Ma živio care, konačno proradilo to sve...:thumbup:
Ima tolko načina i sve sam probao ali sam ovime sam riješio problem...
Zahvaljujem :respect::beer:
Printable View
Natjero MSN da proradi - makar sumnjam da ću bit puno na njemu, kao i prije.
BTW, kako je fora gledat Firefoxom cafe... Jedva čekam buraza da dođe, pokrenut ću Operu (neznam koju buraz ima verziju), Firefox 3.0.7 i Internet Explorer 6 u isto vrijeme na istom kompu i svjedočiti nečemu spektakularnom...
4 sata i 7 min je trebalo da netko napiše post iza mog. Smrdim, a :p?
Kako smrdi? Po čemu?
BTW, svi vi koji imate I ♥ nešto u Cust user titlu, pazite moj - pravi muški :p!
Nije isto po ribi i po čovjeku... Aj provjeri da ti nije nešto u kući zagorilo :D.
Pokrenuo Operu 9.64, Firefox 3.0.7 i Internet Explorer 6 u isto vrijeme na istom kompu i ništa spektakularno... Duplo sam loggan - s IE i Firefox.
đizs, mozak ti bu zakuhal :p
Aaaaaaaa nebu! Zgasio IE6 :rolleyes:...
Što ste dosadni sa tim imageshack-om...ja koristim kaj hoću :p
nedaj se , Gogi!ja isto koristim imgsch ... to je klasika!!!
doduse , cesto je down pa moram guglat zatocnu adresu onog tinypic .. but still..
A ja isto... Kako sam moddao firefox - "spržio" sam burazovu Operu :D! A samo sam promjenio skin i dodao jedan plugin...
@GoranZagorje,
Ma samo se ti veseli i koristi sta god zelis...
Samo ne ocekuj da ce drugi moci do tih tvojih slika. :rolleyes:
:lol::lol::lol:
Hrvati su doselili u 15./16. stoljeću ;D;D;D;D
by Ante Gotovac
Koja budala.... ;D;D
pravi Hrvat, nema sta.
Pravi Hrvat i čistokrvni pravi Zagorec i ponosim se time :respect::respect::respect::respect:
a to kaj je neki program slovenski, turski ili arapski zaboli me neka stvar ako odlično radi i funkcionalan je u prvu ruku...:scool:
@GoranZagorje,
Um, mislim da je to islo Gotovca a ne tvog ImageShacka. :)
Mislim hej, ja na Linuxu koristim slovenski window manager. :D
No i dalje stoji sto sam ti rekao. Uzivaj u svom jednostavnom toolbar uploadu, ali ne ocekuj da ce ljudi moci (lako) do tvojih slika.
Nemoj krivo shvatiti, nije da ne volimo IS, problem je samo sto ta stvar jednostavno ne radi.
OT: programisem nesto za fush, usput gledam neki filmuljak na RTL...
Onda moja greška... ;)
a gotovac je priča za sebe, seljo prve klase...
A kaj se tiče IS pa kak se nebi moglo otvoriti, svi normalno otvaraju slike kao i ja njihove...
uglavnom idem sada dalje, prekasno je za pametne rasprave ;D
Pozz
A eto, ja ti kazem da ne radi. I to ne samo meni.
Ali da, dosta "pametnih" rasprava, imam i ja pametnijeg posla... ;)
došao s posla...
napokon idem spavati...
laku noć...
:wave:
Ustao i lagano se pripremam za krenut prema Dubrovniku...
Jos imam popit kavu,naduvat gume, i ulit gorivo... C U mozda veceras,a mozda sutra. Ko pravi probleme,zajebo se je... :satan: