Upalilo je.... ;D
Printable View
Upalilo je.... ;D
Vrijeme = OK. A mjesto?
Malo sam kasno ovo vidil, a već sam ženi dal lovu :( ono kaj sam si ostavil nije mi dovoljno. Jedino ak mi kaj upali na kladionici.
vrlo rado....
a gdje će to biti?
ja još nis ziher,probaću doć-navratit barem
ziher neka pivnica
= Citat =:
Izvorno postao tomo
medvedgrad?
Pa mogli bi u medvedgradu...
@mala, kaj to znači da dolaziš?
ne, to radi samo do 11 ak se ne varam.. i hladna je atmnosfera, nema muzike, teško je u to doba naći veliki stol za sve nas...
možda kaptolska klet ili ona pivnica na kvatriću ili u tkalći... ma ima tih pivnica dosta...
ajmo onda u Dublin pub, stajali bumo al bu dobro, nadjemo se oko 21h onda bu mjesta
no comment......:Puke:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
di je to? malo bu glupo ak bumo stajali...= Citat =:
Izvorno postao tomo
mene nikakve pivnice ne zanimaju to su mi najodvratnija mjesta.....
a ti onda gospodin Hohenberger odi na neko trendy mjesto pa se tamo slikaj za Cosmo. ;D
A di bi ti onda? Daj prijedlog.
Ajde ti onda predloži neko mjesto gdje se može nas 10-ak normalno zasjesti...
kod mene na velesajmu;D
Malo je daleko...
gle meni je fakat svejedno ali sigurno neću ići tamo gdje moram stajat
a remy mi je i zadnji put bio ok.... neznam zakaj je on uopće ispao iz kombinacije.
Meni je velesajam blizu i OK :thumbup:, al ne smeta ni ak je neka dalja lokacija.
Al stajao baš i ne bi...
Ne bih ni ja stajao, remi nije ispao iz kombinacije, ali ne želimo baš šokirati one koji će prvi put doći ;D BTW, ja mislim ići bez auta ;D
Meni ovisi gdje budemo bili - u pravilu sam uvijek na 4 kotača... ne dam se, držim se starog zakona da se smije imat 5 promila
= Citat =:
Izvorno postao gog
joj gog, reci da me želiš vidjet, pa ne moraš odmah cijeli forum pozvat. ;D
ajmo u garage pub
ili u movie pub
Petak? Movie pub? Bit će guuuuužvaaaaa!!!
MA zapravo i može, sam se treba ranije naći - zasjest oko, recimo, 20h, zauzez mjesto, pa onda tamo sjedit dok nam se bude dalo ( čitaj: dok nas ne izbace van :spin: )
neznam, ja sam za movie. u 8 navečer. nebu gužve tad. a za kasnije me briga, ja se lijepo usidrim .....i to je to...hhhahhahahaha