To je normalno, ima senzor koji prati pokrete iznad ekrana. Kod mene isto tako reagira.
Printable View
To je normalno, ima senzor koji prati pokrete iznad ekrana. Kod mene isto tako reagira.
Bok ekipo. Imam pitanjce. Cura mi ima note 3. Nabavio sam joj origigi flip cover za njega. I sad ponekad jos se desi da kad ga otvori ekran se zamrzne i ne funkcionira dok se ne ugasi i upali mob. Na njemu ima glupi software iz t mobila. Mislio sam staviti see unbranded. Mada neznam jel treba onaj bloatware odkljucavati. Jel imao netko slicnih problema?
Moje je origigi sw na njemu. Bez mreznih dodataka i prije nesto vremena sam takodjer kupio flip cover original s onim chipom iza. Nije S view nego obicni flip cover. Ne dogadja mi se tako nesto, no zna se ne upaliti ekran kad pomaknem tj otvorum cover. Nije cesta pojava no zna se dogoditi.
Na prvu cu ti reci da probas s googlom. Tipa S-view flip cover proplem....
Evo sada sam išao slučajno na aktualizaciju softvera i našao mi je paket za aktualizaciju od 221 MB. Jel netko to skinuo? Jel ima kakvih promjena ili poboljšanja?
nije li to mozda update na android 4.4.4 umjesto dosadasnjeg 4.4.2? Jer navodno android 4.4.4 je podloga za veliki update android 5.0...?
Skinuo sam taj update ali ga nisam još instalirao. Opis updejta
http://s1.postimg.org/wiv4xui6j/Scre...7_13_12_52.jpg
Glavno da Knox unaprijeđuju.
bit će da je tako..
a koja ti je sad verzija ,ostalo na 4.4.2 ili si s tim updejtom na 4.4.4 ?
Nisam još updejtao, skinuo sam taj update na mobitel i tako mi stoji ;D;D
evo provjerio malo na xda i sammobile.com , još smo svi na 4.4.2 ,taj update je valjda samo poboljšavanje softvera ( nisam previše pratio prije temu note 3 ,supruga koristi mob ....pa se žali kako joj uvijek zbrkam njene postavke :)
Prije 2 sata instalirao sam lizalicu ,radi vrlo lijepo... instalacija protekla u redu i bez problema
Ako nekog zanima , tutorijal ima tu http://forum.xda-developers.com/gala...guide-t2983873
Nisam slijedio baš doslovno naputak o instalaciji (preskocio PIT i BL) radi lakšeg povratka na KK ukoliko zatreba
ps. miran i blagoslovljen Božić , sa malim zakašnjenjem :))
Jutros krenuo lolipop za masu europskih zemalja,valjda će i kod nas sletjeti ubrzo :)
Nekak mislim da je za trojku odavno bio spreman Lollipop ali se cekalo da na 4 puste :D
Za note3, citam i ne vjerujem...jos spavam....cek da se ustanem i srknem kavu te otvorim laptop...
Ja koristm lolipop, skoro mjesec dana, i sve je ok, danas instalirao poljski sluzbeni, nema nekih promjena ,bar ne vidljivih za sad, sve radi. Za koji dan ,nadam se da ce i t_ com pustiti svoj
Znači vi koji imate instaliran lollipop potvrđujete da nema problema sa pucanjem wifi signala na njemu, jer trenutno imam jedan GN3 koji malo malo pa neće da se spaja na wifi ili se spoji pa pukne veza na kitkat-u...
mogu samo potvrditi ono što sam post prije napisao, a to je , ja nemam problema na note 3 32 gb ,kupljen u t-comu
Pod pretpostavkom da su neki od vas instalirali lolipop na uredjaj, kakva je izdrzljivost baterije sada u odnosu na 4.4.2 i 4.4.4?
Jel izašao koji Lolipop za Note 3 a da nije brandiran nego čisti?
Ok, thanks. Budem ga onda skinuo i instalirao.