...4. epizoda heroja zaredom - užas - mislim da mi frcaju iskre iz očiju...
Printable View
...4. epizoda heroja zaredom - užas - mislim da mi frcaju iskre iz očiju...
Gle dok god nije 4. epizoda Saraških kronika jer mislim da bi umro od dosade.
ojme vec je toliko sati,pa stavljala fotke iz pivnice,otvorila jednoj zeni blog,jer ona nezna ,pricala sa 5 ljudi,dogovarala se za pice ,kave,slala mailove,dobivala cestitke,jos moram na yovill ..i onda mi neko veli da si nadem neki hobi ahaha:fish:
došao doma s posla...
prošetao psa, sad laganini na spavanje... ;)
sutra spajanje kompa i malo čišćenje... ;)
laku noć... :wave:
evo ustao se..pregledao postu..idem sed odgovoriti na mailove,pa cu u laganu setnju Bakuom te veceras za Aktau....
Evo...probudio se. Nema nikoga.
Čitam novosti, šta se dogodilo i šokiram se kako na Dori pobjedi muškarac koji falša da me duša boli!
Inaće sam od ljudi koji "imaju sluha" pa me ovako šta para po ušima!
Nadam se da se bude popravio do onoga pravoga.
Inače mi ni pjesma nije nešto jer vuće na španjolski melos, nisam gledao sve nego jednim uhom slušao jučer jer nemam živaca za to.:notooth:
Upišao sam se od smijeha na komentare sa hr foruma!
jutro
sunca sija a ja odo u kljet....
a od Igija i Tene spil bum si duplo...
ko je za gem?
traže se mladi i orni za štihanje,spol nije bitan
...tipkam po tipkovnici...
I žderem sladoled....
pržim pušim idem na jutarnju pivu
Klin se klinom izbija ;D
vuki, aj mast disapojnt ju, al cuki ne falsa, to je jednostavno takva pjesma, u molu. svaki mol tak zvuci. a mol pod huljicevim vodstvom zvuci najgore :D inace taj mali igor ima fenomenalan glas i prilagodljiv je svakoj vrsti glazbe
sad, drugi je par rukava sto to nije pjesma za eurosong. ma, uostalom, a tko jos gleda eurosong i zivi u uvjerenju da najbolja pjesma pobjedjuje? :D
de je mala, ona je sretna sto je cuki pobijedio, sto posto. znam da je cendrala kad je ispao iz operacije trijumf.
nit ja, ja sam isto samo pogledala ovo s jutuba.
pjesma je ocaj teze vrste, al mi cukrova ne dirajte!! :D
pozdrav svima...
odo tražiti sklopke i priključnice ... :)
I ko će nas na kraju predstavljati na Eurosongu?
Kruh iz pekare me umalo koštao 2K kn :rolleyes: :desperately need coffee or some uper-screaming-kind-a-pill:
pa moraš ga platit prije neg izađeš iz pekare, ak nečeš biti gonjen!
pospajao novi komp, spojio zvučnike, i sad uživam u blagodatima 22" lcd-a... ;)
to je život... ;)
Stara moja,nemoj me sad krivo shvatit...
Bavim se glazbom evo vec deset godina. Pjevam,i sviram nekoliko instrumenata,i dobro znam sta je sinoć bilo na Dori.
Globalno: Sramota i Bogu i narodu.
Cukrov: Posro se je na sve sto zna,a zna mnogo,i to je najzalosnije u cijeloj prici. Pola pjesme pjeva iz nosa i grkljana,jer je teoretski (njemu) nemoguce pohvatat onako kretenski sastavljenu pjesmu. Brat
-bratu,isto ko da mu je ono bio prvi susret s pjesmom. Inace ga postujem jer je jak vokal,ali kao sto rekoh,posro se je sam po sebi s onim,a kako je pobjedio,Boga pitaj.
Jedna Ivana Banfić je mogla po meni ic u Moskvu,a od ostalih nitko.
P.S Izvinite na rijecniku :respect:
OT: Doso s tekme. Popusili smo 5:0. 11 igraca u vidno alkoholiziranom stanju od sinoć. Trener nas je razapeo,i najavio nam je reforme u disciplini... :beer:
Dan dolazi...
ova Aleksandra Grdic...
ahhhhhhhh uff ahhh
http://img166.imageshack.us/img166/4...ojuliet2jt.gif
Dosao s kave (koja je samo izgledala kao pivo), idem sad opet radit nesto "pametno". :)