Krvavi dijamant - meni se film jako svidio, nabrijan je emocijama i napet je svake sekunde. Nakon filma sam razmisljala o tome jos pol dana. Inace ne volim Di Caprija, ali stvarno je dobar u filmu.
9.5/10
Printable View
Krvavi dijamant - meni se film jako svidio, nabrijan je emocijama i napet je svake sekunde. Nakon filma sam razmisljala o tome jos pol dana. Inace ne volim Di Caprija, ali stvarno je dobar u filmu.
9.5/10
Silent Hil - odlican film
naime obratite paznju napisah film, a ne hororac, jerbo nie strashan (bar meni), mozda je vishe ogavno (ovisno kakvog je ko zeluca)
ocejna 9/10
prica 10/10 - orginalna, dodushe vec sam vidio iste finte negdi, a sad dal prati igru nisam ziher, igru nisam nikad odigral do kraja
efekti 9/10 - malo su na nekim dijelovima zasrali s onim spodobama, mogli su ih jos ogavnie napravit
fotografija 10/10 - odlicna, puno detalja, odlican odabir boja i kontrasta
gluma 3/10 - to je jedini loshi dio fima, ova glaavna Rose, uzasno me zivcirala s onim stalnim trckaranjem okolo i vrishtanjem, te prihvacanjem sveg kaj vidi, bez da malo zastane i priupita se o nekim stvarima
Derailed 10/10 ništa nije onako kako izgleda
Cursed 10/10 zanimljiv horor o vukodlacima s dijelovima komedije
"Saw 3"
Fora, ali.. ALI. Tko je gledao, može shvatiti zašto..
6/10 ako računamo da je 1. dio 10/10
Jackass 2
...još luđe i još bolesnije fore neg u prvom dijelu - 8/10 ...
Noć u muzeju
Ocjena: 5/10 ...
Film je OK, ali me nije oduševio... nekako sam očekivao više, smješnije... :-/
Noć u muzeju: 6.5/10 - lagana i zabavna komedijica, za ugodnu subotnju veće... btw, kako sam čuo to je prvi hollywoodski blockbuster koji je rađen prema jednoj hrvatskoj slikovnici...
da,da... to je Hrvat napravio,ali nije Hrv slikovnica...lik tam živi i prodao studiju pravo da po tome naprave film,koji je pravi uspjeh,za sad u sad-u oko 220mil...
Pogledao Strah i prezir u Las Vegasu (opet) i film je do bola...
http://img264.imageshack.us/img264/5...asveab2.th.jpg
Divlje putovanje u srce americkog sna...
Ocjena: 10/10
Pogledo Apocalypto od mel gibsona,moram priznat da si je stvarno dao truda oko ubijanja i prikazivanja krvi na filmu,ali nemreš mi staviti umjetnu životinju (jaguara) i onda oni kakti njega ubijaju a vidi se iz aviona da je plišana igračka (zbog toga jer su joj oči bile ko one na onim starim plišanim životinjama samo priljepljene) sve u svemu puno realnosti,ja sam si nabavio preko šverca taj film i moram kazat ima hrv. prijevod i slika je ko da sam snimo s kamerom svojom,što se tiče realnosti to 10/10 a što se tiče sveukupnog dojma 4/10
a kaj ste mislili , da buju zivog leoparda il kaj vec je stavili , jaguara?
stamp znam da nebi smjeli staviti živu životinju,ali uz današnju tehnologiju barem su ga mogli napraviti animiranu kompjutorsku predođbu (mislio sam nešto slično kao gospodar prstenova),to je več koliko toliko realno jer ovako izgleda ko da je radio amater a ne mel gibson
2 Igor: Babel je odličan film, ali jakojako težak i mislim da mora proći još podosta vremena da bih ga ja mogao opet gledati; nešto kao i onaj "21 gram" - stoji mi u ladici već godinu i pol, a ne znam kad bih ga opet mogao gledati.
Babel - čak i u kinu, barem 2x mi je došlo da ustanem i odem malo na zrak..
Sinoć gledao:
"CRANK"
Odlično snimljena zabava; sviđa mi se svaki kut snimanja; svaka scena ostavlja neki dojam. Meni je u sjećanju ono trčanje iz bolnice nakon doze epinefrina. ;D A da ne govorim za kinesku četvrt :klap: :klap: :klap:
7/10
"THE PRESTIGE" - fenomenalan film!
David Bowie kao Nikola Tesla, hehehe :) Jackman/Bale su nevjerojatni, nisam puno očekivao, ali film je stvarno izvrstan! :)
http://www.imdb.com/title/tt0482571/
9/10
krvavi dijamant-8/10
Apocalypto -genijalan,ne znam tko bi se to usudio snimiti i tko bi mogao tako dobro snimiti film takve tematike osim gibsona...nije za svakoga,ali pogledati 8.5/10
inside man - 10/10
deja vu - 10/10
uuuuuu,netko voli denzela i 10 se dijele sam tak...:klap:
World Trade Center-film olivera stonea,pa znate šta možete očekivati...6/10
U potrazi za srećom,odlićan obiteljski film,glumi will smith kojemu je ovo jedna od naj uloga koju je odglumio-nominiran za oscara...8.5/10
HULIGANI(GREEN STREET HOOLIGANS)
OCIJENA 10/10
odavno nisam pogledao ovako dobar film
preporučam svakome
the prestige 9/10 odlican film