-
Koristim prastari b525s-23a (kupljen na Facebook oglasniku za 150kn). (u Zgu sam u blizini petlje Drziceva/Slavonska) Meni sasvim dobar. Netflix roka, sin na 1 lapu a ja na 2 lapu radim od doma. Prosli mjesec (12mj) imali cca 450GB potrošnje. (nikakvih sms- nema za slanje da se produzavaju Gbajti). I to sve za 100kn
-
Jel to vrijedi samo za odlikaše ili možemo i mi obični smrtnici nekako doći do te ponude? Šalu na stranu.Onda moram pratiti hoće li opet biti akcija kao prošle godine.Trenutno plaćam 250 kn Max3 ili kako se već zove paket kod HT-a .
-
Mogli su i obični smrtni (ko ja) do 28.2.2021 je vrijedila ponuda
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk
-
Šta biste preporučili bez ugovorne obveze ali na pretplatu bez uređaja. Trebam bar 20 gb i ne previše razgovora.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
-
Bonbon 70k kombinacija
-
Mozda ako mozes dvije kartice koristiti u mobitelu, jednu da uzmes HT "Interent posvuda" pretplata gdje dobijes 60Gb za 49kn (to je samo za internet) a drugu npr. bonbon prepaid gdje dobijes 300 min. za 20kn.
-
Probao, ždere bateriju samo tako. Nepreporučam
-
Ne slažem se. Kćer koristi dvije kartice u P40 Lite (Internet posvuda i bonbon), i normalno drži cijeli dan... Žena ista stvar u Realme 6S.