Ako si iz Zagreba kao što ti i piše u profilu, i ako ćeš bit na bonove, nećeš imat nikakvih problema, a u isto vrijeme će ti se troškovi barem prepolovit :)
Printable View
Ako si iz Zagreba kao što ti i piše u profilu, i ako ćeš bit na bonove, nećeš imat nikakvih problema, a u isto vrijeme će ti se troškovi barem prepolovit :)
Uvijek će biti tako, pohvale su rijetke, a kritike vrijede duplo.
Bio na preplati 1 god. (2006) nakon toga prešao na bonove. Imao sam problema koji su rješeni (uglavnom tehničke prirode, nikada u vezi računa). SZK im je u banani i jedino zbog njih ne idem nazad na preplatu. Ono zbog čega bi mogao preći na drugu mrežu je niža cijena ili bolji uvjeti za moje potrebe. Bonbon tu opasno konkurira, ali zafrkavaju s tim promocijama. Uzet ću ih u obzir kada malo odrastu.
Prijeđi pa ih testiraj i vidi jel' ti odgovara.
Meni eto oni ne odgovaraju jer im je signal van Zagreba jadan, svaka iole bolja tarifa traži točenje s 100kn da bi bila to za što se prodaje, SZK je kao da u njoj rade vesele i ljubazne čimpanze, koje nažalost nisu naročito korisne, pretplata im je kao izdržavanje kazne zatvora (nema korekcije na niže-svi drugi imaju ilitiga što si potpis'o – potpis'o si), jesu li jeftiniji ovisi o tvojim potrebama.
Biti kod njih na bonovima je najsigurnija opcija u slučaju želje za ponovnom promjenom operatera. Prelazak te ništa ne košta, pa vrijedi probati.
Nakon uspoređivanja s T-Mobileom shvatio sam da i nema baš prevelike razlike u smislu ovih internet paketa i tarifa, jer prvenstveno zbog toga sam mislio mjenjati mrežu. Ostat ću još uvjek na T-Mobileu pa ću vidjet kakvi će dalje internet paketi doći.
1.signal van zg je super...ja nisam u zg i imam predobar signal...
2.točenje 100kn za bolju tarifu je puno...ali gledajuci t-mobil i vip dobijas puno jeftinije razgovore i poruke...
3.SZK -točno je da tamo rade čimpanze koje neznaju rjesiti nista i to je jedna veliki cirkus ...nedaj boze zvati suk u t2...katastorfa...
4.pretplata je izdrzavanje kazne to je tocno jer nikad ne naprave neku korekciju nagrade korisnicima pretplate...ali i dalje je to jeftinije od ostalih...
5.bonovi i prepaid su zakon...ako ti se nesvidja sutra si bonbon ili pamidor....
Prešao s vipa na tele pretplatu ali da dam komentar. Za početak puuuuno jeftiniji, pogotovo pred par godina, sada su i ostali malo korigirali cijene. Loša SZK, uvijek je dobro istu stvar provijerit kod dva i više agenta, a najbolje tu na forumu. Aktivacija nekih paketa i slično ponekad nije trenutna, ali ništa strašno, ili ju trebaju ručno iz SZK aktivirat. Pokrivenost ZG, trenutno dobra, nije bila takva kad sam prešao. Pretplata zajeb-počeli su komplicirat, uskoro idem na bonove, opčenito se više bune ljudi s pretplatom, a i bezveze plaćam 10kn zrakarine. Kao da je za nijansu lošiji zvuk(komentari poznatih koji su prešli), ali osobno bi ti savjetovao da si uzmeš start paket i koristiš tjedan dana, istestiraš ga, i poslje odluči šta ćeš a ovaj broj baci.
Kad sam već tu jel zna netko gdje u ZG ima LG 360 viewty snap i jel oni u szk znaju i daju informacije o stanju mobitela u dućanima?
meni nije jasno što ste svi zapeli za službu za korisnike?
ja nisam dosada nijednu zvao(zapravo jesam vipovu da pitam dali rati tomato na mobu od vipa.to kada je tek izaša tomato)
tako da i ako iman probleme a ima s duplim računom, put pod noge i pravac tele2 centar i tamo pričao s tetom koja je dala točan račun a ne dupli..
Fora je u tome što Tele2 centri nemaju nikakve veze s Tele2 uslugama i naići ćeš na slijepu ulicu. To su obične trgovine/partneri koji prodaju Tele2 mobove i najčešće se zovu "Vlado&Ankica d.o.o." i sl. Ne funkcioniraju kao T-Mobile ili Vip centri gdje ti na licu mjesta imaju uvid u račun itd itd. Dođeš kod njih, uzmeš mob ili sklopiš preplatu, dobiješ garanciju i ne vraćaš se nazad dok ne poželiš produžiti/prekinuti preplatu :)
zato sto nije svima tele2 centar pod nosom, zato sto neki nemaju vremena gubit 3 sata da obave to, jel imaju pametnijeg/korisnijeg posla, zato sto je to njihova, a ne moja greska i prema tome ja nemam potrebu odlazit u centar, nego rijesit to na sto je moguce brzi (tele2-lol) i bezbolniji (tele2-lol) način
Stari znamo da si bio na Tele2, ali više nisi i neznaš više detaljno situaciju na Tele2 zato nebi trebao više sudjelovati u radu ovoga podforuma.
znas ono: Tele2 u <3. vjerojatno covjek ima i aritmiju zbog telaca, a ide polako i na onu stvar otkad se prebacio na bonbon.
A cini mi se da nije ugasio broj, samo je spustio preplatu :) saga se definitivno nastavlja.
ako ne sudjeluje kako bi si onda nabija postove svih 120 je tu napisa da pljuje po tele2 kao da dobije 100 kuna za svaku uvredu na njihov račun..
i u ostalom što sulžba za korisnike zna bolje i više kada dođe kakav problem od ovog foruma?
ako je krivi račun to mogu i u tele2 centru obavit ili bilo koji operater iako bio on čimpanza kao što kažete, ali naravno ako imate sve dokaze da ste platili a njima nije proknjiženo, a ne bes potvrda nebi ni ja vam vjerova
mala preporuka.ako si poslao zahtijev i u zahtjevu ostavio kontakt telefon na koji te SZK obavezno mora kontaktirati ,a nitko te u roku od 7 -10dana nije kontaktirao,nazovi sam SZK i zatraži požurnicu.Naime na prodajnom mjestu ili ako si sam slao zahtjev,nemaju ingerenciju raskida, nego samo slanja zahtjeva,to obavljaju druge službe.
Moja preporuka BJEŽITE ŠTO DALJE OD TELE2! Kod njih sam na pretplati od samog početka tele2,ali sad je dosta! Kud me kradu,još rade budalu od mene. Nikad ne koristim internet na mob,nemam potrebe, pa ga nemam ni u postavkama. Ali,zato ga imam na računima zadnjih par mjeseci! Zovem SZK,oni mi kažu pošalji mail na prigovore,ovi obećaju ispitati i odgovoriti u roku 48 sati...Čekam danima,ništa...pišem ponovo...pa još jednom...i nakon 30-tak dana stiže odgovor! Račun je uredno obračunat,ako se ne želim služiti internetom neka ga maknem iz postavki! Halo!!!! Čak sam karticu prebacila u prastaru nokiu koja uopće ni nema mogućnosti korištenja interneta! Toliko od mene...
ja sam valjda jedan od rijetkih koji je zadovljan s tele2.. to sam već dvaput napisao :D SZK nisam nijednom zvao jer nisam imao čemu.. a ako nešt ne radi 5min, ne zovem SZK bezveze.. pričekam sat-dva i sve opet radi.. ili restartam mob.. i nikad mi nisu obračunali neki misteriozni promet, bio sam 2 god na tarifi 150, sad sam na 50.. prešao sam sa tmobila jer nisam mogo plačat visoke račune..
I ja sam prezadovoljan s "Telcima", cini mi se da sam na Tele2 neke 3 godine i nikad nikakvih problema, zapravo bio je jedan mali ali nema veze nisam se puno zivcirao oko toga, ako koga zanima sta je bilo da napisem, unatoc aktiviranom surf paketu maznulo mi s racuna 20-30kn nesjecam se sad tocno koliko, ali nema veze dogadja se.
Sve u svemu tele2 je ok, nemojte pretjerivat!