hm neki su pričali i ja sam 100% bio uvjeren da kasne s izdavanjem novog bolida. Zato ja pratim forume pa se informiram kako spada. Hvala coma na info :)= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Printable View
hm neki su pričali i ja sam 100% bio uvjeren da kasne s izdavanjem novog bolida. Zato ja pratim forume pa se informiram kako spada. Hvala coma na info :)= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
znas na sta sam mislio, tako da dont kenjatos
nemojte se zezati ali minardi če sve ostale pokositi do kraja sezone, ovaj blažičko (ili kak je u laku noć.... PRASIČKO) sve mi se više sviđa lik uživa komentirajući f1
Znimljiv poredak na današnjem startu. Shumija će odrat talijani ako ne napravi s ovom novom kantom nešto :)
Odoh gledat
Pa sta je ovo, svi nesto odustaju :confused:
A sto se tice Shumija - evo ga probudio se - ide u box, ko zna mozda odustane kao kolega mu :)
BRAVO ALONSO!!!!!!!! MAJSTORE!!!!!!!!
a šumaher nek se preseli u fotelju. vec mu je vrjeme.
Da mi je vidjet Alonsa kako sa 13. mjesta dođe do drugog...
pa nekazem ja da sumaher nije majstor. al mi ga je dosta, nek ode i da sansu drugima
dobar je alonso....pokazao je da je bolji od buttona! ali,jeste vidjeli cara što se voza? :D da je button otišao krug ranije u box :)...jedva čekam sljedeću utrku
odlična utrka....
pa da
ja mislim da je schumaher svoje pokazao
osvojio je sve što se dalo osvojiti i da bi sad trebo prepustit mjesto mlađima
Zašto? Ko se njemu micao? Nek ga pobijede ako mogu. Pa nije da su u istoj repki pa da se on miče da bi netko mlađi igrao.
ma da, znam da se niko nije njemu mico,
ali on je uspio skinuti sve moguće rekorde, ima para ko pljeve, može slobodno u mirovinu
on ce prepustiti svoje mjesto drugima kada on to bude htio i kada bude bilo boljih od njega, isto tako ce recimo napraviti alonso za 10g kada bude starac i mozda osvoji sve zivo.
inace utrka je bila predobra, shumacheru svaka cast, a i alonso je bio odlican
...uspio bi i Alonso, vjeruj mi... a utrka je stvarno bila odlična, pogotovo pred kraj... sad se vidi da ni Renault ni Alonso nisu za odbacit i da su malo bolji od ferrarija i m.s-a...= Citat =:
Izvorno postao Dark
;D ;D a di se to vidi? To što je zatvarao unutrašnju stranu zavoja 10 krugova ne znači da bolji od cara. Na Imoli je preticanje skoro nemoguće ako vozač ispred ne radi greške. Vidilo se da su Renault i Alonso sporiji 1,5 s po krugu od Ferrarija i Schumahera,jedino to.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ali utrka je bila fenomenalna,jedna od boljih koju sam gledao. Šteta za Kimija.
baš...vidjelo se je iz aviona da je Schumacher bio puno brži od Alonsa...pa on je u rekordno kratkom vremenu nadoknadio zaostatak od 31 sekunde...a prije toga je s 13.mjesta došao na 3.,pa onda majstorskim pretjecanjem na 2. mjesto...
kad to uspije Alonsu,ja ću mu se klanjati,ali to neće biti tako sporo...
ja na formulu jedan gledam malo drugacije... alonso ima tek 23 godine, i ceka ga sjajna buducnost. shumaher, kolko god on dobar bio, po meni nije fer da uvjek bude prvi. on i njegov ferrari. to ljudima dosadi.
pa ne utrkuje se on zbog tebe i mene nego sbog sebe. fer je da bude prvi dok god je najbolji
meni je baš napeto bilo, čak sam i navijao za šumahera (što inače ne radim) u zadnjim krugovima samo zato da sezona bude što napetija... ;D
Ali bez brige, nagledat ćemo se mi još Alonsa, samo da nam i on ne dosadi ko i šumaher... ;D
ali ovih zadnjih par krugova je bilo stvarno odlicno bas su se ganjali svjetski. ja sam mislio da bi se cak mogli skucat jedan u drugog jer je shumacher bio totalno nabrijan, a alonso ga bas nebi prepustio lako
kae niko ne komentira Monaco. Trulli je spržen do boli frajer je loood.
a stormtruperi iz red bulla su mi bili do jaja
http://web.vip.hr/vodafone.vip/STORM...Z_MONCO_F1.zip
Na žalost nisam gledao... :(
:spin: Pametno zboriš!! ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
kaj su se posvadjali nesto ralf, shumacher i barichello zato kaj ih je shumacher pretico u zadnjem krugu? jel neko zna nesto o tome