Propala sam kad mi je došel račun za telefon (1340kn) :spin:= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Printable View
Propala sam kad mi je došel račun za telefon (1340kn) :spin:= Citat =:
Izvorno postao kinfa
...dialer, dialer...= Citat =:
Izvorno postao lili
Da,20 min 394 kn.to ti je posel. :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
:thumbup: Jučer sam sve riješila.Stavila zabranu za pozive (par dana dok uključe)Uzela Maxia -veli u roku mjesec dana.A red ono boli glava,sva sreća da imaju klimu. :rolleyes:Nisam ni kunu platila!
meni je račun zbog dialera došao 2x po 2500,jednom 750 i 1250kn....
Ajooojj! da poludiš.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
...ne znam kako se to vama dogodi, ali mene dialeri, da kucnem u drvo, uopće nisu zahebavali... sad samo čekam da ovi iz t-coma osposobe taj dsl u mome kraju...
:thumbup: imaš sreće,budu valjda brzo ,kaj čemo surfat jeeee :spin:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
uh,...načekat ćeš se dsl-a! ja sam u zg pa sam se načekao! što se tiče dialera, ni ja nisam imao s njima problema, a internet mi je bio skoro non-stop upaljen i stvarno ga dosta koristim.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ps: ovih 5 gb nikako da potrošim. odsad se prebacujem na 2 gb, iako ne znam ni gdje ću s njima!!! :spin:
moram priznat da sam surfao 3 god na dial up i da nikad nisam dobio dialer,bas sam sad cito svih 8 stranica i mogu reci ekipa da pokako svi dobijamo sto zelimo,barem vas je 3 ili vise dobilo adsl dok sam citao,zelim va uzivate jer ja vec uzivam 7mjeseci :)
Zelim onom nesretniku da dobije taj adsl sto prije jer mi ga je pocelo biti zao...onom u Kutini,,,sretno!!
ja čekam pun k**** i još ću tolko čekati
Ako nemožeš potrošiti 5gb onda ne stoji ona "stvarno ga dosta koristim"!= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
da,tako je, meni se čini da koji god paket uzeo apetiti se sukladno povečavaju,mislim da bi me jedino flet zadovoljio...no ako čovijek samo surfa 2 gb mu je dovoljno,no to nije potpuno iskorišten potencijal ;D
Ako si se preplatio na 12mj neces moci smanjiti na 2gb!!!!!= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Od kad to? Svaki mjesec se može jedanput promjeniti paket= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Da ali na vise ako si se preplatio na npr 2gb na 18mj kao ja na Iskonu ne daju ti da ides ispod samo gore a kasnije se mozes vratit na pocetnih 2gb!!!! Tako su bar meni objasnili!!!
Kod ht-a se svaki mjesec može mjenjat paket. Za iskon ne znam= Citat =:
Izvorno postao kresoml
ja sam već promjenio. pošto idem iz zagreba preko ljeta prebacio sam se da na onu najmanju tarifu koja mi počinje teć od sljedećeg mjeseca.
što se tiče ovoga da ne mogu potrošit 5 gb, ja ne skidam filmove jer ih i ovako imam hrpu, igre baš ne igram pa ih i ne skidam, sve šta skidam su mali programi za mobitel i stalno visim na internetu (naravno, ovaj forum je u jednom tabu firefoxa uvijek otvoren ;D ).
dakle ja mjesečno potrošim oko 2 Gb. to mi je dovoljno i tako će odsada i bit.
e sad me nešto zanima; npr kad istekne 12 mjeseci pretplate za adsl, meni ostaje ovaj modem što su mi dali?? i šta onda, jel potpisujem ponovno ugovor il plaćam mjesec po mjesec i mogu odustat kad hoću?
Ma i ja sam htio to preko ljeta napravit! Jesi ti na iskonu ili t-comu
Mislim da o meni pričaš... :) Prije tjedan dana sam mogao napokon ispuniti zahtjev za ADSL i poslao ga faxom u Zagreb, a od onda sam dobio nekoliko različitih informacija oko spajanja: da svejedno neću biti spojen do 10-11 mjeseca, pa da budem za tjedan-dva, ali jako mali broj korisnika u mojem kvartu zbog kapaciteta itd... Sad čekam. A ono da si ne možeš mijenjati paket, ako si uezo godišnju pretplatu, to su gluposti. Na T-Comu možeš bilo kad mijenjati pakete i to čak sam, bez kontaktiranja njih.= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
jel se još uvijek na iskonu dobije ipod ak uzmeđ njihov xxl adsl
na t-comu. ja sam uzeo dok se još nije znalo za ovu iskonovu akciju. tako da sam se malo zaj****!= Citat =:
Izvorno postao kresoml
:) ma ja sam znala,ali koje sam sreće sigurno bi nestalo kad bi ja došla na red! :cool:
ajd dobro kako vi kazete ekipa,srteno!p.s ja vec surfam 7mj na adslu =))
tek toliko da vas malo izuštiram..=P
ja 3 mjeseca,i jako sam zadovoljna