Screencast Video Recorder (ima i demo verzija)
Potreban je root za aplikaciju
Printable View
Screencast Video Recorder (ima i demo verzija)
Potreban je root za aplikaciju
Je li ima neka app za kameru da mi bude bolji kvalitet slike kad slikam po mraku u odnosu na ovaj default ?
https://market.android.com/details?i...5sZ0NhbWVyYSJd
ja koristim ovu dobra je i videosnimanje ima zoom
Pozz, da li postoji android aplikacja da se mobitel(xperia mini st15i) pri spajanj( spajanje sa kabelom na usb port TV-a) sa TV-om ponaša kao usb stick, odnosno da mogu "povući " divix film ili slike s mobitela.Inače TV je panasonic G20.
Jesi li probao na istim postavkama kao i kada spajas na PC jer je meni GW620 radio kao stik na Sony tv-u. Uredno ga prepoznao kao storage. Mozda je prob u tv-u.
izgleda da je do TV-a jel ga prepozna, ali kaže da nije podržan.... Ma spaja sam ga ja preko WiFi...ali ovo je jednostavnije..
jel ima ko belu?
thx
Ovakva bude ok?
http://2.bp.blogspot.com/-dP9wP4P9SR...pa%2Bv1.33.jpg
Svi lijeni postaviti link :)
Hvala instalirao sam pošto je free ali sad kad uđem izbacuje mi stalno da kupim full verziju ili da ukucam key
PS: Isplati li mi se instalirati novi android 2.3.5 a sad imam 2.3.3, jer mi i to stalno izbacuje da instaliram i hoću li izgubiti već instalirane aplikacije i sve što imam na SD ako ga instaliram ?
poz svima. jedno pitanje, gdje mogu naci program za overklokovanje procesora za htc desire s i da li je preporucljivo to raditi?
No-Frills CPU control. Vec se spominjao samo stranu-dvije ranije pa pogledaj.
Alo ljudi dajte pomagajte... Trazim vec tjednima neku aplikaciju sa pushom za rezultate al sve... Od hokeja do pola od cijelog svjeta il bar za vecu vecinu liga... Lud sam vise ima ih na tone al mi ni jedna nije ludilo... I dalje koristim livescorehunter sa rucnim refreshom...
Nije do TV-a
ja imam Panasonic G30,spojim nokiju X6 i prepoznaju ju bez problema kao USB storage,medutim kad spojim Galaxy S2 pise uredaj nije pronaden
Glupo pitanje - jel ti mozda iskoci nesto da odaberes nacin spajanja, i ako da, jel odaberes usb disk, usb storage, prijenos podataka ili sto li vec?
u tome je prednost nokije,jer ona nudi tu mogučnost...dakle pita te na koji ju naćin želiš spojiti sa uređajem u ovom slučaju tv-om,odaberem masovna pohrana i telka ga prepoznaje kao USB
galaxyja se da spojiti preko HDMI-ja,dakle u HDMI port od telke,međutim u USB port nema konekcije kaže uređaj nije pronađen
Pa kad spojiš, jel se na mobu pojavio notification za USB storage?
Jesi probao preko AllShare?
S kojim programom i kako mogu na X8 maknuti one orginalne programe, koji mi samo guše memoriju kad želim nešto novo skinuti i instalirati
Isto tako, predinstalirani programi i aplikacije nemaju veze sa prostorom raspolozivim za korisnicke programe i aplikacije, niti oduzimaju korisnickog prostora, tj. njihovim brisanjem neces dobiti nista vise prostora za svoje aplikacije.
Takodjer vec receno negdje...
Koja aplikacija je dobra za skidanje videa i pjesama?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk