Izbavitelji - nisu toliko smiješni, koliko mi se svidio taj retro dizajn samog crtića. ;D
(The Incredibles)
7/10
Dnevnik Bridget Jones: Na rubu pameti - simpatično, ali nešto slabije od originala.
6/10
Printable View
Izbavitelji - nisu toliko smiješni, koliko mi se svidio taj retro dizajn samog crtića. ;D
(The Incredibles)
7/10
Dnevnik Bridget Jones: Na rubu pameti - simpatično, ali nešto slabije od originala.
6/10
catwoman 6/10
da ne glumi halle barry bilo bi i manje
Ne želim ti kvarit zabavu, ali skoro sve akcijske scene snimio je frajer u njenom kostimu. :klap: ;D Baš sam partibrejker. A na taj "film" ni ne želim trošit pare.
da baš si mi pokvario zabavu:rolleyes:
a tko kaže da ja jesam potrošio pare;D
Gad dem! ;D
Inače film "Obitelj Manson" izbjegavajte u najširem mogućem luku. Ja imam želudac za svakakva filmska (ne)djela, ali ovo je nešto što nije smijelo ni na papiru završiti, a kamoli na celuloidnoj vrpci. Nekakav kvazi-dokumentarni-art-indie "film" koji kao da odaje hommage tim luđacima. Pure garbage.
The Punisher 8.5/10
Zaboravljeni
(The Forgotten)
6/10
shark tale 7/10
da nije glasa will smitha bilo bi i manje...
Trailer za Starwars-Epizode III 10/10 (već za sam trailer - jedva čekam film da dođe)
meni je 2 dio zakon, pogotovo ona šora na kraju, kad mali yoda popizdi pa počne maltarat sabljom... ;D
Ovaj treći dio jednostavno mora biti bolji od prva dva, jer u suprotnom Lucas će skroz zabrljati. 4., 5. i 6. epizoda mi imaju nekakav štih, možda zato jer se onda nije mogao razmahati sa specijalnim efektima.
ma to sigurno treba pogledati i to obavezno u kinu radi većeg doživljaja
samo što će ovaj treći dio biti kao najmračniji (crna strana sile će praktički pobit sve jedije)
Ali efekti! Stani i gledaj, stvarno vrhunski. Nije trailer da su ga radili posebno, nego su direktno scene iz filma polijepili zajedno. Stvarno je brijačina od yaya!
E, a kad pretjeraju s efektima i kad ne znam kam da gledam od silnih kompjuterskih animacija, sve nabrijano i furiozno... onda naprave suprotan efekt od željenog. Osim kod onih kojima su specijalni efekti glavna stvar u filmu.
But, back OnT.
"American Beauty" iliti "Vrtlog života" (WTF?!)
skoro pa 10/10
"Što sam učinila da zaslužim ovo?"
stariji Almodovar
8/10
e vrtlog života nemrem smislit! to mi je jedan on najgorih filmova! svo to neko brijanje na art, forsanje te psihe...
:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
film je 9/10.najbolji oskarovski film zadnjih godina. naravno,poslije gladijatora. maximus :klap: :klap:
Sori, ali totalno nije. Ničeg "art" u njemu nema. Možda ti ne pašu takvi filmovi ili ti se nije svidio, ali ne može se reći da je loš. Naprotiv.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kako misliš 'ne može se reći da je loš'?? Gledaj me - loš je! Imam pravo reć kaj mislim... ipak je to MOJE mišljenje...
..samo uzmimo one scene kad baba koja prodaje nekretnine se nabrijava kako će ona prodati kuću pa onda pol čuke 'danas ću prodati ovu kuću, danas ću prodati ovu kuću, danas ću prodati ovu kuću, danas ću prodati ovu kuću...' DOSTA, ni najnesigurniji u sebe se ne nabrijavaju na taj način...
bez uvrede, naravno, svak ima pravo na svoje mišljenje, meni je ovo totalno naporan film. nikak mi nije 'lego'... no to sam samo ja...
ups, žurim, vidim vrečicu kak leti na vjetru pa moram to ić snimit! ;D ;D ;)
P.S. NHF - ta scena s vrečicom mi je još najbolja u cijelom filmu... ;)
neka mlad si shvatit ćeš;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ali LOL za "ups, žurim, vidim vrečicu kak leti na vjetru pa moram to ić snimit!":D:D:D
Đizs. Easy... :)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nisam tako mislio, već samo da stoji kad veliš da ti film ne valja ili da ti se ne sviđa. Ali da je loš... Nisam ti htio proturiječiti.
Sad se pokušavam sjetiti nekog filma na koji svi briju da je fakin' remek-djelo, a meni da je dizastr. Al' ne ide. ;D JAvim kad se sjetim.
million dollar baby 9.6/10-strava
Zločesti Djed Mraz (mislim, ovaj naslov zvuči tako trash da je to strašno...)
Bad Santa
7/10
Možda bi bilo i 8 od 10 da je kraj malo gorći. Malo su ga zašečerili. Ali najbolji mi je onaj natpis na majci od klinca. :rockon:
Meni je bio bezveze film, doduše nisam ga ni pogledao do kraja, dao bi mu nekakvu bijednu 5-icu, općenito me oscar winner filmovi baš i ne impresioniraju...
EDIT: ovo se odnosilo na smogovčev post...