hvala na pomoći...uređaj odnešen na servis
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Printable View
hvala na pomoći...uređaj odnešen na servis
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Vidim da tema baš više nije živa,ali ajde da probam.
Stavio sam fulmics 7.5 i xceed kernel prije dan-dva. Užasno se grije i događa se throttleing(ne bi li xceed kernel trebao to rješavati sam po sebi)?
Sad razmišljam da stavim neki thermal mod ,ali opet vidim da pišu da se nebi smjelo s custom kernelom.
Prije toga sam imao fulmics 6.5 s modom od fulmicsa za throttleing i nije bilo ovako intenzivnog pregrijavanja niti throttleinga. Jedini razlog za xceed je bilo to da sam mislio da će se poboljšati baterija,ali ja ne primjećujem baš neko poboljšanje.
Ima tko ideja?
Zna li netko gdje naručiti originalnu bateriju ? Da je provjereno uzimao jer koliko čitam čak i na amazonu su fake...
Najbolje je pitati direktno LG Hrvatsku. Imaju podršku na svojoj stranici, a i preko fejsa su ažurni s odgovorima
Kaj se tiče Ebaya, ova mi izgleda legit prema recenzijama kupaca
One verzije 6 i nešto su bile dobre za bateriju. Ove nakon 7 ne baš toliko dobro.
Stavio bi i i neki drugi rom ,ali hoću kameru od stocka imati pa nemam pojma što drugo da probam...
Pitao sam ih na faceu i oni su me usmjerili na mail pa ću još tamo probati. Inače, lg europe nema opće baterije za njega ,a recimo lg usa je ima za 30 dolara ili tako nešto.
Ovo se čini ok s ebaya,ali koliko vidim nikad ne znaš. Da se da vidjeti razlika da li je original ili ne baterija po "rupicama" na kontaktima i naravno fake ne drži baš kao orig.
Nažalost, isprobal sam sve Fulmics Rom-ove sa Marshmallow, i Marshmallow solo ali od baterije se nemre (barem u mojem slučaju) očekivati više od 15 sati rada tj. 12 ako stalno nekaj prčkaš po mobu kaj je meni bezveze. Vratil sam se na 5.0 Lollipop i sad mi baterija sa prčkanjem svako malo traje cca 35sati odnosno očekujem u nekom (po meni) normalnom režimu rada 40-ak sati. Naišao sam na GravityBox koji ima puno mogučnosti kaj se tiće tweakova i u kombinaciji sa G3 Tweaks Box-om napokon imam sve kaj hoću. Možda još naći kakav dobar Icon Pack i to bu TO.
Evo, ovako to izgleda danas kada su svi tweakovi posloženi pa nema više pretjeranog prčkanja po mobu osim redovnih poziva, nešto malo interneta i malko naslikavanja. Ja super zadovoljan i nikakvi Fulmicsi, Marshmallowsi, Nougati, Napolitanke i kaj ti ja znam kakve sve ne slastičarije ne dolaze u obzir. Jedina opcija za nedaj Bože je 10N opet sa TweaksBoxom i GravityBoxom dolazi u obzir
Edit: PSMTR nemrem stavit slike (ili neznam). Pomoć?