Malo više od godinu dana
BTW
Rade mi tipke normalno već više od 5 sati. :)
Ne znam koliko će još. :)
Na kraju ću ja njima na servis odnjet full modan mob pa ću se pravit faca ;D :bat::funny::comp:
nemoj odnijeti modan... nece ti priznat garanciju... ja sam tako postupio jednom bas u Hr u Puli i ljudi su znali o cemu je rijec... bilo je rijec o joysticku
Ma rade mi sad tipke normalno, ne znam šta je bilo mobu... a bio mu reflashao sve osim EROM-a i opet nije radilo... dakle bio je hardver.... neam pojma šta je to bilo
e, kad ocu da ikonice promijenim bez spajanja na pc, tj da preko memory sticka ocitava, kako da napravim shortcute je dosta samo jedan za mapu, ili za svaku ikonicu posebno?
za svaku ikonicu posebno
samo u notepad-u napišeš putanju u mobu gdje hoćeš ikone prave i spremiš s ekstenzijom .@
a je li ti i sad radi mob kako treba?
skini onaj pack shortcut-a iz prvog posta, ili drugog, koji već...
@tnt_tunja
Da, sve normalno radi
Da, zasto ne bi radilo? Ovaj postupak za promjenu menu ikonica radi na svim dumb telefonima, koliko znam. Samo trebas imati ikonice i menu.ml za svoj telefon, ili prilagoditi neke postojece.
No ovdje se prica o K750 i srodnima, pa nemojmo o K800.
Za K800 vec ima drugih tema.
u mene je R1joo5 firmware to su mi stavili ovi u servisu... nebitno pa me zanimaju dvije stvari
1. zvuk dok razgovaram je toliko tih da se jedva cuje... je li to do firmwarea ili je zvucnik se zeznuo, da li postoje kakvi acoustic driveri koji pojacavaju taj zvuk
2. da li u onom tajnom meniju postoji negdje da se stima kontrast ja koliko se sjecam prije je bio a sada ga nemogu naci da si bog... mislim da je to do firmware... ispravite me ako sam u krivu!!!
aha thanks ravilov... a je li mi moze neko dati il neki link do acoustic drivera koji pojacavaju zvucnik na slusalici... ili je to do firmware???
EDIT:
ljudi pomagajte... htino je...
ovako nisam znao da mi je lik promijenio plocu ili sta vec... i sad je mob cid36 a bio je cid 49... ja to nisam znao i flasho sam mu soft od cid49... kad sam svatio bilo je vecc kasno... neznam dokle je doso ali sam ga ja prekinuo... i sad mob ni na sta ne reaguje???
ima li pomoci???
Probaj ga flashati opet s tim CID49, ali ne prekidaj, pusti do kraja.
Mozda ga digne na CID49, pa ce ipak normalno raditi... :dunno:
znam ... al najveci bad je taj sto ja mobitel nemogu nikako spojiti niko ga ne prepoznaje... najgore mi je sto ga PC ne prepoznaje... trebao bi biti onaj zvuk na zvucnicima kada se spoji neki uredjaj!!!
EDIT:
evo ga ozivio sam ga napokon... najprije novi usb flash driveri. zatim izbriso stare usb i ubacio nove... pa onda na posao!!!
prvo backup GDFS-a a onda FS+MAIN od k750i cid 36... pokusao sam kao sto je ravilov rekao od cid49 al izbaci neki error!!!!
super sad je sve OK!!! samo jos jedno pitanje da li se moze staviti ikako cid49 na mob???
Da li postoji video driver??? Jer vidim evo ima mapa ifs/settings/video... mislim da nema jer nigdje nisam vidio da to postoji za download al ev onako cisto pitam!
FS/system/settings/umts??? Sta ovo treba da znaci??? Ja koliko znam tel ne podrzava umts!!! Ili???
Ako neko ima patch za GFX za K750 cid36 R1db001 i R1ca021
Ljudi ispricavam se ako je ovo glupo pitanje i ako je odgovor vec negdje stavljen, ali ja sam trazio i nisam nasao...
Moj frend ima k750 kojeg sam mu flashnuo u w800..
E sad ja stvarno ne razumijem...kako koristiti flash teme na njemu??
Ili se treba staviti menu.ml...ili kako to vec ide...inace ja imam w610 i samo uploadam sa setoolom thm i swf file...
a primjetio sam da to nije slucaj sa w800... pls answer
1000 put, ne mogu flash teme na w800/k750/d750...
bilo je priče na se-nse o tim flash menijima i nekim posebnim customize.xml fileovima...šta ja znam...i na kraju se također i tamo odlučilo da i to ne ide...ja nisam imao prilike da probam jer sam zeznuo mob:D:D
uglvanom...ne ide
je li mi moze neko reci da li se moze promijeniti font na k750/w800 preko layouta???
Koliko znam, moze.
Može, ovaj defaultni font je baš ružan, debel.. imam ja neki koji mi je baš ok, ovi slike
http://img215.imageshack.us/img215/6...r191801ja3.png
ak oćeš ul ti ga negdje...
probaj ovaj moj layout,bez logo operatera
http://www.esnips.com/doc/3011b388-5...def3448/LAYOUT
evo pokusat cu... al de mi sad prvo objasni mijesto gdje se nalazi da se mijenja font,,, i kako da vratim logo operatera???