@hamanu
Ja bih na tvom mjestu išao u t-centar i zamolio da mi desifriraju to sto piše. Oni će ti točno znati reci.
Znam da svaki put kada sam potpisivao nikad nije pisalo to hrvatskim riječima, već siframa kojima se služe u HT-u.
Printable View
@hamanu
Ja bih na tvom mjestu išao u t-centar i zamolio da mi desifriraju to sto piše. Oni će ti točno znati reci.
Znam da svaki put kada sam potpisivao nikad nije pisalo to hrvatskim riječima, već siframa kojima se služe u HT-u.
Ako može pomoć?
Služba za savjetovanje mi nudi na obitelj XL popust 75kn te mi na kraju tarifa iziđe 270 sa svim nametima bez mobitela ili 320kn s Z1 compact. Uz to mi nude i na jedan broj opciju flat besplatno. Ide li to niže?
dakle,
225 tarifa
15 rf
30 namet
50 otplata mobitela
0 opcija flat
= 320 kn
mislim da ne možeš jeftinije.
eventualno da pitaš za još dva mobitela s velikim popustom za članove
Kako su mi objasnili, jedna pretplata je za popust, jedna za flat, a jedna mobitel. Jedino da maknem flat, jer mi ionako ne igra veliku ulogu kad ni ovaj paket nikad ne potrošimo do kraja, pa umjesto toga pitam još jedan mob.
postoji li nekakav kontakt na koji se moze zvati direktno služba za savjetovanje korisnika, nekaka mail ili nesto 3. kako bi se obisli ostali priuceni agenti?
0800 202 028 (radnim danom 08-21h)
Od 15. srpnja 2014. putem TPartneri prodajnih kanala Hrvatskog Telekoma moguće je aktivirati pretplatničke opcije Uređaj uz Plan i Uređaj uz Mobile net. Cijena opcija je od 20 do 100 kn pri kupnji uređaja uz potpisivanje ugovora uz obvezno trajanje pretplatničkog odnosa u trajanju od 12 i 24 mjeseca. Opcije su dostupne za privatne i poslovne korisnike na sljedećim tarifama.
Tarifa, Iznos opcije nakon popusta:
Plan za surfanje/posao M, 20 kn
Plan za surfanje/posao L, 40 kn
Plan zabavu/posao XL, 100 kn
Plan za zabavu/posao XXL, 100 kn
Plan za obitelj/tim L, 40 kn
Plan za obitelj/tim XL, 100 kn
Plan za obitelj/tim XXL, 100 kn
Plan za mlade, 30 kn
* Opcija Uređaj uz Plan uključuje i 25 minuta razgovora prema ostalim mrežama u Hrvatskoj
Tarifa, Iznos opcije nakon popusta:
Mobile net M+, 30 kn
Mobile net L+ , 30 kn
Ultra mobile net XL, 40 kn
Iz dostupnih informacija na sajtu hrvatskog telekoma ne može se dokučiti čemu služi ova opcija..
Bogme su kriptični ovi t-mobajlovci :)
Od 28. srpnja do 30. rujna 2014. godine uvodi se promotivna ponuda koja će biti dostupna svim novim i postojećim privatnim pretplatnicima HT-a, uz sklapanje obveznog trajanja pretplatničkog odnosa na 12 ili 24 mjeseca na tarifama: Plan za surfanje M, Plan za surfanje L, Plan za obitelj L, Plan za zabavu XL, Plan za zabavu XXL, Plan za obitelj XL, Plan za obitelj XXL i Plan za nas+. Korisnik će uz sklapanje obveznog trajanja ugovorne obveze na 12 ili 24 mjeseca na navedenim tarifama dobiti poklon bon koji može iskoristiti za kupovinu udžbenika i školskog pribora na internetskim stranicama društva EKupi d.o.o., Zagreb (www.ekupi.hr).
Vrijednost poklon bona ovisna je o tarifi na kojoj korisnik sklapa obvezno trajanje ugovorne obveze kako slijedi:
Poklon bon od 200 HRK u slučaju sklapanja ugovorne obveze na 12 ili 24 mjeseca na tarifama Plan za surfanje M, Plan za surfanje L i Plan za obitelj L,
Poklon bon od 500 HRK u slučaju sklapanja ugovorne obveze na 12 ili 24 mjeseca na tarifama Plan za zabavu XL, Plan a zabavu XXL, Plan za obitelj XL, Plan za obitelj XXL i Plan za nas+
Dodatno, u slučaju kupovine uređaja, korisnik može odabrati između tri uređaja koji će biti dostupni u ponudi zajedno s navedenom ponudom koja uključuje poklon bonove. Svi korisnici koji ostvare navedenu ponudu, na prodajnim mjestima ponude dobiti će poklon bon na kojem je navedena valjanost poklon bona, iznos poklon bona te upute za korištenje istog na stranicama Partnera.
Jel ima netko info vezano za Plan za surfanje L, koji su prije cca mjesec dana nudili uz besplatnu flat opciju? Jel se može to nekako iskombinirati?
Probaj putem retention
Evo je ponovno, ali je tarifa nepovoljnija nego ranije
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...-1&brandid=416
znam da je bila neka opcija za 2gb koju sam ukljucivao kada bih potrosio sav paket u tarifi, bila je 30kn ali se racunalo proporcionalno danima, mislim da je bila 4G+ ili tako neka tarifa, postoji li to jos i kako aktivirati?
Ta opcija je vrijedila do 30.06 i ja sam ju koristio
znaci nema vise nista ,ni slicno?