OK samo da znam
Printable View
OK samo da znam
Oprostite mi ako je pitanje bilo već postavljeno ili raspravljeno ali zanima me zašto obični korisnik foruma (znači nije mod, super mod ili admin) nemože vidjeti linkove u dijelu u kojem se piše objašnjenje kazne za pogreške počinjene kršenje pravila foruma (ban)???
Može ali uz posebni zahtjev, što je meni malo glupo jer recimo čitanjem tuđe greške mogao bi svoje na vrijeme sankcionirati!
To se zove učenje na greškama drugih!!!
vidiš ovo valja
I sam se slažem.
Da,to bi bilo korisno, slažem se!
Ljepo je imat podršku moderatora :)
Hm,
problem je u tome što će nečiji nacionalistički ispadi i slične gluposti ostati na forumu, a nekome možda biti i poziv na takvo ponašanje. Uglavnom ja sam protiv, ponekada ne preostaje načina za prekinuti raspravu nego brisanjem postova, a neke dobre teme je bedasto zaključavati zbog par maloumnika.
Zar se ne može napraviti nešto poput Recycle Bina, tako da se u taj podforum na nekoliko dana stave "obrisani" postovi? Znači da se premjeste iz teme u kojoj su obrisani u taj neki novi podforum koji bi služio tome da se može vidjeti što je i kako dotični član zgriješio...
Slažem se. Po pravu i pravdi.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Slažem se ili da ostane sve gdje je a linkovi pogreške ostanu prva dva-tri dana otključani i za običnoga forumaša (nas stalne koje i zanima šta se događa na forumu koji posječuju redovno)a kasnije neka se automatski lock jer koga zanima bude i pogledao!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Mislim da je ovo stvarno dobar prijedlog!!
Mislim da ne kužiš stvar. Nije riječ o tome da budu vidljivi brisani postovi. Riječ je o tome da kad se nekog kazni i u toj temi se obično stave linkovi na postove (ne teme) zbog kojih se netko kažnjava. Ti postovi bi trebali biti vidljivi, a uvijek postoji mogućnost editiranja same teme i/ili ne stavljanja onih postova koji prelaze sve moguće granice. Na taj način bi članovi mogli vidjeti konkretne stvari koje se ne toleriraju.= Citat =:
Izvorno postao gog
slažem se sa Šljakom
Slažem se s momcima
Ali ja bih još nešto stavio, kako je granica za avatar 5kb, onda animirani avatari moraju biti manjih dimenzija
Ako se da namjestiti da se avatari koji su manjih dimenzija "rastegnu" na 65x65
Ti si pobrkao pojmove i sve zavisi kako praviš vlastiti avatar i nisu potrebne promjene u forumskim postavkama.= Citat =:
Izvorno postao blazzer
ovako nešto se ne može jer ne postoji opcija.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
a što se tiče općenito da forumaši vide brisano - ja sam protiv toga. linkovi u kaznama služe u biti moderatorskom timu da vidi zbog čega je netko bio kažnjen.
što se tiče 'učenja na tuđim greškama', objašnjenja u kazni su dovoljna. ideja pristojnog ponašanja na forumu je jednostavna - pristojno ponašanje kao i u stvarnom životu i sve je u redu i pravila foruma. onaj tko je zaribao zna što je napisao, pa ima i mogućnost žalbe ako smatra da nema temelja za kaznu.
ne želim, niti vidim potrebu, da sad odjednom svi forumaši budu suci i moderatori foruma i pregledavaju što je tko izvalio. za to postoje moderatori koje ste kao članovi sami izabrali da budu vaši predstavnici, a oni mogu pogledati sve što je obrisano i upozorit u moderatorskom forumu ako smatraju da je nešto pogrešno obrisano ili odlučeno.
također, niti na jednom drugom forumu nisam vidio da ja kao član mogu imati uvida u moderatorske poslove, niti me to smetalo, niti me generalno zanima dok moderatori rade što im je zaduženje. tako da ne mislim tako nešto uvoditi niti na ovaj forum, barem dok negdje ne vidim tako nešto i čujem da je administrator tog foruma imao izrazito pozitivna iskustva s tako nečim pa ću razmišljat onda o tome. u ovom trenutku ne vjerujem da je to dobra stvar, pogotovo što moderatore sami birate da vam na forumu budu na usluzi i održavaju forum.
[[B]QUOTE=zappan]1. chat - to nema tko kontrolirati o cem se prica... zato mi je malo nesigurno ici sa chatom
jako se bojis izgubit kontrolu??:rolleyes:
ja bi ovo na forumu :D
http://www.phpbbhacks.com/download/1843
kad se vec forum zove cafe mobil, vrijeme je da takav i bude
Na prvi pogled ne ćini mi se loša ideja.
još samo da nije za phpbb, nego za vb koji mi vrtimo :)
imam pitanje zašto se na postu može napisati minimalno 10 znakova?
ja se ne bunim samo pitam
zato da post nebi bio sadržaja da,ne,tnx,lol....
preporuka -- da se stavi u žalbe na kazne oglasniku i ovdje stycki tema naslova
Smiješ otvoriti 1 novih tema svakih 480 sat(i).
i u njoj objašnjenje
jer se puno pitanja postavlja pitanja oko toga
meni je sve super dosada samo kada bi se priznavali broj postova u oglasnicima, cafe mobile i ostalo= Citat =:
Izvorno postao sibir
macak, o tome je bilo puno rasprave, da si čitao temu od početka. Tamo su se nabijali postovi kao ludi, pa bi ispalo da korisnik ima na stotine postova u chataonici ili cafeu, a jedva nekolicinu u tematskim podforumima...
pošto je ovo tematski forum, smatralo se nepotrebnim bodovati teme u netemetskim forumima...= Citat =:
Izvorno postao macak_os
zbog same prirode FORUM-a, složili smo se da je tako ispravnije, ponajviše zbog nejednakosti koje su se pojavile među forumašima, no o tome imaš već thread i to krupan...
eto, zasad se držimo tog propisa.