Stealth 10/10 - borbeni avioni 21 stolječa
Strombreaker 6/10 - "james bond" od 14 godina
Printable View
Stealth 10/10 - borbeni avioni 21 stolječa
Strombreaker 6/10 - "james bond" od 14 godina
Pokojni(Di Caprio,Matt Damon,M.Walberg) 10/10 pogledati pod obavezno
Otac na sluzbenom putu- 10/10 (legendarne recenice..):)
scrubs (sve 6 sezone) 11/10 (jest da je serijam, ali nisam mogao izdržati. sad krećem gledati otprve sezone opet:)
a ponovo me odusevila mirjana karanović http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h020.gif
..eto pogledala grbavicu - 8/10 nekak sam vise ocekivala od tog filma:jehon:
djelatnik mjeseca ...solidna komedija... 6/10
BORAT - ZWEEEEEEEEEEEEER
SAW - 7/10
SAW 2 - 9/10
5th Dimension: Ghosts 6/10
saw je bolestan,dvojka jos ludja,a Ghosts je dokumentarac o duhovima,nije lose za pogledat ali moze bolje
nacho libre--malo drukčija komedija od ostalih..fenomenalni j.black u neponovljivoj ulozi,meni apsolutno glupo fenomenalan film...
saw 3 5/5 odličan film
impuls.. film je ok, ne svida mi se samo kad bi trebao biti rasplet bude kraj :thumbdown: 6/10
jackass 2 nisu normalni ;D 10/10
"Blood diamond" u Londonu. Pretenciozan i pomalo rascjepkan. 6/10
BTW: gledao sam predstavu "Guys and dolls" u Picadilly theatreu. Don johnson u glavnoj ulozi ;D Šteta što kod nas nema takve kazališne scene:( Čista desetka!!:)
Monsunsko vjenčanje
8/10
jako zanimljiv film u kojem je prikazana današnja indija, u kojoj se miješaju zapadnjački način života i tradicija koja je duboko ukorijenjena. film je podjednako dirljiv, koliko i zabavan.
Moje ime je Modesty
3/10
totalno razočaranje...rađen je prema stripu koji nisam čitala pa ne znam kako je tamo funkcioniralo, ali na dvd-u je pisalo da je ona (Modesty) tajni agent, što uopće nije istina. barem u filmu. osim toga, radnja i likovi baš nisu dobro razrađeni.
na kraju mi je najsimpatičniji bio glavni negativac...
"Noć u muzeju"
Totalno razočaranje. Stilski i akcijski nedorađen; priča blijeda, sve u svemu - nedorađen film na zanimljivom predlošku.. Imao je sve predispozicije, ali su kiksali.. 3/10
http://www.imdb.com/title/tt0477347/
P.S: Jedini fim gdje mogu gledati Owena Wilsona je "Zoolander". Jedina uloga koja mu stoji (valjda zato jer je ujedno i jedina koja je pisana za njega). Čovjek je nevjerojatni neandertalac sa totalnom falinkom za glumu. doduše, uz onaj nos, glumu rijetko tko i zapazi.. A Steve Coogan je zanimljiv jedino dok vozi Lianu ili F.550 Maranello po Bedfordskom aerodromu kod Jeremy Clarksona u "Top Gearu".. :(
ja dobio 4 karte za pretpremijeru -put do sreće sa will smithom:chatter:
kažu odlićan film,vidjet ćemo...
Prestige - ocjena 8/10, meni jako zanimljiv film... interesnatan...
eto,gledala sinoc ponovo "dom za vešanje"
10/10 i to sve radi fantasticne glazbe.....ederlezi....savrseno http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h040.gif
honey 10/10 pricha ne predobro razradjena,al Jessica Alba:spin: predobra
pulse 7/10 kao što je rečeno nema završetka,valjda ciljaju na drugi dio!:)
silent hill - sinoć smo se nabrijali dečko i ja na taj film, kao buhuuu horror, sad ćemo se cimati.. kad ono nakon pola sata filma ja samo što nisam zaspala od puste dosade. dečku se film jako svidio, meni... pa tak.
ocjena: 3/10 (i to sam mu previše dala)
ok, nije neki glumac ali nje ni tako loš. u zoolenderu je lud lud ;D meni je taj njegov nos baš JAKO sexy :kitty: :love:
owen ima brata?!?! :jehon:
da luke wilson...malo više filmove gledati...