Dobro,ok.zanima me kako radi S7 onako opcenito?bugovi,fluidnost,baterija...
jedan rodjo zapeo pa razmislja izmedju G5 i S7...:rolleyes:
Printable View
Dobro,ok.zanima me kako radi S7 onako opcenito?bugovi,fluidnost,baterija...
jedan rodjo zapeo pa razmislja izmedju G5 i S7...:rolleyes:
Nemoj mi zamjeriti, znam da je tema S7, ali reci rođi neka bolje kupi xiaomi mi 5, jeftiniji je dosta, a jednako kvalitetno napravljen mobitel. Jučer sam se igrao sa jednim, to je bomba od mobitela, nemam ni jedne jedine zamjerke.
"Kad piješ umjereno mo'š pit' kol'ko 'oćeš" by Rukfaš
Meni je S7 do sada najbolji mob. U ova 4 mj koliko ga imam nije se ni jednom blesirao niti štucnuo. Koristim ga kao službeni i do sada imam 420h razgovora. Baterija izdrzi bez problema cijelodnevno mučenje.
Jedino nisam skužio zašto se nekad napuni za 1.5h, a nekad mu treba 5h.
Fotke su odlicne. Neki dan je prvi puta tresnuo sa 1.5m na pločice i za sada nema nus pojava.
Za sada nemam zamjerki.
Xiaomi je no.1 brand u Kini i opasno konkurira samsungu
"Kad piješ umjereno mo'š pit' kol'ko 'oćeš" by Rukfaš
LG G5 zaboravi. rodjo bu s njim nesretan.. Baterija ne izdrzi do navecer itd..
Ma znam,ima ga jedan prijatelj.baterija je ocaj.nagovaram ga na S7,a on se bas ne kuzi tako da cemo vjerojatno morat odradit jos jedan rostilj dok ga ne nagovorim :)
Koristim S7 Edge-isti vrag,samo veci ekran i malo bolja baterija kao obican- nekakva 3 mjeseca i do sada (da pokucam) ama bas nikakvih problema.
Radi brzo i stabilno, fotke su mi odlicne. Takodjer mi je pao,ali na cisti beton (vikendica) i vec sam pomislio da je gotov...Podignem ga,a ono samo 3 tockice u samom rubu aparata-ocekivao barem povece udubljenje ili sl...Baterija jedan,iedan i pol dan izdrzi bez problema..
Po meni,mobitel je izvrstan,jedina je mana jos uvijek visoka cijena
Da li mozda netko zna, kada idem preko Odina ubaciti firmware sluzbeni( sammobil), pod CSC mi se pojave , kada raspakiram datoteku, dva CSC.
CSC_OXX_G930FOXX1BPH1_CL8921866_QB10562603_REV00_u ser_low_ship.tar.md5
HOME_CSC_OXX_G930FOXX1BPH1_CL8921866_QB10562603_RE V00_user_low_ship.tar.md
Koji da stavim?
Hvala!
ništ ne raspakiravaš nego odzipaš .zip i dobiješ .tar i to je jedan jedini fajl. cijeli firmwer staviš u AP kućicu i kreneš. kompletan firmver, a ne sad csc pa ovo pa ono itd.firmver uvijek ide u komadu, uostalom piše ti u uputstvu
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.11.1
Extract Odin ZIP file
Open Odin v3.11.1
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutes
Hvala! Znaci kada odzipam, samo AP datoteku stavljam u Odin? Prvi put to radim, pa nisam bas vjest.
S obzirom da je Note 7 pokojni, Samsung se vratio punom supportu za S7/S7 Edge. Moram priznati da me iznenadio update po pitanju AOD-a, ali šteta što nisu dodali support za 3rd party apps..
Vjerujem da su manje vise svi vidjeli Nougat u beti...Jel ga netko mozda flesnuo?
Imao sam priliku prckati po Note 7, te jedva cekam da novi UI dodje na S7, tocnije na S6 :)
A koliko sam vidio po raznim Screenshotovima, Nougat za S7 donosi novi UI ...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Hoce li taj nougat 7.0 do kraja godine? Ocito da nista od toga
Bojim se da će tek u 01. ili 02/2017...Koliko vidim, neki dan je izašao i 5. update za beta korisnike, što znači da je daleko od "skuhanog" roma..
Bolje dobar MM nego los N
Navodno novi update jede bateriju. Znade li netko više o tome i na kojoj verziji?
N je na nexusu 6p ispao fail, ali je zato MM jos uvijek vrh po pitanju baterije (u mom slucaju). Nemam potrebu ici na 7.1.1 zbog featurea tako da bolje imati dobar rom nego najnoviji rom.
Točno,ja sam recimo zadovoljan sa MMom...Koliko vidim,u Nougat za S7 su nagurali štošta i vjerujem da treba poprilično peglanja da to radi kak spada..
Žure bezveze da bi izbacili update cim prije a nije u finalnoj fazi. Kao nekad lolipop na S5. Brze bolje do 31.12. Sve se to inace prebrzo odvija. Novi os bi trebao izlaziti najcesce jednom u godinu i pol ili cak dve. Jos lako za proizvodjace koji imaju 7 modela kao htc ili lg ali samsung sa svojih 30 mobitela godisnje ne moze tak brzo izbaciti update. Jos da je cisci android a ne touchwizz koji je potpuno izmjenjen bilo bi lakse. Tak se i xiaomi muci sa miuiem.
Poslano sa mog MI 5s Plus
Izgleda da ide u 1.mjesecu...no to cemo jos vidjeti :)
https://www.sammobile.com/2016/12/30...se-in-january/
Nakon određenog čekanja te dezinformacija koje su jutros pojedini portali plasirali, jutros je ipak krenuo Nougat u Velikoj Britaniji...
Kako mi vrag nije dao mira (a firmware nikako da se pojavi online),flesnuo sam 6.0. BTU rom preko Odina i odmah dobio nadogradnju na 7.0 od nekakvih 1.3GB preko OTAe..
Moram priznati da sam ostao ugodno iznenađen nakon obavljenje instalacije.
Gotovo sve (izuzev homescreena koji je dozivio blaze promjene) je izmijenjeno,pocevsi od fonta,notification bara,settingsa i kamere do podesenja rada uređaja (performanse-rezolucije ekrana)dialera i sl...
Uglavnom,vrlo dobar update sa puno novosti,tocno sto je falilo ovom telefonu
Slažem se...ja sam taj isti flašao ali kao "Custom" oficijalni prije 7 dana i pravo je osvježenje
http://cloud.tapatalk.com/s/587e6e25...17_201654.jpg?