Zato sam ja vege, pa nemam problema s pastetama. :D
OT: Isprobavam Elive-compiz, malo neuglancan ali nije los (ovo pisem s njega). :)
Printable View
Zato sam ja vege, pa nemam problema s pastetama. :D
OT: Isprobavam Elive-compiz, malo neuglancan ali nije los (ovo pisem s njega). :)
Sounds interesting - možda ima nade za vječni vapourware :)
Ico promijenio avatar :)
Gledam iphone- ove.
Ovaj me posebno zainteresirao ;D
Stanje savršeno. ;D
Ali ovo je najbolje:
:lol::lol::lol:= Citat =:
Has been tested and works perfect!! The screen is cracked in the upper left side but the phone works normal!!
Ali za 100 dolara ljudi prodaju normalne maksimalno očuvane iPhone- ove, a ovaj ovo ;D;D
Ajme....
Dok mene nema, nadrobite postova ko... khm....
Došao sa zrinskog....
Interesting...
Tko je online? Nema živa duha... ;D
Al laku noć... :wave:
:zzz:
Noć... :wave:
Idem i ja, sutra me čeka noćna mora: latinski...
EDIT: i da, zbog j***** škole nisam partijal s frendom, gad dobil 10k kuna na kladi, i sad je proslavil... :mrzimškolu:
Babe penzionerske, svi osli krmit. :belj:
A nista, onda cu ja tu glumit duha nezivog. :spin:
ja nejdem. zutra moramo postaviti 1.5tonske kompresore, 5metarni elektroormar i 2 inox bačve od 5 hekti za hajcati vodu. neispavan si bum vjutro stepel 2 gemišta tak da mogu efektivno delati bez ijedne sive stanice aktivne :p
Tako treba. :D
Hm, INOX bacve... Zvuci nekako poznato... Jel se to pravi neka stamparija (ako znas taj vic)? ;D
neznam. al volim inox bačve i njihovu glavnu namjenu :D
Heh, tako sam nekako i mislio. :D
Inace, na ovo sam mislio:
Hm, ovo je moglo i u zayebancije... :)= Citat =:
Gostovao jednom na nekom radiju čiča farmer, pozvali ga da ispriča svoj tipičan dan. I krene on.
- Pa, kad se probudim, prvo drmnem jednu ljutu. Onda siđem dolje, vidim baba složila doručak, pa usput drmnemo još po jednu. Onda odem u polje raditi, tamo drmnem još butelju...
Uto ga prekine voditelj:
- Hm, oprostite, ali ovo je emisija za djecu. Možda bi bilo bolje da ne pričate ovako izravno, već nekako prenesno. Recimo, kao da učite.
- Aha... A dobro, mogu i tako. Dakle, kad se probudim, prvo pročitam knjigu. Onda siđem dolje, vidim baba napravila doručak, pa uz doručak još svatko pročita po jednu knjigu. Onda odem u polje raditi, tamo pročitam još par knjiga. Onda dođem doma, vidim baba složila ručak, pa usput opet prolistamo par knjiga. Poslije odem s pajdama u grad kod tete Đurđice, ona radi u knjižnici, pa tamo svi pročitamo par knjiga. Znamo posjetiti i Štefeka, on ima štampariju. Prije spavanja još pročitam neki lakši roman. I djeco, upozorenje za kraj - ne miješajte gradivo, od toga boli glava.
noć je tek počela... ;)
idemo... :D
Jutro.
Moram učiti. :( :)
jutro...
u šetnju sa psom... ;)
Jutro.
Thx Smuchac za link na mp3 ;)
Ne volim HMH i nije me podsjetila na njih, ali brat je lud za HMH pa ću pitati njega šta misli ;)
Mislim da će danas opet biti lijep dan.
Lebdim ovih dana :D
Dobar dan svima...
izbušio dvije rupe na stropu :D
sad lagno odmaram... :p
@Ravilo: ha, ha, ha... ma nije za stropni prozor...
bilo mi dosadno pa na razmaku od 1m probušio dvije rupe promjera 4-5cm :p
Nije da bih bolje vidio kišu, već da bi provukao kabel, tj žice za rasvjetu... :)
Surfam sa svojim drugim kompom kojemu je ovo prvi put da je spojen na net... :)