@predator: najbolje ti da nekome daš ili tražiš broj moba tko će sigurno doć onda dođe koju minutu prije pola 8 ispod sata, i nazoveš tu osobu i onda se nađeš sa njom... (a ta osoba valjda pozna nekog drugog sa foruma) ;D
Printable View
@predator: najbolje ti da nekome daš ili tražiš broj moba tko će sigurno doć onda dođe koju minutu prije pola 8 ispod sata, i nazoveš tu osobu i onda se nađeš sa njom... (a ta osoba valjda pozna nekog drugog sa foruma) ;D
Ajde neka mi onda netko tko ce doci posalje broj na pm da mu se mogu javiti.
Idemo zatrpati predatora brojevima. LoL ;D
Ko nakraju sigurno misli doc danas?
nista od mene, nesto iskrsnulo
Dragi moji forumaši....na kraju sigurno dolazimo ja i t-maca.očito nitko više.Wildbabe,mala,malena otkazali...za zerobrava ne znam.A već je 17:00sati.
Pa ja vas pitam isplati li se nalazit ili ne????
Baš razmišljam bili - nebili. Cajke ili forumaši...
Od okupljanja ništa!Meni je jako žao,posebno one koji su imali stvarnu namjeru doći...nadam se da ste pročitali ovu obavijest i da ćete ju prenjeti onima koji nisu.Pozdrav
Nemoj to uzimati previse k srcu mili jer ce biti jos prilike za okupljanje, ekipa jednostavno nije mogla danas, tako se potrefilo valjda...:beer:
Ne znam za ivstojica, ali ja ću doć kod Trga, pa ako netko hoće još nek dođe do 20h (ja ću dotad čekat)...
Da draga moja, kad ti svi otkažu bez nekog očiglednog razloga u zadnjem trenutku to se može samo protumačiti na jedan način :notooth: Anyway, možemo održati sastanak kakav god da bude. Ja sam još uvijek da se nađemo kod Trga bana Jelačića u 19:30, pa ako nas dođe samo troje, bit će troje :notooth: Ako treba netko moj broj mobitela, može ga zatražiti na PP...
Ajde vidimo se :)
Pa onda dodji na 1 sat. Bit ce veselije nakon 1 pive ;D
Tja, zafrkali ste se sto niste dosli. Gore je Ico stigao, ja i Zero cemo za koji minut, tak da jos nije kasno da dodjete tko je htio...
Idemo opet. Sutra u 6 ujutro na sladoledne slastice. Kome pase?
moze, sam, kaj to nije malo prekasno :jump: ?
E meni to ne odgovara... eventualno neki petak poslije 8 ili vikend...
LOL, fino se šalite :) Ono ne znam, tko bi se lud dignuo u 6 ujutro i išao na sladoled :)
sve za sladoled :D
Meni bin pasalo neko okupljanje nocas oko pol 4 ujutro ;D
I ja sam za :) Taman prije krosa :D Samo tad ne radi ni jedna slastičarna ;D
ova tema je nesto zamrla.... ajde
AKCIJA ;D
kakva akcija?
Ako je idući tjedan, može mo se dogovoriti...
ovaj ništa... :-/ :spin:
malena nam je nesto hiperaktivna veceras, ajmo neki prijedlog za okupljanje....:turn:
kad dobim godišnji