i slikam ono bas jedno 30 fotki bez problema,,, odem do auta da slika nesto sto mi treba!!! kad nece!!!
je li mi moze neko objasniti kako da napravim da mi GFX radi zajedno i paketu sa elf??
Znaći mogu uči u kameru i sve slikat i kad bi se trebalo pojavit ono spremanje on samo izađe iz kamere i mogu se j... Ajd ak je neko imo ovakav problem već nek napiše ak je uspio popravit i kak?
EDIT: E da i nije do drivera probao sam vise njih i nepomaže...!
isti potpuno je problem i kod meene... samo sto ja jos nisam uspio rijesiti... mislim da je to ako ti je mobcid36 i ti mu stavis soft odcid49 da mu nastupi taj problem!!!